dieta 2013
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Re: dieta 2013
Dzisiaj wszedłem na wagę w pracy po 2 tygodniach świętowania i wyskoczyło 127kg, 3 kg więcej niż 20 grudnia. Około 5kg spadnie szybko ale kolejne 10kg to już mordęga będzie. Na szczęście farmakologia pomoże.
- Fakir
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: wielkopolskie
miałem racje że cycki są najlepszesajmon pisze:pierś z kury, pierś z kury, pierś z kury, pierś z kury,

Równo 2 lata temu ważyłem coś ponad 92kg przy 182cm wzrostu, częste wizyty w fastfood'ach, jedzenie przed spaniem dały znać w postaci wagi ponad normę, wyeliminowałem zbędne węglowodany i tłuszcze, oraz zacząłem więcej się ruszać, tj. po zakupy i do pracy pieszo albo komunikacją miejską, raz że taniej i zdrowiej,
herbatę/kawę bez cukru, do picia woda niegazowana zamiast słodkich napoi, mniej piwa

w ponad pół roku spała waga do 78kg i cały czas utrzymuje 78-80 trzeba się tylko pilnować.
Wszystko jest możliwe, grunt to dobra motywacja, a nie opier.dalanie się z browarem przed TV
Podstawą jest moim zdaniem ograniczyć węglowodany i tłuszcze do wymaganego minimum, oraz więcej ruchu aby bilans kaloryczny był korzystny do spadku masy
pozdr

Yamaha XJ600N
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
A wszystko to po to, żeby nie okazało się na wiosnę, że motoubrania są za małe 

- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
No ja już motoubrania zmieniałem bo były za małe...
.
Tu nawet nie chodzi o ubrania, ja nie mogę patrzeć na swój brzuch i boję sie że jak zacznę grać w piłkę to po 5 min. spuchnę
A jesli chodzi o bieganie to żeby nie obciążać stawów najlepiej biegać bo trawie, ścieżkach leśnych itp. Najgorsze jest bieganie po chodniku (już lepsze jest bieganie po asfalcie). No i też odpowiednie obuwie, z odpowiednią podeszwą a nie w tenisówkach

Tu nawet nie chodzi o ubrania, ja nie mogę patrzeć na swój brzuch i boję sie że jak zacznę grać w piłkę to po 5 min. spuchnę

A jesli chodzi o bieganie to żeby nie obciążać stawów najlepiej biegać bo trawie, ścieżkach leśnych itp. Najgorsze jest bieganie po chodniku (już lepsze jest bieganie po asfalcie). No i też odpowiednie obuwie, z odpowiednią podeszwą a nie w tenisówkach

- nierob
- klepacz
- Imię: nierob
- województwo: dolnośląskie
no to ja jestem lepszy. moja waga to 130 kilogramów. tyle tylko, że po zsumowaniu dwóch wejść na wagę. jeśli ktoś się odchudza, to zawsze mówię, że najlepszy sposób to - nie jeść nic 5 razy dziennie.
trzask prask i po wszystkim.
- kiki
- ostry klepacz
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Jutro rano podam swoją wagę i od jutra zaczynam zbijać kg 

- puzon
- klepacz
- Kontakt:
Kiki mam trochę ciuchów w których nie chodzę jak Ci nie pójdzie ze zrzutą kg to Ci wyślę
.

- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
Na szczęście farmakologia pomoże.puzon tz.???
- kifer
- pisarz
white snow... i inne hamerykańskie wynalazki..?? 

"Pracując ciężko po osiem godzin dziennie możesz w końcu zostać szefem i zacząć pracować po dwanaście." - Robert Frost
- puzon
- klepacz
- Kontakt:
Chodzi o tabletki wspomagające odchudzanie.kubatron2 pisze:Na szczęście farmakologia pomoże.puzon tz.???
Jeżeli masz na myśli narkotyki to nie. Wszystko legalne na receptę.kifer pisze:white snow... i inne hamerykańskie wynalazki..??
Masz na myśli lewatywę?puzon pisze:Na szczęście farmakologia pomoże.

-
- bywalec
- Imię: Lisu
- województwo: łódzkie
Witam kolegów, przyłączę się do dyskusji. Jak koledzy wyżej uważam, że należy wyeliminować z diety to cholernie dobre wieczorne piwko i zakąski typu chipsy, orzeszki itp smakołyki. Od 01.01.2013r. również staram się zejść trochę z wagi i pochwalę się, że już bez tych "używek" jakoś po tygodniu lepiej mi:D jeszcze trochę ruchu i na pewno coś zrzucimy:D pozdrawiam Forumowiczów i udanych efektów życzę.
- kiki
- ostry klepacz
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
113,7 kg- zaczynamy

Ale nie chodzisz w nich bo są za małe czy za duże? - za małe mogę przyjąćpuzon pisze:Kiki mam trochę ciuchów w których nie chodzę jak Ci nie pójdzie ze zrzutą kg to Ci wyślę .

- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
To jadę i ja. W święta było 95, ale już jest 92,2 i od tego startuję