Morsie, to za karę. (patrz "kupię kartki na gwałt")

no ba !mors pisze: Dla mnie jeszcze jest cos, co było bardzo wazne w wojsku - jesteś ziomalem, a ziomale musza się trzymac razem.
hehe tiaaa..Ty o vfr, a ze mnie megalomania wychodzi...mors pisze: Jak już kiedyś wspominałem Ty i VFRka - nie macie słabych punktów?
Starzejesz sie bracie morsie. Fun Club MadziXa istnieje od zarania, a ty i ja śmy są weń leaderami i nawet sam Szurkowski za nami zostaje jakieś 2,5 li. Potem uczepieni do jego koszulki ownersi z VFR OC, których w ryzach trzyma dzielnie Daniel with a little help from his friends. Za tą zgrają (a to przecież ok 300 ludzików) pomykają nieśmiało, jakby z lekka zawstydzeni użytkownicy - bo przecież nie ownersi - innych marek.mors pisze:SOWA - zakładamy Fun Club MadziXa
No tak, należało by sformalizować i usankcjonować to co bezprawnie na razie uprawiamy. Trochę sie obawiam, że jako nieziomal będe memberem (celowo omijam polską wersję) niższej kategorii i każecie mi latać po piwo i fajki. Ale co tam, sowa to nie hipopotam, wchodzę. Morsie, poprosimy o zarys statutu, wzór legitymacji, proponowaną wysokość składek członkowskich i ich formę, sugerowane barwy klubowe. Ze swej strony proponowałbym wprowadzić obowiązkowe stroje klubowe w formie mokrego podkoszulka. Aż mnie ścisnęło tu i tam...MadziX pisze:a może założymy Mini Owners Club Wzajemnej Adoracji ?
Ale to fajowo zabrzmiało, zwłaszcza, że właśnie na ogół rozdarty Jimmi Holder tym razem cieplutkim głosem podśpiewuje mi do ucha And I'm far far away...mors pisze:moge tu codziennie spotkac moich ulubionych kumpli płci obojga chcociaz mieszkają od 10 do 2010km
A ja się sprzeciwiam takim separacjom.MadziX pisze:a może założymy Mini Owners Club Wzajemnej Adoracji ?
Pewnie,że tak ! Masz rację Piotr !ppamula pisze:A ja się sprzeciwiam takim separacjom.MadziX pisze:a może założymy Mini Owners Club Wzajemnej Adoracji ?
Bardzo fajnie mi się czyta z Wami/ Was a jak założycie coś odrębnego to już tu nie będziecie tu zaglądać. A mnie szkoda.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości