CHARYTATYWNY PIKNIK NA RZECZ CZD
- treska
 - klepacz

- Imię: Treska
 - Kontakt:

Myślę, że jakoś na gwiazdkę można by pojechać jak pogoda pozwoli.
Na pewno dzień dziecka za rok. Jestem w stałym kontakcie z CZD.
Zastanówmy się teraz jak pozyskać kasę na takie akcje, bo nie sztuka jest wyciągnać z własnej sakwy. Sztuką jest, żeby kasę pozyskać z firm, które je mają i nie odczują tego nawet. Niestety pani z PR w CZD dała dupy i olała temat. Nie było tv, prasy a szkoda, bo to jest potrzebne do pozyskiwania kasy. No ale cóż, my nie damy rady? DAAAAMYYY RAAAAAAADEEEEEEEEE.
Hubert ja tam tylko byłem łącznikiem. Dzieciaki się spisały na medal.
Treska

Na pewno dzień dziecka za rok. Jestem w stałym kontakcie z CZD.
Zastanówmy się teraz jak pozyskać kasę na takie akcje, bo nie sztuka jest wyciągnać z własnej sakwy. Sztuką jest, żeby kasę pozyskać z firm, które je mają i nie odczują tego nawet. Niestety pani z PR w CZD dała dupy i olała temat. Nie było tv, prasy a szkoda, bo to jest potrzebne do pozyskiwania kasy. No ale cóż, my nie damy rady? DAAAAMYYY RAAAAAAADEEEEEEEEE.
Hubert ja tam tylko byłem łącznikiem. Dzieciaki się spisały na medal.
Treska
- 
				wr0na

Witam, tutaj wr0na z forum.motocyklistow!
serdecznie pozdrawiam cale VFR OCP :)
bardzo sie ciesze, ze moglem dolaczyc do grupy i odwiedzic z Wami dzieciaki w CZD (ktore znam rowniez od drugiej strony... ale wtedy na motocyklistow patrzono inaczej ;) )
ze swojej strony chciałbym podlinkować też i kilka naszych zdjęć.
moje, niestety tylko z komórki.
mam nadzieję że pepe z forum.motocyklistow sie nie pogniewa za wsawienie linku do jego zdjec... ale umiescil go publicznie, wiec sadze ze jak zapytam sie po fakcie to sie nie pogniewa.
link do forek pepego:
http://picasaweb.google.com/pepeintrude ... 8072007CZD
link do fotek wrony:
http://picasaweb.google.pl/michal.klucz/CZDZVFROCP
pozdrawiam i mam nadzieje ze Kembi da nam znać również następnym razem!
wr0na,
(ten od lśniącej czarnej Inazumy ;) )

serdecznie pozdrawiam cale VFR OCP :)
bardzo sie ciesze, ze moglem dolaczyc do grupy i odwiedzic z Wami dzieciaki w CZD (ktore znam rowniez od drugiej strony... ale wtedy na motocyklistow patrzono inaczej ;) )
ze swojej strony chciałbym podlinkować też i kilka naszych zdjęć.
moje, niestety tylko z komórki.
mam nadzieję że pepe z forum.motocyklistow sie nie pogniewa za wsawienie linku do jego zdjec... ale umiescil go publicznie, wiec sadze ze jak zapytam sie po fakcie to sie nie pogniewa.
link do forek pepego:
http://picasaweb.google.com/pepeintrude ... 8072007CZD
link do fotek wrony:
http://picasaweb.google.pl/michal.klucz/CZDZVFROCP
pozdrawiam i mam nadzieje ze Kembi da nam znać również następnym razem!
wr0na,
(ten od lśniącej czarnej Inazumy ;) )
Ta impreza do mocny kop i zastrzyk energii na przyszłość. Cieszę się, że dane mi było znaleźć się w tym miejscu, w tym czasie i w tym Gronie. Z wielką radością wspominam te chwile i bardzo bardzo cieszę się, że razem daliśmy radę, że coś z tego wyszło fajnego, że udało się uśmiechem przysłonić wózki, aparaty, balkoniki i całe to cholerstwo ciągnące się za biednymi maluchami. Każdy z Was dał dowód, że warto zabiegać o Wasze towarzystwo, że zdolni jesteście do rzeczy, o których krytykom się nie śni. Niektórzy przebyli długą drogę by tu być i uśmiechnąć dzieciaka i chwilę po imprezie gnali spowrotem.  Byli tacy, którzy stawali na głowie, gdy sytuacja nagle nie mieściła się w scenariuszu i odważną decyzją zmieniali podkówkę w banana. Dołączyli do nas ownersi spoza VFR OC. Celowo nie wymieniam imion, bo nie chciałbym, by nie wymienionym było przykro, a nie sposób wymienić wszystkich. Wszyscy daliśmy jazzu i gitara. To wielki zaszczyt byś wśród Was.
Dobrze, że już powoli myślimy o następnych okazjach. Pomyślałem sobie dziś, że dobrze by było wydumać takie coś, co pozwoliłoby uśmiechem przesłonić te przeklęte łóżka (to w kwestii odwiedzin na oddziałach). Ownersi, ruszamy głowami. Niech świat widzi, że używamy ich nie tylko do noszenia kasków.
No i ognisko u Piotrka to całkiem stosowny sposób na odreagowanie napięcia przedimprezowego. Szkoda, że niektórzy musieli wcześniej odjechać. Dzięki wszystkim za wspólną zabawę.

Dobrze, że już powoli myślimy o następnych okazjach. Pomyślałem sobie dziś, że dobrze by było wydumać takie coś, co pozwoliłoby uśmiechem przesłonić te przeklęte łóżka (to w kwestii odwiedzin na oddziałach). Ownersi, ruszamy głowami. Niech świat widzi, że używamy ich nie tylko do noszenia kasków.
No i ognisko u Piotrka to całkiem stosowny sposób na odreagowanie napięcia przedimprezowego. Szkoda, że niektórzy musieli wcześniej odjechać. Dzięki wszystkim za wspólną zabawę.
- Jacko
 - ostry klepacz

- Imię: Jacek
 - województwo: lubelskie
 - Kontakt:

To i ja w końcu napiszę parę słów.
Cieszę sie również że dane mi było podtrzymać iskierkę nadzieji u dzieciaczków. No a może i rozpalił się płomyczek od tej naszej iskierki

Szczerze mówiąc bałem się troszke że coś niewyjdzie. Tak bardzo chciałem żeby dzieciaki były po prostu szczęsliwe, chociaż przez chwilę. Wszyscy chcieliśmy tego i dlatego wszystko poszło super. Cieszę sie że Was wszystkich znam. Oczywiście na następne akcje piszę się już teraz.
Cóż, jednym słowem - KOCHANE DZIECIACZKI WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!

Cieszę sie również że dane mi było podtrzymać iskierkę nadzieji u dzieciaczków. No a może i rozpalił się płomyczek od tej naszej iskierki
Szczerze mówiąc bałem się troszke że coś niewyjdzie. Tak bardzo chciałem żeby dzieciaki były po prostu szczęsliwe, chociaż przez chwilę. Wszyscy chcieliśmy tego i dlatego wszystko poszło super. Cieszę sie że Was wszystkich znam. Oczywiście na następne akcje piszę się już teraz.
Cóż, jednym słowem - KOCHANE DZIECIACZKI WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!
- 
				wr0na

- 
				Marcin SF

Ogromne dzięki, za zorganizowanie imprezki dla dzieciaków, widzę, że wr0na podał już linka do zdjęć. Jeżeli macie ochotę, zapraszamy was w najbliższą niedzielę na spotkanie w domu dziecka nr 9.
Adres:
Dom Dziecka nr 9 im. Lidii i Adama Ciołkoszów
ul. Korotyńskiego 13
02-121 Warszawa
Spotykamy się na parkingu pod Centrum Handlowym Bemowo od godziny 10:00, o 11:00 startujemy całą grupą. Planowany podjazd pod DD godzina 11:40.
Odnośnik do tematu http://forum.motocyklistow.pl/index.php ... 79740&st=0
Pozdrawiam Marcin SF - Forum Motocyklistów

Adres:
Dom Dziecka nr 9 im. Lidii i Adama Ciołkoszów
ul. Korotyńskiego 13
02-121 Warszawa
Spotykamy się na parkingu pod Centrum Handlowym Bemowo od godziny 10:00, o 11:00 startujemy całą grupą. Planowany podjazd pod DD godzina 11:40.
Odnośnik do tematu http://forum.motocyklistow.pl/index.php ... 79740&st=0
Pozdrawiam Marcin SF - Forum Motocyklistów
Wzruszenie odbierało mowę, szczególnie na oddziałach. Jesteśmy bogatsi o następne doświadczenie, które następnym razem pozwoli Nam jeszcze w lepszy sposób zorganizować taką imprezkę. 
Pozdrowienia dla ownersów, a szczególnie dla dzieciaków.- trzymajcie się ciepło
i do zobaczyska w Lublinie.
PS. Dzięki dla Sowy i Piotra za nocleg, Pepe za Śpiworek, całej reszczie za wspaniałą atmosferę, warto było wracać w deszu do domu

Pozdrowienia dla ownersów, a szczególnie dla dzieciaków.- trzymajcie się ciepło
i do zobaczyska w Lublinie.
PS. Dzięki dla Sowy i Piotra za nocleg, Pepe za Śpiworek, całej reszczie za wspaniałą atmosferę, warto było wracać w deszu do domu
RClomza.pl