Fakty TVN 04.01.08r
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Fakty TVN 04.01.08r
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
NO i koniec filmu pokazał kto jest zagrożeniem a oni pier..ą że to motocykliści są zagrożeniem. Ci ludzie którzy komentuja ten materiał to totalne bezmózgi. Koleś mówi, ze motocykliści potrafią na pewno jeździć, ale inni uczestnicy ruchu czyt. kolesie w puszkach nie potrafią. Co pokazał rajd kolesia z Wałbrzycha. Dno totalne. Jak można na motocyklistów gadać takie rzeczy. Każdy inteligentny człowiek po obejrzeniu filmiku może jednoznacznie stwierdzić kto nie umie jeździć.

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- Buła
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
witam,takich nagonek bedzie jeszcze sporo i nie raz pewnie bedziemy je słyszeli i ogladali,motocykl w polsce jest mimo ostatnimy czasy czyms dziwnym i wiele telewizji szuka sensacji w tym z jaka predkoscia jezdzi sie na motocyklu,a przecierz wiele jest samochodów osiagajacych tez duze szybkosci ale o nich nie słychac w telewizji no bo co lepiej brzmi ,,szleniec jadacy na motocyklu 300 km/h,, czy ,,pirat samochodowy szalejacy po ulicach,, ludzie ogldajacy tv wyłapuja sensacje a reporterzy umieja taki reportarz ubarwic,no bo zwykły człowiek nie zdjaje sobie sparwy ze cos na dwóch kołach moze jechac prawie 300 km/h.
Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
- Pepe VFR
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Ale jednak w ostatnim zdaniu w reportażu powiedzieli prawde
[ Dodano: 2008-01-05, 10:13 ]
poza tym jak to zwykle znaleźli kilka filmików na necie, debila na R1-nce co sie inteligentnie wypowiedział , acha no i oczywiście morały prawione przez policje jacy to oni skuteczni są no i gotowe
tylko dlaczego relacji z pozytywnych dokonań motocyklistów jest tak mało i nie wychodza poza nasz mały światek, przez co pozostajemy dalej w tym głupim stereotypie. Ale to już chyba tak często poruszany i beznadziejny temat, że za szybko się nie zmieni nie twierdzę oczywiście że nie mamy dalej nad tym pracować pozdro 

[ Dodano: 2008-01-05, 10:13 ]
poza tym jak to zwykle znaleźli kilka filmików na necie, debila na R1-nce co sie inteligentnie wypowiedział , acha no i oczywiście morały prawione przez policje jacy to oni skuteczni są no i gotowe

Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Ale o co chodzi - dziennikarze to hieny, które z troska i fałszywym zatroskaniem będą pier.olić trzy po trzy byle zwiększyć oglądalność, a w duchu zacierają ręce, że jest krew na ulicach.
Wśród motocyklistów jest sporo bezmózgich jak wszedzie - i co z tego, ze to jakiś tam procent? Od zawsze wiadomo że łyżka miodu może zepsuć całą beczke dziegciu
Jesli szukacie prawdy - to czytajcie biblię, talmud, kamasutrę czy Feynamna Wykłady z Fizyki, a na pewno nie oglądajcie PolSATVN24FuctyWiadomościPanoramęiHGWcojeszcze - macie to na kablówce?
acha - jak się dzieli PRAWDA?
na:
1. CAŁA PRAWDA
2. PÓŁPRAWDA
3. GÓWNOPRAWDA
Wśród motocyklistów jest sporo bezmózgich jak wszedzie - i co z tego, ze to jakiś tam procent? Od zawsze wiadomo że łyżka miodu może zepsuć całą beczke dziegciu

Jesli szukacie prawdy - to czytajcie biblię, talmud, kamasutrę czy Feynamna Wykłady z Fizyki, a na pewno nie oglądajcie PolSATVN24FuctyWiadomościPanoramęiHGWcojeszcze - macie to na kablówce?
acha - jak się dzieli PRAWDA?
na:
1. CAŁA PRAWDA
2. PÓŁPRAWDA
3. GÓWNOPRAWDA
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Piszol
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Statystyki z "Motocyklista Doskonały" David L. Hough może nie najswiezsze ale nie wiele się zmieniają przez lata i po raz kolejny jest pokazane kto jest winny najcześciej w kolizjach.
Z raportu Hurta:
" Im więcej czasu mija, tym mniej różnic dostrzegam. Motocyklisci są dziś ofiarami takich samych wypadków jak ich koledzy w latach 70., tyle że dziś rozbijają znacznie drozsze motocykle".

Z raportu Hurta:
" Im więcej czasu mija, tym mniej różnic dostrzegam. Motocyklisci są dziś ofiarami takich samych wypadków jak ich koledzy w latach 70., tyle że dziś rozbijają znacznie drozsze motocykle".

- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Owszem, rzetelność tego materiału filmowego pozostawia wiele do życzenia. A teraz podsumujmy naszą postawę:
bla, bla, blaaaaaaa... Motocykliści są spoko, tylko niektórzy to bezmózgi blaaa, blaaa, blaaaa... My też lubimy pozapie*dalać, ale to nie szkodzi, bo przecież jesteśmy tacy mili. bla, bla, blaaa...
A teraz pytanie za 100 punktów (obawiam się, że karnych):
Kto z Was JEźDZI PRZEPISOWO?? - czyli np. w mieście do 50 km, jak się da to tylko prawym pasem itp. itd??
Gościu na R1 z tego reportażu to lanser - jasne. Ale na pytanie dziennikarza, jak często jeździ łamiąc przepisy odpowiedział, że zawsze, później, że zazwyczaj.
To samo może powiedzieć o sobie każdy z nas.
I nie pie*dolta mi tu, że jest inaczej.
UWAGA!! Nie chcę tym postem wszczynać kolejnej, jałowej dyskusji o tym, czy rzeczywiście stanowimy na drodze takie zagrożenie, jak sugeruje to reportaż. Tylko pytam, czy jeździcie zgodnie z przepisami... Nie pytam, czy uważacie, że przepisy są słuszne, tylko, czy ich przestrzegacie (Ci z Was, z którymi jeździłem wiem, że jedyne, czego nie mają w dupie, to czerwone światło - a nawet to nie wszyscy). Mało tego - jak Wam się wydaje - gdybyśmy zawsze mieli na tylnym siedzeniu niewidzialnego policjanta z drogówki, który podliczałby punkty za każde wykroczenie, to na jak długo starczyłoby nam prawko? Na jedną przejażdżkę? Na dwie? Czy na trzy?
bla, bla, blaaaaaaa... Motocykliści są spoko, tylko niektórzy to bezmózgi blaaa, blaaa, blaaaa... My też lubimy pozapie*dalać, ale to nie szkodzi, bo przecież jesteśmy tacy mili. bla, bla, blaaa...
A teraz pytanie za 100 punktów (obawiam się, że karnych):
Kto z Was JEźDZI PRZEPISOWO?? - czyli np. w mieście do 50 km, jak się da to tylko prawym pasem itp. itd??
Gościu na R1 z tego reportażu to lanser - jasne. Ale na pytanie dziennikarza, jak często jeździ łamiąc przepisy odpowiedział, że zawsze, później, że zazwyczaj.
To samo może powiedzieć o sobie każdy z nas.
I nie pie*dolta mi tu, że jest inaczej.
UWAGA!! Nie chcę tym postem wszczynać kolejnej, jałowej dyskusji o tym, czy rzeczywiście stanowimy na drodze takie zagrożenie, jak sugeruje to reportaż. Tylko pytam, czy jeździcie zgodnie z przepisami... Nie pytam, czy uważacie, że przepisy są słuszne, tylko, czy ich przestrzegacie (Ci z Was, z którymi jeździłem wiem, że jedyne, czego nie mają w dupie, to czerwone światło - a nawet to nie wszyscy). Mało tego - jak Wam się wydaje - gdybyśmy zawsze mieli na tylnym siedzeniu niewidzialnego policjanta z drogówki, który podliczałby punkty za każde wykroczenie, to na jak długo starczyłoby nam prawko? Na jedną przejażdżkę? Na dwie? Czy na trzy?
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Janusz - a ja Ci odpowiem baaardzo precyzyjnie - NIKT W TYM KRAJU NIE JEŹDZI ZGODNIE Z PRZEPISAMI PRAWA O RUCHU DROGOWYM.
Mało - rzadko kto chodzi zgodnie z tymi przepisami - tylko dlaczego robi się nagonkę na najmniej liczną i jak podaja statystyki najmniej winną grupę uzytkowników dróg?
Jeżeli piesi spowodowali 6700 wypadków drogowych w których zginęło ponad 1000 osób, rowerzyści prawie 3000 wypadków i prawie 300 ofiar śmiertelnych, a samochodziarze 33000 wypadków wybijając do nogi małe miasteczko to 800 wypadków motocyklowych i 140 ofiar śmiertelnych nie jest powodem, aby okłamywać opinię publiczną. I tylko o to mi chodzi.
Jak mówił Aleksander hrabia Fredro - "Czuj proporcją Mocium Panie".
Chcę zobaczyć w TV 40 reportazy o dzidujących puszkarzach 30 o rowerzystach 20 o pieszych gumujących w swoich nowych adidasków i wtedy jeden o nas
(najlepiej jak wozimy dzieciaki w CZD) 
Nie będzie sobie mną pyska wycierał ścierwojad z mikrofonem.
Mało - rzadko kto chodzi zgodnie z tymi przepisami - tylko dlaczego robi się nagonkę na najmniej liczną i jak podaja statystyki najmniej winną grupę uzytkowników dróg?
Jeżeli piesi spowodowali 6700 wypadków drogowych w których zginęło ponad 1000 osób, rowerzyści prawie 3000 wypadków i prawie 300 ofiar śmiertelnych, a samochodziarze 33000 wypadków wybijając do nogi małe miasteczko to 800 wypadków motocyklowych i 140 ofiar śmiertelnych nie jest powodem, aby okłamywać opinię publiczną. I tylko o to mi chodzi.
Jak mówił Aleksander hrabia Fredro - "Czuj proporcją Mocium Panie".
Chcę zobaczyć w TV 40 reportazy o dzidujących puszkarzach 30 o rowerzystach 20 o pieszych gumujących w swoich nowych adidasków i wtedy jeden o nas

Nie będzie sobie mną pyska wycierał ścierwojad z mikrofonem.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS