thegodfath3r pisze:Wedlug mnie pomysl naszycia duzej naszywki z tylu na wlasna reke jest bardzo glupi...
itd itp. a konkretnie srutu tutu kłębek drutu
po pierwsze - czy nalezysz do Forum VFR-Owners- Club Poland? Jesli sie zalogowąłes to chyba kliknąłes tzw Warunki Rejestracji
jesli masz jakies problemy z pamięcią to chetnie ci przypomnę:
VFR-Owners-Club Poland ForuM - Warunki Rejestracji
[...]
Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz). Aby wspomóc te działania rejestrowane są adresy IP autorów. Przyjmujesz do wiadomości, że webmaster, administrator i moderatorzy tego forum mają prawo do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba. Jako użytkownik zgadzasz się, że wszystkie informacje, które wpiszesz będą przechowywane w bazie danych. Informacje te nie będą podawane bez twojej zgody żadnym osobom ani podmiotom trzecim, jednakże webmaster, administrator i moderatorzy nie będą obarczeni odpowiedzialnością za włamania hackerskie prowadzące do pozyskania tych danych.
to teraz ci wyjasnie że twoj tekst jest obrazliwy - uzyłeś słowa "głupi", jest to słowo obraźliwe
oraz użyłes tak zwanych gróźb karalnych, jest to sprzeczne z prawem - JanuszB moze ci wyjasnić jakie sa skutki prawne takiego postępowania.
po kolejne - ile ty masz lat, zeby mnie pouczac co mi wolno w moim własnym kraju?
Ile lat miales w 1968 roku? ile miałeś w 1970? ile w 1976? ile w 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988 czy 1989?
Co zrobiłes zeby można było zyć tu normalnie? Żeby nie strzelano do ludzi na ulicy? Żeby policja polityczna nie mordowała twoich kolegów? Żeby można było tu normalnie zyc? ilu twoich przyjaciól nie doczekało wolności? Szedłes kiedyś szpalerem ZOMO widząc wokól nawalone nienawiścia slepia psycholi?
Nikt nie ma prawa zabronić w tym kraju nnoszenia niczego co jest zgodne z prawem nawet jak mu się mózg zlasował. Pojmij to wreszcie.
Ty mnie będziesz straszył? Że co - jak was będzie za moło to ściągniecie posilki? Bo was jest wiecej? Pojebało cie? To taka jest twoja odwaga i kolesi z MC? Ja to nazywam tchórzostwem.
Pewnie ze mozecie zerwać naszywke jak was bedzie wiecej, a jak napadnięty powie że prędzej da się zajabac na smierc niż zdjąć z siebie cokoliwek - to co zabijecie czlowieka? za haft na plecach?
To moze od razu wyhaftujcie sobie swastykę, wytatuujcie pod pachą SS i śpiewajcie
MC MC ueber alles
taką ideologię chcecie promowac?
w imię czego?
motocyklisci to ludzie wolni - a czy wolnym jest człowiek, któremu ktoś wyznacza "miejsce w szeregu". Wam ktoś wyznaczył - zgadza się? Więc
NIE JESTESCIE WOLNI. Proste?
chcecie doprowadzic do jakiejś konfrontacji? Żeby motocyklizm kojarzył sie ludziom z walkami gangów? Napadami? Pobiciami? Dominacją większej grupy nad mniejszą? Żeby media rozpętały nagonke na wszystkich co mają dwa koła pod sobą?
A twarz czasem mąci Wam tęsknota za rozumem?
Jak macie jakieś ADHD to może jedźcie do Iraku czy Afganistanu - tam się wyszalejcie
a teraz pomyslcie o konsekwencjach - bo Prawo jest jednoznaczne w takich wypadkach.
miłej lektury na wieczór i moze zastanów sie czy raczej nie wylogowac się i bywac tu jako "gość"
Art. 25 Kodeksu Karnego
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS