Od dupy strony taka zabawa

hmm mnie nie było przy tych deklaracjach ale jak wracaliśmy od kiki z zaślubin w grupie to jakoś nie zauważyłem żeby ktoś jechał jak nakazują znakiSt@ry pisze:Czego wymagać, gdy rozum śpi a psychaiatrzy rozłożyli ręce. Wstyd nam Kolego przynosisz. Przy organizacji DD w CZD, na spotkaniach ze sponsorami,chwaliliśmy się, że nie jeździmy bez prawka i nie zapie**alamy poza torem, więc się ogarnij i poszukaj mózgu, bo póki co zachowujesz się jak małolat.
oooLisu pisze:Ale zauważacie fajny paradoks ? Moto za naście tysięcy, malowanie za kilka kolejnych, wydechy za ileśtam, ciuszki za kilka następnych tysiaków...wszystko perfect, tylko tego 1000zł na lejce jakoś żal wydać![]()
Od dupy strony taka zabawa
Zapraszam do Włocławka, za 800zł zrobisz w miesiącniedziwedz pisze: oooa masz gdzies dojście za 1000 to chętnie w to wejdę, podaj namiar
Od kilku, czy od kilkunastu miesięcy da się zauważyć na forum tendencję do gloryfikowania grzecznego jeżdżenia itp.niedziwedz pisze:hmm mnie nie było przy tych deklaracjach ale jak wracaliśmy od kiki z zaślubin w grupie to jakoś nie zauważyłem żeby ktoś jechał jak nakazują znakino ale może ja mam popsuty licznik
i jak nad może jechałem tez mi źle wskazywał, jak będę na serwisie to powiem żeby to sprawdzili
Ja tam też lubię latać powyżej przepisowych i rozsądnych prędkości,ale zasada dotyczy każdego "Na własny pogrzeb nikt się jeszcze nie spóźnił".niedziwedz pisze: oj tam oj tam, przed burzą i deszczem uciekaliśmy żeby nas nie złapały![]()
![]()
i się udało
o ile się nie mylę to ja nie pisałem i nie chwaliłem się że 220 bez lejcy jeździłem tylko się zapytałem czy na vfr to normalne że więcej nie chciała iść, bo wcześniej nie miałem do czynienia z vfr-kami, a na tym forum co po niektórzy pisali że bezpiecznie jeździli z kuframi 250 a i zdarzył się taki co 300 ale hayką i jeszcze plecaka miał za plecami i po nich jakoś nikt nie jeździł tak jak po mnie? a co do lejcy to chyba łysolek dodał a nie ja!!! więc nie rozumiem dlaczego po starych członkach nie jeździcie tylko po nowych???Lukaszny pisze:Pytanie więc po co - ale nie w sensie po co 220 tylko po co o tym publicznie pisać?
Łysolku ale przecież ja nie jechałem tak przez miasto tylko teraz nad morie mamy pikną autobaneŁysolek pisze:Reasumując
Paweł wolniej i więcej rozwagi
chociaż jeden z kolegów się przyznaje że jeździ jak lubi a nie udaje świętszego niż jest się.andreas pisze:Ja tam też lubię latać powyżej przepisowych i rozsądnych prędkości,ale zasada dotyczy każdego "Na własny pogrzeb nikt się jeszcze nie spóźnił".niedziwedz pisze: oj tam oj tam, przed burzą i deszczem uciekaliśmy żeby nas nie złapały![]()
![]()
i się udało
Szerokości na drodze
NOOOO zaraz, zaraz. Jechaliśmy bardzo patriotycznie ! NA MECZ ! i ze ślubu ! = przepisowo ! I tej wersji radzę się trzymaćniedziwedz pisze: jak wracaliśmy od kiki z zaślubin w grupie to jakoś nie zauważyłem żeby ktoś jechał jak nakazują znakino ale może ja mam popsuty licznik
i jak nad może jechałem tez mi źle wskazywał, jak będę na serwisie to powiem żeby to sprawdzili
![]()
Akurat co do powrotu z Węgrowa to prędkość to chyba najmniejszy problem. Przyjechaliśmy wszyscy razem a powrót był bez organizacji.Łysolek pisze: PS. Czy starałem się na siłe Was gonić jak wracaliśmy z Węgrowa ?
Dokładnie.Lisu pisze:Niedzwiedz...ale wiesz - tylko winny się tłumaczy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości