Witam wszystkich Hondziarzy i nie tylko

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
Awatar użytkownika
PrzemoVFRRadom
bywalec
bywalec
Imię: Przemo
Kontakt:

Post autor: PrzemoVFRRadom » pt 21 gru 2007, 11:17

no nie powiem ze droga to autoban :lol: cz cos ale da sie pojezdzic jak w kazdym miejscu w polsce dziury :sad: sa a szkoda bo czasem mozna szlifa zaliczyc jak moj kumpel o kanla wystajacy z ulicy porazka ,no ale w wawie to drogi jak stol gladkie i plaskie heheheheheh normalnie pozdrwionka

Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » pt 21 gru 2007, 11:32

PrzemoVFRRadom pisze:no ale w wawie to drogi jak stol gladkie i plaskie
oj chciałbym chciałbym....

Awatar użytkownika
PrzemoVFRRadom
bywalec
bywalec
Kontakt:

Post autor: PrzemoVFRRadom » pt 21 gru 2007, 16:47

ja to bym chial zeby drogi w polsce byly jak tor w montecarlo no i tylko dla moto heheheheh ale nic z tego , nie ma co narzekac na drogi raczej kierowcy samochodow nie wszyscy patrza w lusterka a propo PATRZ W LUSTERKA , WIKTOR TY Z WAWY JESTES MASZ MOZE dosjscie do naklejek pt MOTOCYKLE SA WSZEDZIE PATRZ W LUSTERKA 2 RAZY bo widzisz prowadze firme oponiarska i lakiernictwo , przydalo by sie rozdawac takie naklejki na samochody i nie tylko zeby upowszechnic taka akcje , bo wiesz jak jest niebezpieczne czasy nadeszly dla motonitow, samochodow jak kurzu i nie patrza w lusterka, umieszcze ten temat na forum ale moze przy okazji ty bys cos wymyslil, doszly mnie sluchy ze w 2oo sa takie oczywiscie bym zaplacil za jakis tam pakiet tych nalepek , daj znac jak bys cos wiedzial pozdrowka dla ciebie i twojej pieknej heheheheheh yoooo radom

Awatar użytkownika
Arczi
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Arczi » śr 26 gru 2007, 16:30

Vitaj wśród Ownersów :bye

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » śr 26 gru 2007, 22:44

Yelou Przemo!
PrzemoVFRRadom pisze:MOTOCYKLE SA WSZEDZIE PATRZ W LUSTERKA 2 RAZY, (...) umieszcze ten temat na forum
Od razu sie wtrace, ze bylo, poszukaj.

Byl kiedys taki jeden, co mowil: "wstyd mi za tych z Radomia" ale to bylo dawno i zesmy go wy**bali z foruma, wiec mozesz sie czuc bezpiecznie :lol
Pozdro i vitka.

Magda
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: Magda » czw 27 gru 2007, 16:57

vitka!! :mrgreen:

Awatar użytkownika
Struś
pisarz
pisarz
Imię: Sławek
województwo: pomorskie

Post autor: Struś » czw 27 gru 2007, 18:44

Struś Vita !
Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...

Awatar użytkownika
PrzemoVFRRadom
bywalec
bywalec
Kontakt:

Post autor: PrzemoVFRRadom » ndz 30 gru 2007, 08:48

hej doyar wiesz sa ludzie i ludziska nie wiem co koleszka nawywijal na forum ale jak nie umie sie zachowac to nalezala mu sie wyjebka cz z radomia cz z wawy cz z pakistanu dla mnie to kultora byc musi, wiec wniosek taki wpuszczajcie tylko w krawatach :lol bo klijent w krawacie jest mniej awanturujacy sie hehehhe, ja naleze do gatunku peace & loVe Vfr thx za serdeczne przywitanie kufelek kefirka w przyszlosci :lol :lol :lol :lol :lol jak by ktos na radom sie wybieral kiedy go najdzie ochota albo potrzeba i nie wiedzial co i jak to chetnie pomoge :bye

ODPOWIEDZ