Sowa gdzie tam sie dorobi ( chyba ,że łaskawszego spojrzenia z mojej strony )....za darmo będzie gary szorował i i przypadnie mu jeszcze funkcja mop - operator ...nie ma lekko...jak sie zadrze z Ownersami,...choc sam juz tez jest Ownersem ,ale za swoje winy musi zapłacic...SOWA pisze:No to się dorobi na zmywaku. .

Pepe --> Janek przeskrobał

[ Dodano: 2007-07-24, 14:43 ]
Janek to sobie przechalapał na całej linni i teraz to sobie moze obiecywac gruszki na wierzbie....nie ma nic do gadania,,,co najwyzej nastęne gary mu dorzucę do mycia...teraz w domu ostra atmosfera....mors pisze: Pytanie brzmi nie CZY jedziecie z nami tylko JAK długo - i dlaczego tak krótko?
PiSS Janek obiecał mi miejsce w garażu - MadziX powiedz mu że mam 192cm długości to niech tak posadzkę na 2 metry wytnie, żeby za ciasno nie było i beton taki gęstszy do zalania

znowu się zresztą wygłupił - jak gości można w garażu przyjmowac..oj Janek Janek...
wieczorkiem Ci napiszę co i jak -z naszej strony wygląda...Janek jak dobrze pozmywa to pojedzie z nami ,a jak nie to biorę Vita a on będzie Silver Lady szorował dla odmiany

[ Dodano: 2007-07-24, 23:38 ]
mors ---> napisałam w temacie Szkocja