Zdjęcia naszych motocykli !!!

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
mucha
pisarz
pisarz

Post autor: mucha » śr 31 sty 2007, 08:06

szatan pisze:Mucha rozj.b. mi nerki
Nono, wtedy tez co nieco sobie rozj.b. :) Jest jeszcze pare przednich opowieści, o "lisciach w zębach i urwanej stopie", "a mój tata przecioł fiata" albo "jak to tomek wsiadł po wsk na rc 24 i jeździł cały sezon, po górach nie po górach z pełnym obciążeniem na 3 garach :)" że o vfr owych podbojach zagramanicy nie wspomne :) Ale to może kiedy jak sie pospotykamy i tak po 3 browcu, kiedy świat staje się piękniejszy, a wszystkie "niskopodwoziowe lochy bagienne" jakby pieknieją :twisted: :hooray
VFR wszystko przetrzyma.

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » śr 31 sty 2007, 09:17

mucha pisze:Ale to może kiedy jak sie pospotykamy
spotkalismy sie to nie chciales opowiadac,malo tego nie zostales na III tylko uciekles do domu. sam bym chetnie posluchal bo wielu pewno jeszcze nie slyszalem... :(
mam nadzieje ze to nie 'obiecanki macanki'....
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
Bohun
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: Bohun » śr 31 sty 2007, 12:53

o jejku jak mnie tu dawno nie było. ile tematów do przeczytania, ile tu się działo :)
niestety, studiuję, a na stancji mam zablokowane strony z servera neostrady (ip 83. ...) wiec i storne vfr-oc.pl razem z forum :( nic sie nie da zrobić, zeby poczytać forum muszę iść do kawiarenki internetowej.
postaram się niedlugo wrzucić zdjećia swojej vf 750 fr :) i inne.
pozdrawiam wszystkiech serdecznie !

Awatar użytkownika
mucha
pisarz
pisarz

Post autor: mucha » czw 01 lut 2007, 23:50

Sławek vel LUKE łobiecuje że poopowidam ale wiesz jaki .j.b.n. byłem, wiesz czemu i pisal nie bede, bo powiesz że sie obnosze z ... :)
A TERAZ SIE POCHWALE!!!
Oto nowe nabytki tj. kolejna OSKa i prl-owski patentent tj. kosiara do trawy z silnikiem OSY 150. Koszono nia w dawnych czasach boiska piłkarskie i sie uchowała. Jeszcze klakson, lusterko i migacze i bedzie jak nowa. Nikt takiego cudu nie widział, a jak widzial niech się zgłosi, bo mam pare pytanek :)? Oby nie zabrakło weny przy odnawianiu, bo rozebrać zawsze luzik ale potem "zebrać" i zarejestrować statka to już nerwy ze stali i cała masa samozaparcia, ale mam doping ze strony księżniczki podzielającej nieco moje zainteresowania. Ale to pewnie dlatego że któregoś pieknego dnia dostanie ją owinięta w piekną czerwoną wstęgę :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VFR wszystko przetrzyma.

Awatar użytkownika
szatan
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: szatan » pt 02 lut 2007, 19:10

Heheh ziomal ma taką kosiare, tylko ładniejszą :P po renowacji ;-) miałem nawet zaszczyt sie nią karnąć i wykosić mamuśce ogródek :P
Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf

Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » pt 09 lut 2007, 14:32

Ketchup pisze: jasne i nazwijmy to PODRÓŻ ZA JEDEN... UŚMIECH :mrgreen:
brzmi jakoś tak podejrzanie... :twisted:

a tak btw --> za malo jest słonecznych dni w ciagu roku :drool , postanowiłam zmienić sprzęt.. :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jacek
województwo: lubelskie
Kontakt:

Post autor: Jacko » pt 09 lut 2007, 14:40

A czy V4 ???? :lol

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » pt 09 lut 2007, 14:43

tak tak oczywiście....silnik od vfr ! :twisted:
Obrazek

Gienio
klepacz
klepacz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Gienio » pt 09 lut 2007, 16:21

Madzix ale sniegu u nas nie uswiadczysz no chyba ze u Ciebie jest tyle co na zdjeciu, a sezon na moto sie nie skonczyl i trwa nieustannie od zeszlego roku :smile: a tak BTW jak sie tym jezdzi?

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » pt 09 lut 2007, 17:10

Gienio pisze:Madzix ale sniegu u nas nie uswiadczysz no chyba ze u Ciebie jest tyle co na zdjeciu, a sezon na moto sie nie skonczyl i trwa nieustannie od zeszlego roku :smile: a tak BTW jak sie tym jezdzi?
Gienio - ten śnieg byl w takiej ilości TYDZIEN TEMU NA NASZEJ POLSKIEJ ZIEMI - konkretnie w szczyrku...
Obrazek
Obrazek
niewiarygodne ,ale to prawda ! sceneria iście bajkowa ! :grin:
!
co do sezonu na moto - oczywiscie ,że sie nie kończy :mrgreen: -jest pogoda- jest sezon :)

skuterem snieznym jeździ sie bardzo podobnie jak quadem - na zakrętach przechylasz się w przeciwną stronę niz maszyna ( czyli odwrotnie niż na moto) - ale o tyle jest fajniej , że jak się wywalisz to w czysty snieżek...generalnie świetna sprawa !! polecam jakby ktoś miał okazję !! największa frajda jest oczywiscie w terenie ,a nie np na płaskim parkingu - cały czas balastujesz, jedziesz chwilami na stojąco, czasem na skarpach zsiadasz z kanapy, cały czas w ruchu - normalnie się zmęczyłam na tym :)btw ten skuter miał nawet niezłe kopyto( 80 km i ok.500cm3 poj), w czasie jazdy przez gęsty las trzeba było uważac ,żeby nie skończyć na drzewie :eek ,
najfajniej było w gęstym lesie jak zaliczyliśmy małą wywrotkę - wygramoliłam się spod skutera i zapadłam do połowy ud w sniegu....dwóm facetom ledwo co dało się podniesc ten skuter w takich warunkach, tym bardziej,ze to ciężkie i duże bydlę.. :shock:
natomiast największego stracha miałam ,jak jechałam z tyłu - siedzi się wyżej, nie masz zaufania do kierowcy ( hahaha :twisted: ) trzymasz się za takie dwa uchwyty po bokach , a na drodze z muldami przy żwawej jeździe dosłownie wylatujesz z tego siedzienia(trzeba się naprawdę mocno trzymać) jak z katapulty -miałam śmierć w oczach hahaha.. :shock:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » pt 09 lut 2007, 21:12

Nie no zarąbist sprawa :mrgreen: katowałem na torze motocrossowym ot na takim skuterku podobnie ise lata :roll:
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » sob 10 lut 2007, 13:15

jak na mój gust jazda w terenie quadem a tym skuterem jest bardzo zbliżona do pewnego momentu...tor to trochę inna bajka..
Obrazek

Gienio
klepacz
klepacz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Gienio » sob 10 lut 2007, 16:12

wow w Szczyrku tyle sniegu, niezle, widoki naprawde ladne, a powiedz mi ile kosztuje taka przyjemnosc, w szczyrku jest jakas wypozyczalnia???

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » sob 10 lut 2007, 21:34

Madzia zapodałas zdjątko w okularkach do avatarka coby nie odstawać od reszty ownersów???? 8) no własnie jak jest z tą jazdą na skuterku, co gdzie i za ile???
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » ndz 11 lut 2007, 11:10

Gienio pisze:wow w Szczyrku tyle sniegu, niezle, widoki naprawde ladne, a powiedz mi ile kosztuje taka przyjemnosc, w szczyrku jest jakas wypozyczalnia???
jest w szczyrku wypożyczalnia - na stoku jest nr telefonu dzwonisz i można się umówić - za godzine jazdy płaci się 200 zł - ( normalnie trasa jest dłuzsza za 300 zł ,ale tak przysypało ,że kolesie dzien wczesniej nie byli w stanie się przebić ) tak czy inaczej trasa była zaskakująco fajna -myślałam ,ze będzie to bardziej jazda po płaskiej polanie, a tu mila niespodzianka - totalny off road, piękne widoki, jedzie się z przewodnikiem .
Daniel VTS pisze:Madzia zapodałas zdjątko w okularkach do avatarka coby nie odstawać od reszty ownersów??????
tak tak - dokładnie :cool
Obrazek

ODPOWIEDZ