oczywiscie nie mamy nic przeciwko osobom spoza VFR-Oc.pl , jednak musicie wiedziec ze jakiekolwiek trzodzenie i negatywne zachowanie nie bedzie tolerowanie, i obojetnie kto to bedzie i w jakim stanie upojenia alkocholowego sie znajduje - zostanie bez pierdolenia spakowany i wywalony za brame zlotu, nie pomoga tu obietnice kolegow ze bedzie juz dobrze i bedzie spokuj, po prostu taki delikwent od razu laduje za plotem, a jak bedzie niegrzeczny to bedziemy musieli uzyc sily, dlatego zastanowcie sie kogo zabieracie ze soba, wszyscy wiemy ze niektore osoby po spozyciu dostaja pierdolca a takich na naszej imprezie nie bedzie!
druga sprawa, kto podjalby sie zrobienia identyfikatorow? druk czarno bialy, chyba ze ktos da rade zrobic kolorowy, mysle ze identyfikatory wytarcza na grubym brystolu i beda przewieszone na sznurku, do tego potrzeba wydrukowac kilka dyplomow dla wygranych w konkursach, projekt graficzny podesle w dowolnym formacie
byc moze uda mi sie zalatwic jakies nagrody od sponsora - mam tu na mysli salon sprzedazy Honda - Daszuta, znam pana Daszute i sprobuje cos u niego wycyganic, wkoncu to zlot Honda VFR
dochodza tez pewne koszta zwiazane z workami na smieci, opalem na ognisko i drobnym przygotowaniem terenu, wszystko pokryje co trzeba ale pozniej licze na wasza inicjatywe
[ Dodano: 2007-06-21, 22:44 ]
a i zapomnialem, trzeba tez podrukowac kilka drogowskazow ktore beda porozwieszane na okolicznych drogach, wiem ze to duperele ale nie mam wogole drukarki , a moze ktos z was moglby w pracy druknac albo cos
jest jeszcze taka mysl, kto chce to moze mi wczesniej wyslac swoje rzeczy ktore poczekaja do zlotu, a na zlot zostana zawiezione samochodem i beda tam na wlasciciela czekac, chodzi mi o to ze czesto ktos smiga z wawy lub gd lub innego miasta calkiem sluzbowo w moja okolice i moglby podwiezc mi rzeczy, rozmowcie sie miedzy soba, co do swojej uczciwosci chyba nie musze nikogo przekonywac bo wielu z was juz ja zna