IV Ogólnopolski Zlot VFR-OC.pl
- Buła
- klepacz

- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
niezła ta oraganizacja
,ja tez sie wstepnie zapisuje ale jak cos to jesli mozna to raczej na namiot,a ze mna w namiocie moja miłosc
,hehe,i raczej sam przyjade chyba zę sie z kims przed zlotem dogadam,ale jest jescze sporo czasu.
Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
- Fabiq
- klepacz

- Kontakt:
oczywiscie nie mamy nic przeciwko osobom spoza VFR-Oc.pl , jednak musicie wiedziec ze jakiekolwiek trzodzenie i negatywne zachowanie nie bedzie tolerowanie, i obojetnie kto to bedzie i w jakim stanie upojenia alkocholowego sie znajduje - zostanie bez pierdolenia spakowany i wywalony za brame zlotu, nie pomoga tu obietnice kolegow ze bedzie juz dobrze i bedzie spokuj, po prostu taki delikwent od razu laduje za plotem, a jak bedzie niegrzeczny to bedziemy musieli uzyc sily, dlatego zastanowcie sie kogo zabieracie ze soba, wszyscy wiemy ze niektore osoby po spozyciu dostaja pierdolca a takich na naszej imprezie nie bedzie!
druga sprawa, kto podjalby sie zrobienia identyfikatorow? druk czarno bialy, chyba ze ktos da rade zrobic kolorowy, mysle ze identyfikatory wytarcza na grubym brystolu i beda przewieszone na sznurku, do tego potrzeba wydrukowac kilka dyplomow dla wygranych w konkursach, projekt graficzny podesle w dowolnym formacie
byc moze uda mi sie zalatwic jakies nagrody od sponsora - mam tu na mysli salon sprzedazy Honda - Daszuta, znam pana Daszute i sprobuje cos u niego wycyganic, wkoncu to zlot Honda VFR
dochodza tez pewne koszta zwiazane z workami na smieci, opalem na ognisko i drobnym przygotowaniem terenu, wszystko pokryje co trzeba ale pozniej licze na wasza inicjatywe
[ Dodano: 2007-06-21, 22:44 ]
a i zapomnialem, trzeba tez podrukowac kilka drogowskazow ktore beda porozwieszane na okolicznych drogach, wiem ze to duperele ale nie mam wogole drukarki , a moze ktos z was moglby w pracy druknac albo cos
jest jeszcze taka mysl, kto chce to moze mi wczesniej wyslac swoje rzeczy ktore poczekaja do zlotu, a na zlot zostana zawiezione samochodem i beda tam na wlasciciela czekac, chodzi mi o to ze czesto ktos smiga z wawy lub gd lub innego miasta calkiem sluzbowo w moja okolice i moglby podwiezc mi rzeczy, rozmowcie sie miedzy soba, co do swojej uczciwosci chyba nie musze nikogo przekonywac bo wielu z was juz ja zna
druga sprawa, kto podjalby sie zrobienia identyfikatorow? druk czarno bialy, chyba ze ktos da rade zrobic kolorowy, mysle ze identyfikatory wytarcza na grubym brystolu i beda przewieszone na sznurku, do tego potrzeba wydrukowac kilka dyplomow dla wygranych w konkursach, projekt graficzny podesle w dowolnym formacie
byc moze uda mi sie zalatwic jakies nagrody od sponsora - mam tu na mysli salon sprzedazy Honda - Daszuta, znam pana Daszute i sprobuje cos u niego wycyganic, wkoncu to zlot Honda VFR
dochodza tez pewne koszta zwiazane z workami na smieci, opalem na ognisko i drobnym przygotowaniem terenu, wszystko pokryje co trzeba ale pozniej licze na wasza inicjatywe
[ Dodano: 2007-06-21, 22:44 ]
a i zapomnialem, trzeba tez podrukowac kilka drogowskazow ktore beda porozwieszane na okolicznych drogach, wiem ze to duperele ale nie mam wogole drukarki , a moze ktos z was moglby w pracy druknac albo cos
jest jeszcze taka mysl, kto chce to moze mi wczesniej wyslac swoje rzeczy ktore poczekaja do zlotu, a na zlot zostana zawiezione samochodem i beda tam na wlasciciela czekac, chodzi mi o to ze czesto ktos smiga z wawy lub gd lub innego miasta calkiem sluzbowo w moja okolice i moglby podwiezc mi rzeczy, rozmowcie sie miedzy soba, co do swojej uczciwosci chyba nie musze nikogo przekonywac bo wielu z was juz ja zna
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- benito
- ostry klepacz

- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Ja dzis bede jechal do Honda Plaza na Malownicza w Wawie. Co myslicie o tym, aby wydrukowac plakat zlotowy i powiesic w salonie??
Czekam na aprobate, badz sprzeciw.
Fabiq, jak myslisz, ze to zly pomysl to daj znac...
Czekam na aprobate, badz sprzeciw.
Fabiq, jak myslisz, ze to zly pomysl to daj znac...
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- uzi
- zadomowiony

- Kontakt:
Chętnie bysmy z Piórkiem z wami pojechali...ehhh Mazury,Piknik Country...
Zawsze mi sie to po cichu marzyło,a nigdy nie było okazji....Ale w tym samym czasie jest TYSKI FESTIWAL IMIENIA RYSKA RIEDLA W TYCHACH...Bylismy tam rok temu i było extra w tym roku tez nas tam ciągnie... A na mazury wolelibyśmy pojechać na dłużej niz na trzy dni..chyba,że po prostu byśmy po zlocie sobie zostali
hehehe ale jeszcze nic nie wiadomo,jeszcze duzo czasu....Ale raczej Tychy.. 
...Born to Ride...
- benito
- ostry klepacz

- Kontakt:
Powiem szczerze, ze tez chetnie bym pojechal na festiwal ku czci mojego ulubionego wokalisty. Mam zaproszenie od kilku znajomych ze Slaska i glupio odmowic, szczegolnie, ze uwielbiam ta muzyke.
Ale coz, ciezko byc w 2 miejscach jednoczesnie. Z milosci mozna zrobic wszystko, dlatego tylko jade na Mazury.
Jak zorganizujecie jakas gitare, to Wam pogram utwory DZEM-u na zlocie.
Moze nie jestem rewelacyjnym gitarzysta, ale daje rade...
Pospiewamy przy ognisku.
Ale coz, ciezko byc w 2 miejscach jednoczesnie. Z milosci mozna zrobic wszystko, dlatego tylko jade na Mazury.
Jak zorganizujecie jakas gitare, to Wam pogram utwory DZEM-u na zlocie.
Moze nie jestem rewelacyjnym gitarzysta, ale daje rade...
Pospiewamy przy ognisku.
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- benito
- ostry klepacz

- Kontakt:
Ja niby mam 3 gitary, 2 piece, klawisze .... tylko nie mam przyczepy do VFR...
A moze ktos bedzie jechal GOLD WINGiem z przyczepa i moglby zabrac troche sprzetu muzycznego??
A moze ktos bedzie jechal GOLD WINGiem z przyczepa i moglby zabrac troche sprzetu muzycznego??
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- maciek 800
- klepacz

- Hubert
- klepacz

- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
Może być na 1 łóżku.Piotrek B. pisze:Rommi ja narazie jestem z Lukiem i Arczim w pokoju,
nie chce się rządzić ale myśle ze 4 osoby na ten pokoik to w sam raz?
O ile się nie boisz z nami... ?
No jak chcecie ale mi to rybka, oby był kawałek dachu nad głową
Ja ze swojej strony zapraszam Rommi
Fabik jak możesz to dla Beaty i dla mnie też na 1 łóżku.