Sulejów 2008-10-03!

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Awatar użytkownika
maciek 800
klepacz
klepacz

Post autor: maciek 800 » ndz 05 paź 2008, 19:56

I my w domu. Dzięki wszystkim za zajebistą zabawę. :smile:

..zupa grzeje zupa chłodzi...... i mam gitarę .. elektryczną :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Będziemy ssać , jawohl

tarzan
pisarz
pisarz
Imię: Krzysztof

Post autor: tarzan » ndz 05 paź 2008, 20:01

suniok pisze:... tylko Kawa taki troche nie podobny do zdjęcia w profilu :)
Etam nie podobny,ja tam odrazu go poznałem mimo że nigdy go nie widziałem tylko na fotce w profilu,prawda Kawa? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Niestety dotarłem na samą końcówkę :neutral: ale chociaz odprowadziłem ownersów z Krakowa na traskę :mrgreen:

Następnego spotkanka nie przegapie,obiecuje :mrgreen:

Pozdrawiam :bye

Awatar użytkownika
Piotras
klepacz
klepacz
Imię: Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotras » ndz 05 paź 2008, 20:08

SouthParki były liczne jak nigdy dotąd!

Podziękowania dla Imperatora "Luke co ma luke" i dla wszystkich mordeczek które udało mi się zobaczyć!

Po dwóch dniach mega libacji wreszcie można się zagrzać i odpocząć!

Fajnie jest tworzyć historię!

SSSŚIJCIE BLIŹNIM NIACH NIACH NIACH NIACH! :mrgreen:
BikePics_____________________________________Picasa

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał
województwo: mazowieckie

Post autor: C_L_K » ndz 05 paź 2008, 20:48

Dzięki Luke i wielki szacun za organizację i cierpliwość to tego narąbanego gościa co Ci się pchał przed mikrofon :mrgreen:

Było na prawdę MEGA.

Oby do następnego...

Awatar użytkownika
lolek
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: lolek » ndz 05 paź 2008, 20:59

To był niezły melanż :grin: podziękowania dla Luka i wszystkim którzy postarali się aby ta impra była zaj... :mrgreen:

Awatar użytkownika
olo
klepacz
klepacz
Imię: Olek
Kontakt:

Post autor: olo » ndz 05 paź 2008, 21:04

olo też się melduje. Najważniejsze wrażenie mam takie jak ktoś wcześniej napisał - nawet pogoda nie dała rady spier...ć nam humorów :mrgreen: Było super ! Dzięki Luke ! tzn. SSIJ ZŁAMASIE !!!!!!!!!!!!!!!!
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section :-)

MARCO
klepacz
klepacz

Post autor: MARCO » ndz 05 paź 2008, 21:15

Jestem już w domu, bylo oczekiwanie jak zawsze czyli:

ZAJEBIŚCIE :lol:

Dzięki Luke za zorganizowanie tej biby :twisted:

Dzięki, że się zjawiliście, pomimo pogody do dupy na wstępie :cry:

Dzięki wielkie tym Wszystkim, którzy wykazali zrozumienie dla mojej sytuacji osobistej,
że byli w stanie mnie wysłuchać - daliście mi mnóstwo energii i wsparcia, tchnęliście wiarę w życie, że jest jeszcze nadzieja. :grin:

Pozdrowienia :mrgreen:

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » ndz 05 paź 2008, 21:19

I ja w domu. Na wstępie OPR Lukowi za zimne flaki w zeszłym roku, następnie małe przemilczenie też Lukowi - on wie za co i wreszcie wielkie uznanie za całokształt. Bawiłem się świetnie. Szkoda, że nie wyszły konkursy pod remizą, ale te pod dachem były spoko. Co do muzy, to nie posądzałem Luka po zeszłorocznych doświadczeniach, że potrafi zapewnić taki odjazd, ale się widać chłopina uczy szybko i pomijając moje wycie to nuty były lepsze od najśmielszej wyobraźni. Może jego (Luka) ewolucja pójdzie dalej i obejmie inne obszary jego kreowanego wizerunku. :smile The Roads dali ognia jak zwykle. Szkoda tylko, że nie dane mi/nam było więcej nasycić się graniem Pastora. Szkoda. Mario zagitarzył mnie do bólu. Rewelacyjne objawienie (dla mnie) to orkirstra w jednym - chyba Piortek - jakiś fajny kuzyn Gabasa. Niesamowity głos, paluchy do każdego instr., humor, jaja, energia. Po prostu de lux. Szkoda jedynie, że Gabas zagłuszał wszystko stukaniem. :lol Mucha ze swymi cyferkowymi dźwiękami przywraca wiarę, że nie ma takiego numerka, którego by nie znalazł w swej karatece. Same gitne hity. Do tego świetny głos i jak zwykle rasowe poczucie humoru.
Co do ludzików tzw. normalnych to trudno wyliczać, by nie pominąć kogoś. Zamilknę zatem i tylko szacun wszystkim. Dzięki za wspaniałe chwile i szkoda, że to koniec.
Luke, znów ci się udało. Początki były różne, ale ponoć po końcu go poznacie :giggle, a nie po początku. Udany zlot, Gratulacje i dzięki.

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: mrf » ndz 05 paź 2008, 21:30

JuNioR pisze: RMF FM - za gsxfową podróż sentymentalną
Cała przyjemność po mojej stronie. Mam nadzieję, że sobie ją odpaliłeś i zrobiłeś parę metrów.

Do miłego :)

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » ndz 05 paź 2008, 22:39

Jestem przeszczesliwy ze bylo mi dane znowu Was wszystkich zobaczyc :biggrin
Az brzuch ze smiechu boli :mrgreen:
Po za tym ciesze sie ze wszyscy odwiedziliscie okolice w ktorych sie wychowywalem :grin:
No i zgodnie z obietnica podtrzymuje decyzje - Piotr prosze o zmiane nicka ;-)
DO ZOBACZENIA :bye
:-)

Awatar użytkownika
cieply81
teksciarz
teksciarz
Imię: Łukasz

Post autor: cieply81 » ndz 05 paź 2008, 22:49

Siemanko!

My też dotarliśmy cało i zdrowo.

Dzięki Luke za organizację i że znalazłeś dla nas "CIEPŁY KĄT" :nausea (przymarzliśmy do łóżka ale i tak było zajefajnie. Zawsze lepsze to niż proponowana przyczepa...). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Całej reszcie dziękujemy za to, że mogliśmy się spotkać i fajnie bawić. Sory że tak bez pożegnania, ale większość jeszcze spała. :sleep

Asia i Łukasz :bye
"Są tacy, co twierdzą, że motocykliści to brodate grubasy z piwnym oddechem i resztkami grilla na wąsach (...)"

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » ndz 05 paź 2008, 23:04

no hej..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na wstępie dzięki Luke za impre, bo jest za co !!!!!

MONICE ukochanej za zorganizowanie zasadzki :hugs !!!!!! i innym niedobrym ludkom, które próbwały ukryć co się kroi !!!!!!!! wzruszenia chyba nie kryłem :lol: no i LUke po życzeniach też mi zapodał fajny prezent
:razz :razz :razz :razz , ale Lu przejął pałeczkę :mrgreen:

SOWA dzięki za macanko :lol koszula jak malina :grin: dzieki z dumą ją nosze !!!!

Dzięki Rudej i Moni za transport, krzaki pierwsza klasa, szkoda że ich nie widziałem, ale sądząc po butach szliśmy na około :lol :lol :lol żono nawigatora :lol obudziłem się z leTkim oporem, ciekawe dlaczego :?: :lol:

taaaaaa.....ile rozlałem to nie wiem, ale troche tego było kurnasz, o cze MRF o cze kolczyk masz tu piwko ahaaaa no fajnie ....... potem baza.......potem o cze Piotras cze South Park oooo jak fajnie kolczyk masz tu 50 ke mowie no aldnie kurfa sie zaczyna impreza, no i poszło :eek

Generalnie pamiętam wiele i wiele nie pamiętam :twisted: ale chyba Celik dał radę i przebił Kolca ? :mrgreen: i już kurde mogę sobie wyobrazić co się działo wczoraj :( no szkoda, takie realia, na drugi dzień nie mogłem ruszyć drina :roll:
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
Lu
bywalec
bywalec
Kontakt:

Post autor: Lu » ndz 05 paź 2008, 23:09

no ELO wszystko GIT ! LUKE tylko te laski nie chciały sie rozbierac do rosołu :grin: ale nastepnym razem bedzie lepiej :mrgreen:
Motocykliści są ludźmi z jajami nawet jeśli są kobietami :)

Awatar użytkownika
Sylwio
klepacz
klepacz
Imię: Sylwester
województwo: małopolskie
Kontakt:

Post autor: Sylwio » ndz 05 paź 2008, 23:16

Ja też dotarłem cało, nawet już z roboty zdążyłem wrócić. Luke szacun i wielkie dzięki za imprezę. Reszcie dzięki za zajefajne spędzenie czasu, miło było poznać tych co jeszcze nie znałem.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."

Awatar użytkownika
suniok
pisarz
pisarz
Imię: Jarosław
Kontakt:

Post autor: suniok » ndz 05 paź 2008, 23:21

Lu pisze:LUKE tylko te laski nie chciały sie rozbierac do rosołu
Ale lekka sugestia była: "pokaż dupę" :D
Pozdrawiam Jarek

ODPOWIEDZ