..zupa grzeje zupa chłodzi...... i mam gitarę .. elektryczną

Będziemy ssać , jawohl

Etam nie podobny,ja tam odrazu go poznałem mimo że nigdy go nie widziałem tylko na fotce w profilu,prawda Kawa?suniok pisze:... tylko Kawa taki troche nie podobny do zdjęcia w profilu

ale chociaz odprowadziłem ownersów z Krakowa na traskę
 ale chociaz odprowadziłem ownersów z Krakowa na traskę  

The Roads dali ognia jak zwykle. Szkoda tylko, że nie dane mi/nam było więcej nasycić się graniem Pastora. Szkoda. Mario zagitarzył mnie do bólu. Rewelacyjne objawienie (dla mnie) to orkirstra w jednym - chyba Piortek - jakiś fajny kuzyn Gabasa. Niesamowity głos, paluchy do każdego instr., humor, jaja, energia. Po prostu  de lux. Szkoda jedynie, że Gabas zagłuszał wszystko stukaniem.
 The Roads dali ognia jak zwykle. Szkoda tylko, że nie dane mi/nam było więcej nasycić się graniem Pastora. Szkoda. Mario zagitarzył mnie do bólu. Rewelacyjne objawienie (dla mnie) to orkirstra w jednym - chyba Piortek - jakiś fajny kuzyn Gabasa. Niesamowity głos, paluchy do każdego instr., humor, jaja, energia. Po prostu  de lux. Szkoda jedynie, że Gabas zagłuszał wszystko stukaniem.  Mucha ze swymi cyferkowymi dźwiękami przywraca wiarę, że nie ma takiego numerka, którego by nie znalazł w swej karatece. Same gitne hity. Do tego świetny głos i jak zwykle rasowe poczucie humoru.
 Mucha ze swymi cyferkowymi dźwiękami przywraca wiarę, że nie ma takiego numerka, którego by nie znalazł w swej karatece. Same gitne hity. Do tego świetny głos i jak zwykle rasowe poczucie humoru.  , a nie po początku. Udany zlot, Gratulacje i dzięki.
, a nie po początku. Udany zlot, Gratulacje i dzięki.
 (przymarzliśmy do łóżka ale i tak było zajefajnie. Zawsze lepsze to niż proponowana przyczepa...).
  (przymarzliśmy do łóżka ale i tak było zajefajnie. Zawsze lepsze to niż proponowana przyczepa...).  

!!!!!! i innym niedobrym ludkom, które próbwały ukryć co się kroi !!!!!!!! wzruszenia chyba nie kryłem
 !!!!!! i innym niedobrym ludkom, które próbwały ukryć co się kroi !!!!!!!! wzruszenia chyba nie kryłem   no i LUke po życzeniach też mi zapodał fajny prezent
 no i LUke po życzeniach też mi zapodał fajny prezent   

, ale Lu przejął pałeczkę
 , ale Lu przejął pałeczkę    
  koszula jak malina
 koszula jak malina   dzieki z dumą ją nosze !!!!
 dzieki z dumą ją nosze !!!!  

żono nawigatora
 żono nawigatora  obudziłem się z leTkim oporem, ciekawe dlaczego
  obudziłem się z leTkim oporem, ciekawe dlaczego   

ale chyba Celik dał radę i przebił Kolca ?
 ale chyba Celik dał radę i przebił Kolca ?   i już kurde mogę sobie wyobrazić co się działo wczoraj
  i już kurde mogę sobie wyobrazić co się działo wczoraj  no szkoda, takie realia, na drugi dzień nie mogłem ruszyć drina
 no szkoda, takie realia, na drugi dzień nie mogłem ruszyć drina  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości