NEGATYWNIE
- kiki
- ostry klepacz

- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Re: NEGATYWNIE
Ja tam lubie tkie upały
. Od zawsze potarzam - wolę 34*C niż -5 i śnieg
.

- zaba80r
- pisarz

- województwo: poza granicą Polski
Kiki dobre... popieram 
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
-
andreas
- teksciarz

- Imię: Andrzej
- województwo: pomorskie
Może mam korzenie arktyczne
Zawsze wolałem wczesną wiosną/późną jesienią jeździć niż w upał. Każdy ma swoje preferencję. Wolę się ubrać niż nie mieć z czego się rozebrać ;P Myśleć jest ciężko w upał, co dopiero efektywnie pracować... Już nie narzekam 
- VFRKrzysztof
- klepacz

- Imię: Krzysztof
Wyyebauem się. Darmowe drogo kosztuje. Ściągnąłem sobie na sprytnofona darmową nawigację. Jestem w Rumunii. Nawigacja wyprowadziła mnie na jakieś zadupie. Hamowanie na piasku i gleba. Prędkość była bliska zera, ja bez obrażeń, a dziewczyna ma dziurawy but, startą skórę na palcu i obolałą stopę. Oboje byliśmy dobrze ubrani - tekstylne spodnie i siatkowe kurtki. Ludzie, nie jeździjcie w krótkich spodenkach i koszulkach bez rękawów. W motku lewy bok poharatany i kierunkowskaz wbity do środka. Jeśli ktoś zna kogoś, kto to elegancko doprowadzi do porządku to niech się odezwie.
The best is yet to come! 
- Koobsky
- pisarz

- Imię: Kuba
Dobrze, że wy jesteście cali. Uważajcie na siebie. Glebą się nie przejmuj. Zdarza się nawet najlepszym.
Głowa do góry i zwiedzajcie dalej, moto się poklei. 
http://www.goriders.net
Zapraszam do polajkowania mojego fanpage'a na facebook'u.
https://www.facebook.com/www.goriders.net
Moja VFR'a...
VFR 800 V-Tec
Zapraszam do polajkowania mojego fanpage'a na facebook'u.
https://www.facebook.com/www.goriders.net
Moja VFR'a...
VFR 800 V-Tec
- dixon
- klepacz

- Imię: rafał
VFR Krzysztof, dobrze, że tylko tak się skończyło, a moto się naprawi;) Dwa lata temu podczas wyprawy na rumunii kumpel, który z nami jechał miał poważny wypadek na moto. W jednej z wiosek przy trasie transforogarskiej, w kilka godzin otrzymaliśmy za śmieszne pieniądze części do yamahy tdm i wieczorem moto było w pełni naprawione i gotowe do jazdy;) Rumunia to wspaniały kraj i ludzie jak dla mnie.
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
- PETER
- stary wyjadacz

- Imię: PIOTR
kierunek podklej taśmą" co na gada się nada " resztę zrobisz w Polsce, najważniejsze że żadne z was nie jest mocno poturbowane 
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- VFRKrzysztof
- klepacz

- Imię: Krzysztof
Kierunek sklejony klejem kropelka i taśmą przezroczystą. Jak wszystko wróciło na swoje miejsce to i humor wrócił. Z uśmiechem na gębach przelecieliśmy Transfogarską
Dziś Bukareszt, jutro Sofia, a dalej Skopje, Tirana itd. 
The best is yet to come! 
- kamil grudziadz
- klepacz

- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
i oby pozostałe wpisy były w dziale POZYTYWNIE! pozdrawiamVFRKrzysztof pisze:Kierunek sklejony klejem kropelka i taśmą przezroczystą. Jak wszystko wróciło na swoje miejsce to i humor wrócił. Z uśmiechem na gębach przelecieliśmy TransfogarskąDziś Bukareszt, jutro Sofia, a dalej Skopje, Tirana itd.

1: Suzuki VX 800
2: Honda VFR 750 RC 36/II
3: Honda VFR 800 FI
-
damlew
- zadomowiony

- Imię: Damian
kilka dni temu dowiedziałem się, że zapalenie ścięgna w łokciu mi wróciło(głupie schorzenie łokieć tenisisty), k...wa!!
były plany na pierwszy długi wypad za granicę,no i dupa
siedzę teraz na mazurach, oczywiście puszką, no i sobie myślę nic to
ale jak widzę, jak koledzy latają tutaj po tych krętych drogach na moto, to wiadomo co.....
pozdrawiam z mazur tych na moto, ale i tych co im plany los pokrzyżował
były plany na pierwszy długi wypad za granicę,no i dupa
siedzę teraz na mazurach, oczywiście puszką, no i sobie myślę nic to
ale jak widzę, jak koledzy latają tutaj po tych krętych drogach na moto, to wiadomo co.....
pozdrawiam z mazur tych na moto, ale i tych co im plany los pokrzyżował
- kiki
- ostry klepacz

- Kontakt:
Nowe rękawice shima vrs-1 po 850 km pokazały jak słabym są towarem- pościł szew na palcu prawej ręki.... Dziura na 4cm...
Drugi negatyw- dziś polatałem VFR i średnie spalanie 8.5l /100km... Jazda we dwie osoby więc obciążenie było.
Drugi negatyw- dziś polatałem VFR i średnie spalanie 8.5l /100km... Jazda we dwie osoby więc obciążenie było.
- kubatron2
- klepacz

- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
ja latam sam i mi wyszło ostatnio 8.4 L
fłowa do góry byle był fun.ja juz olałem temat spalania
- kiki
- ostry klepacz

- Kontakt:
Ale fanu nie było- bo we dwie osoby VFR to już nie idzie jak w pojedynke 
- emils
- pisarz

- Imię: Emil
Eeee tam gadasz głupotykiki pisze:Ale fanu nie było- bo we dwie osoby VFR to już nie idzie jak w pojedynke
"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
- zaba80r
- pisarz

3 lata temu kupiłem przyczepkę, żeby awaryjnie ciagać na niej moto. Spiesząc się kupiłem lekką i w miarę fajną babę jagę czyjejś tam roboty w UK. Dałem o zgrozo 200f i użyłem 2 razy trzy lata temu.Stała pod sosną ze 2lata etc. Jakiś czas temu z bólu serca bo szpecila mi sosnę wziąłem się za nią
tzn za przyczepę. Szykował się hol moto do UK. Opony do dupy i łożyska głośne, że aż Arnolda uszy bolały jak sprawdzałich głośność. Może to od wiatru bo metoda była dziwnie organoleptyczna. Arnold siedział na moto na przyczepce z uchem przy kole. Ja w aucie z pedałem(metalowe od gazu) w podłodze (80km/h) temp otoczenia +9*C. Arni poklepał mnie po plecach i mówi dasz radę. Ok, a łożyska huczą że słychać je w aucie. Na drugi dzień mechanik ściąga koła i kuleczki posypały się jak perełki. 3dni szukania angielskiego gówna zwanego łozyskiem 7/8 cala.... i co?? Nie do dostania w PL. 3 dni temu kupiłem komplet, a potrzebne były az cztery. Łożysko dystans i znowu łożysko to jedna strona. Poszedłem do specjalisty od łożysk i mówi są na miejscu bo takie jeździły w starym mini morisie. Cena..... 36f sztuka. ......
pozbieralem szczękę z podłogi i mówię ze uzywam jej średnio raz w roku. Pan podrapal się po głowie , wyjął katalog i kupiłem 4 lozyska po 25f sztuka= 100f=520zl..... plus w Polsce opony w rozmiarze jak do taczki w cenie 250zl za dwie. ..... Reasumując. Niech żyje "taniość"
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...