Wakacje
- tomaszn750
- zadomowiony
- Imię: Tomek
- województwo: śląskie
Wakacje
w tym roku chce się wybrać nad polskie morze, znacie jakąś ciekawą mete???? co polecacie???
może ktoś ma namiary na noclegi dla 2 dorosłych + 2 dzieci
może ktoś ma namiary na noclegi dla 2 dorosłych + 2 dzieci
- ZioLek-82-
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Re: Wakacje
witam.
Jaki termin wakacyjnego wyjazdu?
Jaki termin wakacyjnego wyjazdu?
nie wiemy co nas może jeszcze spotkać, nie wiemy kiedy może nas coś dopaść ..
Była:YAMAHA XJ 900 Diversion 95 /Są: HONDA CX 650 EURO 83r / HONDA VFR 800 FI 01r /
Była:YAMAHA XJ 900 Diversion 95 /Są: HONDA CX 650 EURO 83r / HONDA VFR 800 FI 01r /
- smukly
- Imię: Grzegorz
- województwo: poza granicą Polski
Fajne domki , spokojne miejsce , morze około 300 m . 2 km do Jastrzębiej Góry. Polecam ośrodek Brzask tel do właściciela (jeśli jeszcze aktualny) 603684259 www.brzask.com byłem tam 3 lata temu. 

Nie wiem , nie umiem , nie znam się...zarobiony jestem...
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Skontaktuj się z Naszym forumowym kolegą Kolczykiem, wiem, że wynajmuje domki w Dębkach 

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- ZioLek-82-
- klepacz
- Imię: Marcin
Też chciałem polecić Dębki , jestem tam co roku ale przed lub po sezonie. Nie lubię tłoku
Znajomy ma tam placyk z chałupami
Do morza 10min z buta

Znajomy ma tam placyk z chałupami

nie wiemy co nas może jeszcze spotkać, nie wiemy kiedy może nas coś dopaść ..
- Jerry
- zadomowiony
- Imię: Jurek
Jastrzebia Gora jest absolutnie rodzicielsko - dziecieca - spokojnie, cicho, wieczorami to wręcz nie ma tam co robic
Tyle tylko ze im bliżej deptaka tym wygodniej - z uwagi na klify sprawdz sobie wcześniej ile będziesz miał do najbliższego zejścia na plaze, zebys nie musial z 2 dzieciow i wszystkimi gadgetami się bujac. pzdr

- gregors79
- teksciarz
- Imię: Grzegorz
- województwo: śląskie
Ja bedę początkiem lipca w Chłapowie, do Władysławowa rzut beretem....byłem rok temu i się spodobało. Za pokój z łazienką płaciłem 35 od osoby. Jak coś to napisz priv. Pozdrawiam
Transalp 600V 91r był
Suzuki SV 650 2001 był
Vfr 800 Fi 98 był
Vfr 800 Fi 00r jest
Suzuki SV 650 2001 był
Vfr 800 Fi 98 był
Vfr 800 Fi 00r jest
-
- pisarz
- Imię: Adam
Sorki ale albo się dużo zmieniło albo znamy inne pojęcie "rodzicielsko". Uzasadniam, do morza baaaaardzo daleko w pionie, gdzie byś nie mieszkał, plaży prawie nie ma, a jak już to kamólce w wodzie. Knajpy raczej mniej dziecinne. Z tego co pamiętam to z toaletami był problem, ale wszystko się zmienia a moja opinia jest z lat od....... do 2005- 08 później juz bywałem poza sezonemJerry pisze:Jastrzebia Gora jest absolutnie rodzicielsko - dziecieca - spokojnie, cicho, wieczorami to wręcz nie ma tam co robicTyle tylko ze im bliżej deptaka tym wygodniej - z uwagi na klify sprawdz sobie wcześniej ile będziesz miał do najbliższego zejścia na plaze, zebys nie musial z 2 dzieciow i wszystkimi gadgetami się bujac. pzdr
Bez żony i dzieci proponuję ostatnie dni wakacji
Adam
- Miszak
- pisarz
- Imię: Łukasz
Ja do Dębek mam 14 km, do Karwi 9 km , Jastrzębia Góra 15km, Władysławowo 12km. Tak naprawdę zależy, kto co lubi. Ciekawą miejscowością jest Białogóra , około 20 km na zachód od Dębek.
KISZCZAK
519 082 037
519 082 037
-
- pisarz
Potwierdzam w Białgórze spędziłem sporo lat i odległość do morza 600-800 metrów nie ma dla mnie żadnego znaczenia bo są super drogi przez las, jak z wózkiem to jest asfaltowa. Dobra gastronomia i nie ma wielkich tłumów.
Adam
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
Polecam Ustronie Morskie , Jarosławiec , Bywałem tam z dziećmi i muszę powiedzieć że spokojnie i rodzinnie 

Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
A ja polecam Kuźnicę na płw. Helskim.
Do morza blisko gdzie byś nie mieszkał bo półwysep wąski
, ścieżka rowerowa od strony zalewu. A więc można rowerami lub na spacer z wózkiem. Cisza, spokój, plaża szeroka i niezbyt zatłoczona. Jak ktoś chce poprówbować surfingu to też jest opcja. Jedyny minus to przejście przez tory kolejowe jak się idzie na plaże (ale pociąg tam jedzie kilka razy na dzień...). No i możliwe korki jak się wjeżdża/wyjeżdża w weekend. A objazdu nie ma 
Do morza blisko gdzie byś nie mieszkał bo półwysep wąski

- Jerry
- zadomowiony
- Imię: Jurek
Dziecko - to pojecie względne. Faktycznie z wozkiem zlazic na dol to lipa, tyle tylko ze nie bralem pod uwagę az tak małych dzieci... Tylko takie już "samobieżne"adam.ada pisze:Sorki ale albo się dużo zmieniło albo znamy inne pojęcie "rodzicielsko". Uzasadniam, do morza baaaaardzo daleko w pionie, gdzie byś nie mieszkał, plaży prawie nie ma, a jak już to kamólce w wodzie. Knajpy raczej mniej dziecinne. Z tego co pamiętam to z toaletami był problem, ale wszystko się zmienia a moja opinia jest z lat od....... do 2005- 08 później juz bywałem poza sezonem

-
- pisarz
Jerry wczoraj byłem we Władku i jest naprawdę szeroko i był luzik ale w wakacje będzie ciasno, ja uwielbiam polskie plaże i co mogę polecić "rodzinnie" to najlepiej Białogóra, kiedyś była fajna Karwia, ale nie wiem jak teraz z ciasnotą . Ostatnio rozczarowałem się miejscowością Sarbinowo. Ze zdjęć zajebiście ale atmosfery i infrastruktury zero, niby dużo wszystkiego a nic ciekawego.
Adam
- Miszak
- pisarz
- Imię: Łukasz
Każdy lubi coś innego. Pod kątem dzieci niestety nie pomogę, nie myślę jeszcze tymi kategoriami. Nad morzem byłem ostatnio ..... . Nawet jak pomykamy z moją piękną do Dębek to na plażę nie docieram. Tam jest taki jeden bar...

KISZCZAK
519 082 037
519 082 037