oby tak dalej
POZYTYWNIE :)
- Achmed
- klepacz

- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
wczoraj skończyły si.ę badania techniczne więc oznacza to 12 mieś jazdy, wynik 26 tyś km nawinięte
żadnej awarii poprostu NIC tylko latanie
VFR
jestem pełen
dla moto i dla Siebie,
żadnej awarii poprostu NIC tylko latanie
jestem pełen
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
-posmigali my z Wasylem co by nie zapomniał jak to sie siedzi na kanapce i 2 koła poniżej.
-NIe wziąłem portfela i jak tankowaliśmy 90km od domu to się mądry mors zorientował że to co wziął za portfel to był GPS
dobrze że Wasyl miał platynową kartę od wdzięcznego klienta co go wieźliśmy na kolacje do misia i Wasylowi podarował bo go polubił to było jak się wypłacić a nie dawać z buta 90km.
-Uciekliśmy kostusze spod kosy, dobrze że się obaj schyliliśmy bo by było...
-A jak odstawiłem Wasyla to wracając samochód na lewoskręcie zrobił dokładnie to samo co Wasylowi 3 tygodnie temu. MIałem tylko więcej szczęścia.
-A jak dojechałem pod dom na ostatniej kropli paliwa, poszedłem po portfel i wróciłem to moja piękna odmówiła współpracy - powiedział, ze o suchym pysku jeździć nie będzie
SAME POZYTYWY!!! (i parę pierdołowatych przygód starego pierdoły)
-NIe wziąłem portfela i jak tankowaliśmy 90km od domu to się mądry mors zorientował że to co wziął za portfel to był GPS
-Uciekliśmy kostusze spod kosy, dobrze że się obaj schyliliśmy bo by było...
-A jak odstawiłem Wasyla to wracając samochód na lewoskręcie zrobił dokładnie to samo co Wasylowi 3 tygodnie temu. MIałem tylko więcej szczęścia.
-A jak dojechałem pod dom na ostatniej kropli paliwa, poszedłem po portfel i wróciłem to moja piękna odmówiła współpracy - powiedział, ze o suchym pysku jeździć nie będzie
SAME POZYTYWY!!! (i parę pierdołowatych przygód starego pierdoły)
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Struś
- pisarz

- Imię: Sławek
- województwo: pomorskie
A mi dzisiaj na obwodowej dwupasmówce TIR zjechał do prawej krawędzi jezdni abym mógł środkiem między autami przejechać bo na lewym pasie był korek maruderów wleczących się 120... Byłem w ciężkim szoku ! (Pierwszy raz doznałem tego uczucia i to było dokładnie tak jak to opisują w BravoGirl. Poczułem dreszcz i ręce mi się spociły, a potem mój oddech przyśpieszył i ziemia się zatrzęsła. Co ja bełkoczę ? To nie ta bajka
). Na początku to myślałem, że wiatr go zepchnął, albo że mnie podpuszcza żeby za chwilę ścisnąć, ale nie... Pełna kulturka. Szacuneczek dla drivera. Pewnie to jakiś motocyklista tylko dorabia na ciężarówkach
To było pozytywne. Chyba nie zasnę z wrażenia. 
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt: