Kanapa z zadupkiem CORBIN

Wymyśiłeś coś fajnego do Swojej VFR? To możesz się podzielić.
Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Kanapa z zadupkiem CORBIN

Post autor: robsonic » sob 13 gru 2025, 11:31

Siema
Miałem umówiony już termin na styczeń z obszyciem kanapy. Moja VFR-ka jest jednoosobowa. Zależało mi aby kanapa pod zadupkiem wyglądała jak pojedyncze siedzenie. Trafiłem cos takiego na ebay. Szczerze to pierwszy raz widzę coś takiego.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
Dav999
bywalec
bywalec
Imię: Dawid
województwo: podlaskie

Re: Kanapa z zadupkiem CORBIN

Post autor: Dav999 » sob 13 gru 2025, 15:18

Wygląda ciekawie ale już po zdjęciach mogę ci powiedzieć, ze to może być słabo spasowane, skrzypieć i pękać. To laminat z włókna szklanego :) Domyślam się też, że jest bardzo drogie i trzeba poświęcić swoje oryginalne siedzisko na przeróbkę. Ja bym sobie odpuścił, obszyj obecne siedzenie tak jak ci się podoba i dokup nakładkę w kolorze motocykla. Będzie wszystko solidnie, będzie do siebie pasować i przede wszystkim będzie to dobrze wyglądać :)

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Post autor: robsonic » sob 13 gru 2025, 16:38

Nic nie poświęcasz. Zdejmujesz kanapę i zakładasz to zamiast niej. Nakładkę mam ale mi się to nie widzi zbytnio.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
diimon
klepacz
klepacz
Imię: Adrian
województwo: śląskie

Post autor: diimon » sob 13 gru 2025, 17:42

Przede wszystkim nie ma wypustek od strony kierowcy żeby to solidnie zamontować na śruby. Czy to ma robić za a la schowek?

ODPOWIEDZ