nowy partner zyciowy Silver Lady

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » wt 24 lip 2007, 14:37

SOWA pisze:No to się dorobi na zmywaku. . :evil
Sowa gdzie tam sie dorobi ( chyba ,że łaskawszego spojrzenia z mojej strony )....za darmo będzie gary szorował i i przypadnie mu jeszcze funkcja mop - operator ...nie ma lekko...jak sie zadrze z Ownersami,...choc sam juz tez jest Ownersem ,ale za swoje winy musi zapłacic... :mrgreen: :evil ----> od poniedziałku na dwa etety jedzie ,w tym jeden bezpłatny... :evil

Pepe
--> Janek przeskrobał :evil na jego szczęscie siedzi na wyspie i tylko ze mna na do czynienia... :evil

[ Dodano: 2007-07-24, 14:43 ]
mors pisze: Pytanie brzmi nie CZY jedziecie z nami tylko JAK długo - i dlaczego tak krótko?

PiSS Janek obiecał mi miejsce w garażu - MadziX powiedz mu że mam 192cm długości to niech tak posadzkę na 2 metry wytnie, żeby za ciasno nie było i beton taki gęstszy do zalania :hooray
Janek to sobie przechalapał na całej linni i teraz to sobie moze obiecywac gruszki na wierzbie....nie ma nic do gadania,,,co najwyzej nastęne gary mu dorzucę do mycia...teraz w domu ostra atmosfera.... :evil
znowu się zresztą wygłupił - jak gości można w garażu przyjmowac..oj Janek Janek...
wieczorkiem Ci napiszę co i jak -z naszej strony wygląda...Janek jak dobrze pozmywa to pojedzie z nami ,a jak nie to biorę Vita a on będzie Silver Lady szorował dla odmiany :evil :evil

[ Dodano: 2007-07-24, 23:38 ]
mors ---> napisałam w temacie Szkocja
Obrazek

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » czw 26 lip 2007, 21:58

MadziX - odwiąż jedną rękę Jankowi - fajną traskę nam przygotował na pierwszy wyspiarski dzien :lol
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » czw 26 lip 2007, 22:27

A poszli mnie z tymi traskami do tematu "Szkocja". Tu się o Silver Lady gada i nękaniu Janka, a nie o jakichś tam wycieczkach po garażu. :lol A to odwiązanie jednej ręki to czemu niby ma służyć? No i może jednak troche delikatniej o Janku. MadziX to nasza królowa VFR, ale Janek to w końcu też chłop i zgnoić go nie możemy dać. Gary mu sie należą (tez już wysłałem paczkę do NiuCastla), ale sorka controlka, nie mogą nas kobitki po kontach garażu, a co gorsza kuchi rozstawiać, bo się Sexmisja zrobi i dupa wyjdzie na światło dzienne w całej okazałości. A miały być :tts . :lol

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » czw 26 lip 2007, 23:42

mors pisze:MadziX - odwiąż jedną rękę Jankowi - fajną traskę nam przygotował na pierwszy wyspiarski dzien :lol
juz złość mi minęła, także luzik...traskę owszem fajną przygotował :)

[ Dodano: 2007-07-26, 23:46 ]
SOWA pisze:Aale sorka controlka, nie mogą nas kobitki po kontach garażu, a co gorsza kuchi rozstawiać, bo się Sexmisja zrobi i dupa wyjdzie na światło dzienne w całej okazałości. . :lol
jak nie mogą jak mogą . :evil . nie mówię tu o gnojeniu - w końcu to mój ukochany...ale jak coś przeskrobał to nie ma lekko... :razz: ;-)
p.s. oczywiście moje texty w powyższych postach proszę traktować z przymrużeniem oka ...nie prowadzę w życiu kampanii pt "walka płci " szkoda czasu życia i energii.. także luzik ;-)
ale pożartowac zawsze można prawda? :biggrin
Obrazek

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pt 27 lip 2007, 00:29

MadziX pisze:ale pożartowac zawsze można prawda?
:faint :faint :faint A ja myślałem, że to wszystko prawda. Co za zdrada, nigdy nie uwierzę kobietom. :eek Już wisiałem Janka wiszącego za jedna nogę pod sufitem nad Vitkiem, z łzami kapiącymi na kanapę, a tu ach, co za porażka, wsztytko to żarty... MadziX, jak mogłaś? :shock: przecież kara musi być. My tu w PL obstawiamy zakłady kto kogo w tym UK? MadziX górą czy może Janek???? :lol Zostaw nam chociaż nadzieję... ;-)

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » pt 27 lip 2007, 00:38

no ba !
oczywiście ,że Ja górą !
Janek poniósł zasłużoną karę...co nie znaczy ,że na codzień nie mamy dobrych relacji...ale swoje miejsce w szeregu znać musi :mrgreen: :wtf :lol hehehe
p.s. nikt nie mówił ,że będzie lekko...ale ma jeszcze czas żeby uciec ze ślubnego kobierca :twisted:
Obrazek

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pt 27 lip 2007, 00:43

Dobra MadziX, teraz już spokojny jestem. Tylko go nie zamęcz, bo co to za zakłady, gdy wiadomo, że i tak Ty wygrywasz... :wink Qrde, w życiu bym du UK nie pojechał. Tu w PL facet może chociaż głowę podnieść i niekoniecznie w lęku żyć. :eek :lol
Ostatnio zmieniony pt 27 lip 2007, 00:45 przez SOWA, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » pt 27 lip 2007, 00:45

SOWA pisze:Tylko go nie zamęcz,. :wink
spokojnie,...ja tylko czasem wbiję szpileczkę ,a raczej szpilę ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » pt 27 lip 2007, 21:33

A ja tak mysle, ze kara jaka go spotka na ślubnym kobiercu to za surowa jest.
:lol Mały błąd i pokutować ma chłop całe życie? to nie fair
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Vlaad
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Vlaad » ndz 29 lip 2007, 18:44

Noooo, tak a ja jeszcze chłopu ostrzeżenie walnąłem... :oops: (na usprawiedliwienie -> zanim się sprawa wyjaśniła). Na szczęście przytomny admin usunął punkta :cool .

aVe cycki & vfr

ODPOWIEDZ