Nono, wtedy tez co nieco sobie rozj.b.szatan pisze:Mucha rozj.b. mi nerki

Nono, wtedy tez co nieco sobie rozj.b.szatan pisze:Mucha rozj.b. mi nerki
Gienio - ten śnieg byl w takiej ilości TYDZIEN TEMU NA NASZEJ POLSKIEJ ZIEMI - konkretnie w szczyrku...Gienio pisze:Madzix ale sniegu u nas nie uswiadczysz no chyba ze u Ciebie jest tyle co na zdjeciu, a sezon na moto sie nie skonczyl i trwa nieustannie od zeszlego rokua tak BTW jak sie tym jezdzi?
jest w szczyrku wypożyczalnia - na stoku jest nr telefonu dzwonisz i można się umówić - za godzine jazdy płaci się 200 zł - ( normalnie trasa jest dłuzsza za 300 zł ,ale tak przysypało ,że kolesie dzien wczesniej nie byli w stanie się przebić ) tak czy inaczej trasa była zaskakująco fajna -myślałam ,ze będzie to bardziej jazda po płaskiej polanie, a tu mila niespodzianka - totalny off road, piękne widoki, jedzie się z przewodnikiem .Gienio pisze:wow w Szczyrku tyle sniegu, niezle, widoki naprawde ladne, a powiedz mi ile kosztuje taka przyjemnosc, w szczyrku jest jakas wypozyczalnia???
tak tak - dokładnieDaniel VTS pisze:Madzia zapodałas zdjątko w okularkach do avatarka coby nie odstawać od reszty ownersów??????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości