Cześć Kochani.
on-line na gg dementuję swój udział w wypadku, ale dzięki
MRF nie muszę tego robić tutaj.
Wszystkich dzwoniących do mnie przepraszam, że miałam telefon wyłączony, ale tuż przed wyjazdem musiałam zmienić kartę SIM
Wypadków było za dużo o wszystkie, które miały miejsce. Pod drugim szpitalem spostrzegłam u siebie gwoździa w tylnej oponie - nie ma jak solidaryzacja nawet wymuszona,
IGOR miło mi, że i Tobie się trafiło

(...być w czarnej...)
Dziękuję, że byliście Panowie i Panie ze mną i że niektórzy z nas ostatecznie szczęśliwie na tor dotarli dopiero o 17.30
Apeluję !!! Następny taki wypad proszę o "w tygodniu" łatwiej będzie spotkać się z wulkanizatorem bo pracują do 18.00-19.00
Bardzo chciałabym podziękować Jaśkowi, który zajął się moją SV-ką. Spadł mi z nieba.
Co do toru fajna sprawa jak się nie jest po takich przeżyciach. Zrobiłam chyba 4-5 okrążeń i gdyby były tylko zakręty w lewo mogłabym jeździć i jeździć
Wszystkim poszkodowanym życzę z całego serca szybkiego powrotu do zdrowia:
Robin młody jest kości powinny szybko się zrosnąć.
Ryba mam nadzieję, że obojczyk tak się nie udziela z bólem i że udało się załatwić tę kamizelkę usztywniającą. Ręki jak nie będziesz obciążał też szybko wrócisz do zdrowia. I proszę zainwestujcie w spodnie z ochraniaczami - nie zamierzam na forum używać takich epitetów jak w szpitalu.
Poniżej wrzucam link do zdjęć, które robił DANIEL 954:
TOR od Daniela 954
Zdjęcia w pełnej rozdzielczości będą w późniejszym czasie na serwerze.