z jakis obrot?w startujecie i przy ajkiej pozycji na motocyklu? ze swoich doswiadczen wiem ze im bardziej sie z tym szarpie, tym mniej wychodzi a wystarczy ze odkrece i fiuuuuuu przednie ko?o lgnie do nieba

Widzia?em go?cia kt?ry zaczo? od jedynki i jad?c na jednym kole zmienia? biegi i na 1/4 mili prawie do 200km/h polecia?. to jest kozak
  Widzia?em go?cia kt?ry zaczo? od jedynki i jad?c na jednym kole zmienia? biegi i na 1/4 mili prawie do 200km/h polecia?. to jest kozak 

Mi juz coraz lepiej, naumia?em sie troche i juz opadam ?agodnie takze jest duzo fajkniej. Oto kilka fotek z Otwarcia na Bemowie jak sie wyg?upia?em, jeszcze tylko trzeba poparacowa? nad wysko?ci? i b?dzie good
 Mi juz coraz lepiej, naumia?em sie troche i juz opadam ?agodnie takze jest duzo fajkniej. Oto kilka fotek z Otwarcia na Bemowie jak sie wyg?upia?em, jeszcze tylko trzeba poparacowa? nad wysko?ci? i b?dzie good 

bo wiesz jak to moze sie skonczyc
  bo wiesz jak to moze sie skonczyc  ale w twoich okolicach pewnie nie ma takiego stanu dr?g jak u mnie
ale w twoich okolicach pewnie nie ma takiego stanu dr?g jak u mnie 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości