,ja tez sie wstepnie zapisuje ale jak cos to jesli mozna to raczej na namiot,a ze mna w namiocie moja miłosc
 ,ja tez sie wstepnie zapisuje ale jak cos to jesli mozna to raczej na namiot,a ze mna w namiocie moja miłosc  ,hehe,i raczej sam przyjade chyba zę sie z kims przed zlotem dogadam,ale jest jescze sporo czasu.
 ,hehe,i raczej sam przyjade chyba zę sie z kims przed zlotem dogadam,ale jest jescze sporo czasu.
 ,ja tez sie wstepnie zapisuje ale jak cos to jesli mozna to raczej na namiot,a ze mna w namiocie moja miłosc
 ,ja tez sie wstepnie zapisuje ale jak cos to jesli mozna to raczej na namiot,a ze mna w namiocie moja miłosc  ,hehe,i raczej sam przyjade chyba zę sie z kims przed zlotem dogadam,ale jest jescze sporo czasu.
 ,hehe,i raczej sam przyjade chyba zę sie z kims przed zlotem dogadam,ale jest jescze sporo czasu.

Zawsze mi sie to po cichu marzyło,a nigdy nie było okazji....Ale w tym samym czasie jest TYSKI FESTIWAL IMIENIA RYSKA RIEDLA W TYCHACH...Bylismy tam rok temu i było extra w tym roku tez nas tam ciągnie... A na mazury wolelibyśmy pojechać na dłużej niz na trzy dni..chyba,że po prostu byśmy po zlocie sobie zostali
 Zawsze mi sie to po cichu marzyło,a nigdy nie było okazji....Ale w tym samym czasie jest TYSKI FESTIWAL IMIENIA RYSKA RIEDLA W TYCHACH...Bylismy tam rok temu i było extra w tym roku tez nas tam ciągnie... A na mazury wolelibyśmy pojechać na dłużej niz na trzy dni..chyba,że po prostu byśmy po zlocie sobie zostali  hehehe ale jeszcze nic nie wiadomo,jeszcze duzo czasu....Ale raczej Tychy..
 hehehe ale jeszcze nic nie wiadomo,jeszcze duzo czasu....Ale raczej Tychy.. 

Może być na 1 łóżku.Piotrek B. pisze:Rommi ja narazie jestem z Lukiem i Arczim w pokoju,
nie chce się rządzić ale myśle ze 4 osoby na ten pokoik to w sam raz?
O ile się nie boisz z nami... ?
No jak chcecie ale mi to rybka, oby był kawałek dachu nad głową
Ja ze swojej strony zapraszam Rommi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości