Nono, wtedy tez co nieco sobie rozj.b.szatan pisze:Mucha rozj.b. mi nerki
Zdjęcia naszych motocykli !!!
VFR wszystko przetrzyma.
- Bohun
- klepacz

- Imię: Wiktor
- Kontakt:
o jejku jak mnie tu dawno nie było. ile tematów do przeczytania, ile tu się działo
niestety, studiuję, a na stancji mam zablokowane strony z servera neostrady (ip 83. ...) wiec i storne vfr-oc.pl razem z forum
nic sie nie da zrobić, zeby poczytać forum muszę iść do kawiarenki internetowej.
postaram się niedlugo wrzucić zdjećia swojej vf 750 fr
i inne.
pozdrawiam wszystkiech serdecznie !
niestety, studiuję, a na stancji mam zablokowane strony z servera neostrady (ip 83. ...) wiec i storne vfr-oc.pl razem z forum
postaram się niedlugo wrzucić zdjećia swojej vf 750 fr
pozdrawiam wszystkiech serdecznie !
Sławek vel LUKE łobiecuje że poopowidam ale wiesz jaki .j.b.n. byłem, wiesz czemu i pisal nie bede, bo powiesz że sie obnosze z ... 
A TERAZ SIE POCHWALE!!!
Oto nowe nabytki tj. kolejna OSKa i prl-owski patentent tj. kosiara do trawy z silnikiem OSY 150. Koszono nia w dawnych czasach boiska piłkarskie i sie uchowała. Jeszcze klakson, lusterko i migacze i bedzie jak nowa. Nikt takiego cudu nie widział, a jak widzial niech się zgłosi, bo mam pare pytanek
? Oby nie zabrakło weny przy odnawianiu, bo rozebrać zawsze luzik ale potem "zebrać" i zarejestrować statka to już nerwy ze stali i cała masa samozaparcia, ale mam doping ze strony księżniczki podzielającej nieco moje zainteresowania. Ale to pewnie dlatego że któregoś pieknego dnia dostanie ją owinięta w piekną czerwoną wstęgę 
A TERAZ SIE POCHWALE!!!
Oto nowe nabytki tj. kolejna OSKa i prl-owski patentent tj. kosiara do trawy z silnikiem OSY 150. Koszono nia w dawnych czasach boiska piłkarskie i sie uchowała. Jeszcze klakson, lusterko i migacze i bedzie jak nowa. Nikt takiego cudu nie widział, a jak widzial niech się zgłosi, bo mam pare pytanek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VFR wszystko przetrzyma.
- szatan
- klepacz

- Kontakt:
Heheh ziomal ma taką kosiare, tylko ładniejszą
po renowacji
miałem nawet zaszczyt sie nią karnąć i wykosić mamuśce ogródek 
Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
- MadziX
- stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
- Kontakt:
Gienio - ten śnieg byl w takiej ilości TYDZIEN TEMU NA NASZEJ POLSKIEJ ZIEMI - konkretnie w szczyrku...Gienio pisze:Madzix ale sniegu u nas nie uswiadczysz no chyba ze u Ciebie jest tyle co na zdjeciu, a sezon na moto sie nie skonczyl i trwa nieustannie od zeszlego rokua tak BTW jak sie tym jezdzi?

niewiarygodne ,ale to prawda ! sceneria iście bajkowa !
!
co do sezonu na moto - oczywiscie ,że sie nie kończy
skuterem snieznym jeździ sie bardzo podobnie jak quadem - na zakrętach przechylasz się w przeciwną stronę niz maszyna ( czyli odwrotnie niż na moto) - ale o tyle jest fajniej , że jak się wywalisz to w czysty snieżek...generalnie świetna sprawa !! polecam jakby ktoś miał okazję !! największa frajda jest oczywiscie w terenie ,a nie np na płaskim parkingu - cały czas balastujesz, jedziesz chwilami na stojąco, czasem na skarpach zsiadasz z kanapy, cały czas w ruchu - normalnie się zmęczyłam na tym
najfajniej było w gęstym lesie jak zaliczyliśmy małą wywrotkę - wygramoliłam się spod skutera i zapadłam do połowy ud w sniegu....dwóm facetom ledwo co dało się podniesc ten skuter w takich warunkach, tym bardziej,ze to ciężkie i duże bydlę..
natomiast największego stracha miałam ,jak jechałam z tyłu - siedzi się wyżej, nie masz zaufania do kierowcy ( hahaha

- MadziX
- stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
- Kontakt:
jest w szczyrku wypożyczalnia - na stoku jest nr telefonu dzwonisz i można się umówić - za godzine jazdy płaci się 200 zł - ( normalnie trasa jest dłuzsza za 300 zł ,ale tak przysypało ,że kolesie dzien wczesniej nie byli w stanie się przebić ) tak czy inaczej trasa była zaskakująco fajna -myślałam ,ze będzie to bardziej jazda po płaskiej polanie, a tu mila niespodzianka - totalny off road, piękne widoki, jedzie się z przewodnikiem .Gienio pisze:wow w Szczyrku tyle sniegu, niezle, widoki naprawde ladne, a powiedz mi ile kosztuje taka przyjemnosc, w szczyrku jest jakas wypozyczalnia???
tak tak - dokładnieDaniel VTS pisze:Madzia zapodałas zdjątko w okularkach do avatarka coby nie odstawać od reszty ownersów??????