Od dupy strony taka zabawa
mała prędkość maksymalna
- Lisu
- zadomowiony

- Imię: Maciej
- województwo: kujawsko-pomorskie
Re: mała prędkość maksymalna
Ale zauważacie fajny paradoks ? Moto za naście tysięcy, malowanie za kilka kolejnych, wydechy za ileśtam, ciuszki za kilka następnych tysiaków...wszystko perfect, tylko tego 1000zł na lejce jakoś żal wydać
- niedziwedz
- bywalec

- Imię: Paweł
- województwo: mazowieckie
hmm mnie nie było przy tych deklaracjach ale jak wracaliśmy od kiki z zaślubin w grupie to jakoś nie zauważyłem żeby ktoś jechał jak nakazują znakiSt@ry pisze:Czego wymagać, gdy rozum śpi a psychaiatrzy rozłożyli ręce. Wstyd nam Kolego przynosisz. Przy organizacji DD w CZD, na spotkaniach ze sponsorami,chwaliliśmy się, że nie jeździmy bez prawka i nie zapie**alamy poza torem, więc się ogarnij i poszukaj mózgu, bo póki co zachowujesz się jak małolat.
oooLisu pisze:Ale zauważacie fajny paradoks ? Moto za naście tysięcy, malowanie za kilka kolejnych, wydechy za ileśtam, ciuszki za kilka następnych tysiaków...wszystko perfect, tylko tego 1000zł na lejce jakoś żal wydać![]()
masz rację, dla tego jestem w trakcie robienia, tak żeby już wszystko było jak należy
Ostatnio zmieniony wt 26 cze 2012, 20:54 przez niedziwedz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lisu
- zadomowiony

Zapraszam do Włocławka, za 800zł zrobisz w miesiącniedziwedz pisze: oooa masz gdzies dojście za 1000 to chętnie w to wejdę, podaj namiar
- Janusz B.
- klepacz

- Imię: Dżony
Od kilku, czy od kilkunastu miesięcy da się zauważyć na forum tendencję do gloryfikowania grzecznego jeżdżenia itp.niedziwedz pisze:hmm mnie nie było przy tych deklaracjach ale jak wracaliśmy od kiki z zaślubin w grupie to jakoś nie zauważyłem żeby ktoś jechał jak nakazują znakino ale może ja mam popsuty licznik
i jak nad może jechałem tez mi źle wskazywał, jak będę na serwisie to powiem żeby to sprawdzili
Z nikim, kto wypowiedział się w tym temacie nie miałem okazji wybrać się na przejażdżkę (poza Peterem, ale on akurat grzecznego na forum nie udaje, czy Łysolkiem w jakiejś dużej grupie), nie wiem też z kim jechałeś w grupie.
Pamiętam jednak, że nie raz i nie dwa śmigało się się z forumowiczami na przeloty gdzie 2 z przodu wskazania prędkościomierza praktycznie nie znikała...
To jak to jest - dają sobie ludzie na wstrzymanie, czy może forumowe klepanie sobie, a życie sobie?
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- Lukaszny
- pisarz

- Imię: Łukasz
- województwo: warmińsko-mazurskie
Janusz - ale czym innym jest odreagowanie od czasu do czasu i to w sprzyjających warunkach, a czym innym jest upublicznianie pytań typu czemu wyciągnął tylko 220.
To tak jak z popisami przed kamerą, gdzie niektórzy z radości uszami klaskają, że redaktor TVN czy TV Trwam poprosił o popisową jazdę na jednym kole. Tylko rozczarowanie jest jak potem zobaczy w TV w jakim kontekście owe nagranie wykorzystano.
Sam dobrze wiesz, że jeśli Milicjanty dorwałyby delikwenta 220 na publicznej drodze bez prawka to z dużą dozą prawdopodobieństwa idzie wniosek o ukaranie do ślepej Temidy wraz z wnioskiem o orzeczenie zakazu prowadzenia. Pytanie więc po co - ale nie w sensie po co 220 tylko po co o tym publicznie pisać? Skoro bez prawka idzie post o 220 to po zrobieniu prawka będzie post o 300???
To tak jak z popisami przed kamerą, gdzie niektórzy z radości uszami klaskają, że redaktor TVN czy TV Trwam poprosił o popisową jazdę na jednym kole. Tylko rozczarowanie jest jak potem zobaczy w TV w jakim kontekście owe nagranie wykorzystano.
Sam dobrze wiesz, że jeśli Milicjanty dorwałyby delikwenta 220 na publicznej drodze bez prawka to z dużą dozą prawdopodobieństwa idzie wniosek o ukaranie do ślepej Temidy wraz z wnioskiem o orzeczenie zakazu prowadzenia. Pytanie więc po co - ale nie w sensie po co 220 tylko po co o tym publicznie pisać? Skoro bez prawka idzie post o 220 to po zrobieniu prawka będzie post o 300???
W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/
- Lisu
- zadomowiony

Miejmy nadzieję Janusz, że jednak nie jest to klepanie tylko ludzie faktycznie troszeczkę rozważniej i wolniej zaczynają jeździć. Takie ja bym miał przynajmniej życzenie.....
...łatwiej się wtedy wyprzedza
(joke)
...łatwiej się wtedy wyprzedza
- PETER
- stary wyjadacz

- Imię: PIOTR
coś idzie w tym kierunku żeby wolniej ,mnie tylko 2 razy zatrzymali za przekroczenie prędkości, a kumpel ,to żeby mało paliło i wolniej -czyt zgodnie z przepisami jeździło -kupił TW 125 pali za 30 pln na tydzień i max 80 km /h i to jest wyjście na te wszystkie dywagacje o paleniu i prędkościach ,po co vfr lepiej coś mniejszego i słabszego -mniej pali
i jeździ zgodnie z przepisami
i nie potrzeba powercomanderów ,i innych ulepszeń podwyższających moc i osiągi przecież nie wolno tak niebezpiecznie zachowywać się na ulicy 
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- Łysolek
- Shrek

- Imię: Adam
Dżony nie chodzi mi o to ze grzecznie jeżdżę, tylko po ch**j o tym pisać na forum ? Jak odebrać temat Pawła , czy 220 z kuframi to max ? bo dla mnie to nic innego jak głupota i nie pier*olcie że to Jego sprawa, jak spowoduje wypadek lub mu sie kufer odczepi z tą prędkością i uderzy w człowieka który akurat sobie będzie szedł poboczem to uwierzcie na słowo że na siniaku się nie skończy... a poszkodowany jak przezyje to swoich praw bedzie musiał dochodzić cywilnie a nie z OC sprawcy...
Reasumując
Paweł wolniej i więcej rozwagi
PS. Czy starałem się na siłe Was gonić jak wracaliśmy z Węgrowa ?
Zakończmy proszę ten temat bo jeszcze za dużo napisze a nie o to chodzi abyśmy sobie ubliżali...
PS2. Peter oddawaj moją torbę bo nie mam jak oleju do innych klientów wozić

Reasumując
PS. Czy starałem się na siłe Was gonić jak wracaliśmy z Węgrowa ?
Zakończmy proszę ten temat bo jeszcze za dużo napisze a nie o to chodzi abyśmy sobie ubliżali...
PS2. Peter oddawaj moją torbę bo nie mam jak oleju do innych klientów wozić
-
andreas
- teksciarz

- Imię: Andrzej
- województwo: pomorskie
Ja tam też lubię latać powyżej przepisowych i rozsądnych prędkości,ale zasada dotyczy każdego "Na własny pogrzeb nikt się jeszcze nie spóźnił".niedziwedz pisze: oj tam oj tam, przed burzą i deszczem uciekaliśmy żeby nas nie złapały![]()
![]()
i się udało
Szerokości na drodze
- niedziwedz
- bywalec

- Imię: Paweł
o ile się nie mylę to ja nie pisałem i nie chwaliłem się że 220 bez lejcy jeździłem tylko się zapytałem czy na vfr to normalne że więcej nie chciała iść, bo wcześniej nie miałem do czynienia z vfr-kami, a na tym forum co po niektórzy pisali że bezpiecznie jeździli z kuframi 250 a i zdarzył się taki co 300 ale hayką i jeszcze plecaka miał za plecami i po nich jakoś nikt nie jeździł tak jak po mnie? a co do lejcy to chyba łysolek dodał a nie ja!!! więc nie rozumiem dlaczego po starych członkach nie jeździcie tylko po nowych???Lukaszny pisze:Pytanie więc po co - ale nie w sensie po co 220 tylko po co o tym publicznie pisać?
Łysolku ale przecież ja nie jechałem tak przez miasto tylko teraz nad morie mamy pikną autobaneŁysolek pisze:Reasumując
a to że ty wolno i rozważnie jechał od kiki to ja wiem i super ze tak jeździsz, my na mecz pognali ale ahmed powiedział ze ustalone iż sie rozłączamy i każdy swoim tempem jedzie, w tamtą stronę wszyscy razem równo jechaliśmy i było fajnie było
chociaż jeden z kolegów się przyznaje że jeździ jak lubi a nie udaje świętszego niż jest się.andreas pisze:Ja tam też lubię latać powyżej przepisowych i rozsądnych prędkości,ale zasada dotyczy każdego "Na własny pogrzeb nikt się jeszcze nie spóźnił".niedziwedz pisze: oj tam oj tam, przed burzą i deszczem uciekaliśmy żeby nas nie złapały![]()
![]()
i się udało
Szerokości na drodze
Brawo bo każdy jest dorosły i robi tak jak lubi lub uważa że powinien i nic innym do tego, ważne żeby umieć się przyznać do tego jak się postępuje i co się robi, a nie udawać świętych jak się takim nie jest, bo nikt mnie nie widział jak jestem mniej święty.
dzięki andreas
no to się rozpisałem, pozdrawiam wszystkich i cieszę się że jesteście tacy aktywni w dyskusjach szkoda tylko że sobie chcemy dopiekać zamiast wypowiedzieć swoją opinię
- Arylian
- pisarz

- Imię: Tomek
- Kontakt:
NOOOO zaraz, zaraz. Jechaliśmy bardzo patriotycznie ! NA MECZ ! i ze ślubu ! = przepisowo ! I tej wersji radzę się trzymaćniedziwedz pisze: jak wracaliśmy od kiki z zaślubin w grupie to jakoś nie zauważyłem żeby ktoś jechał jak nakazują znakino ale może ja mam popsuty licznik
i jak nad może jechałem tez mi źle wskazywał, jak będę na serwisie to powiem żeby to sprawdzili
![]()
Akurat co do powrotu z Węgrowa to prędkość to chyba najmniejszy problem. Przyjechaliśmy wszyscy razem a powrót był bez organizacji.Łysolek pisze: PS. Czy starałem się na siłe Was gonić jak wracaliśmy z Węgrowa ?
- Lisu
- zadomowiony

Niedzwiedz...ale wiesz - tylko winny się tłumaczy 
- Stuwka
- klepacz

- Imię: Konrad
- województwo: małopolskie
- Kontakt: