no nie powiem ze droga to autoban cz cos ale da sie pojezdzic jak w kazdym miejscu w polsce dziury sa a szkoda bo czasem mozna szlifa zaliczyc jak moj kumpel o kanla wystajacy z ulicy porazka ,no ale w wawie to drogi jak stol gladkie i plaskie heheheheheh normalnie pozdrwionka
ja to bym chial zeby drogi w polsce byly jak tor w montecarlo no i tylko dla moto heheheheh ale nic z tego , nie ma co narzekac na drogi raczej kierowcy samochodow nie wszyscy patrza w lusterka a propo PATRZ W LUSTERKA , WIKTOR TY Z WAWY JESTES MASZ MOZE dosjscie do naklejek pt MOTOCYKLE SA WSZEDZIE PATRZ W LUSTERKA 2 RAZY bo widzisz prowadze firme oponiarska i lakiernictwo , przydalo by sie rozdawac takie naklejki na samochody i nie tylko zeby upowszechnic taka akcje , bo wiesz jak jest niebezpieczne czasy nadeszly dla motonitow, samochodow jak kurzu i nie patrza w lusterka, umieszcze ten temat na forum ale moze przy okazji ty bys cos wymyslil, doszly mnie sluchy ze w 2oo sa takie oczywiscie bym zaplacil za jakis tam pakiet tych nalepek , daj znac jak bys cos wiedzial pozdrowka dla ciebie i twojej pieknej heheheheheh yoooo radom
PrzemoVFRRadom pisze:MOTOCYKLE SA WSZEDZIE PATRZ W LUSTERKA 2 RAZY, (...) umieszcze ten temat na forum
Od razu sie wtrace, ze bylo, poszukaj.
Byl kiedys taki jeden, co mowil: "wstyd mi za tych z Radomia" ale to bylo dawno i zesmy go wy**bali z foruma, wiec mozesz sie czuc bezpiecznie
Pozdro i vitka.
hej doyar wiesz sa ludzie i ludziska nie wiem co koleszka nawywijal na forum ale jak nie umie sie zachowac to nalezala mu sie wyjebka cz z radomia cz z wawy cz z pakistanu dla mnie to kultora byc musi, wiec wniosek taki wpuszczajcie tylko w krawatach bo klijent w krawacie jest mniej awanturujacy sie hehehhe, ja naleze do gatunku peace & loVe Vfr thx za serdeczne przywitanie kufelek kefirka w przyszlosci jak by ktos na radom sie wybieral kiedy go najdzie ochota albo potrzeba i nie wiedzial co i jak to chetnie pomoge