Siema
Miałem umówiony już termin na styczeń z obszyciem kanapy. Moja VFR-ka jest jednoosobowa. Zależało mi aby kanapa pod zadupkiem wyglądała jak pojedyncze siedzenie. Trafiłem cos takiego na ebay. Szczerze to pierwszy raz widzę coś takiego.
Kanapa z zadupkiem CORBIN
- robsonic
- klepacz

- Imię: Robert
- Kontakt:
Kanapa z zadupkiem CORBIN
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 
- Dav999
- bywalec

- Imię: Dawid
- województwo: podlaskie
Re: Kanapa z zadupkiem CORBIN
Wygląda ciekawie ale już po zdjęciach mogę ci powiedzieć, ze to może być słabo spasowane, skrzypieć i pękać. To laminat z włókna szklanego
Domyślam się też, że jest bardzo drogie i trzeba poświęcić swoje oryginalne siedzisko na przeróbkę. Ja bym sobie odpuścił, obszyj obecne siedzenie tak jak ci się podoba i dokup nakładkę w kolorze motocykla. Będzie wszystko solidnie, będzie do siebie pasować i przede wszystkim będzie to dobrze wyglądać 
- robsonic
- klepacz

- Imię: Robert
- Kontakt:
Nic nie poświęcasz. Zdejmujesz kanapę i zakładasz to zamiast niej. Nakładkę mam ale mi się to nie widzi zbytnio.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 
- diimon
- klepacz

- Imię: Adrian
- województwo: śląskie
Przede wszystkim nie ma wypustek od strony kierowcy żeby to solidnie zamontować na śruby. Czy to ma robić za a la schowek?