Wheelie
-
- Administrator
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Wheelie
No i tak moja nauka trwa, bior?c pod uwage ze na 1 spokojnie rwie dojezdzam do odcini i kaplica :> i teraz tak moze macie jakies systemy zeby wrzucic dwa?
z jakis obrot?w startujecie i przy ajkiej pozycji na motocyklu? ze swoich doswiadczen wiem ze im bardziej sie z tym szarpie, tym mniej wychodzi a wystarczy ze odkrece i fiuuuuuu przednie ko?o lgnie do nieba
z jakis obrot?w startujecie i przy ajkiej pozycji na motocyklu? ze swoich doswiadczen wiem ze im bardziej sie z tym szarpie, tym mniej wychodzi a wystarczy ze odkrece i fiuuuuuu przednie ko?o lgnie do nieba
- AGENTII
- pisarz
- Kontakt:
UxY, niestety ja Ci nie pomoge te? jestem na stepie wst?pnym w Wheelie, ale w nastepnym sezonie biore sie do roboty
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- AGENTII
- pisarz
- Kontakt:
To spr?b?j kr?tk? jedynke , a poderwi na 2 i latasz d?u?ej. Na 2 spokojnie da rade w g?re Widzia?em go?cia kt?ry zaczo? od jedynki i jad?c na jednym kole zmienia? biegi i na 1/4 mili prawie do 200km/h polecia?. to jest kozak
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
-
- Administrator
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
TO mo?e troche od?wierze temat ;] Jak wam idzie na gumie ch?oapki? Mi juz coraz lepiej, naumia?em sie troche i juz opadam ?agodnie takze jest duzo fajkniej. Oto kilka fotek z Otwarcia na Bemowie jak sie wyg?upia?em, jeszcze tylko trzeba poparacowa? nad wysko?ci? i b?dzie good
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- klepacz
- Kontakt:
-
- klepacz
- Kontakt:
-
- klepacz
- Kontakt:
jade na dw?jce ok 50km\h kr?ce na 9000obr i puszczam klame moto si? podrywa i popuszczam lekko gaz ,ci?gle musisz pamietac o hamulcu zeby nie poleciec na plecy ,gdy chcesz zakonczyc lekko wciskasz sprz?g?o i spuszczasz z gazu ale nie wiele zeby nie dobic przodem , trick robie na siedz?co tak jak Ty na fotach z Bemowa -da si? tak sporo przejecha? ,na stojaka to przy mniejszej pr?dkosci robie ale jeszcze nie moge tyle ujecha? ile stunterzy
aha i mocno trzymaj kiere przy opadaniu z wi?kszej pr?dkosci bo wiesz jak to moze sie skonczyc ale w twoich okolicach pewnie nie ma takiego stanu dr?g jak u mnie
aha i mocno trzymaj kiere przy opadaniu z wi?kszej pr?dkosci bo wiesz jak to moze sie skonczyc ale w twoich okolicach pewnie nie ma takiego stanu dr?g jak u mnie