Tylko dla Pierdół

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
maciek 800
klepacz
klepacz

Tylko dla Pierdół

Post autor: maciek 800 » śr 30 maja 2007, 21:07

Jak w temacie, masz odwagę się przyznać: "Jestem pierdołą" ?. To miejsce dla ciebie. Napisz dlaczego czujesz się Pierdołą i dołącz do elitarnego klubu PIERDÓŁ VFR.OC
Zapraszam :mrgreen:

[ Dodano: 2007-05-30, 21:09 ]
Nazywam się Maciek i jestem Pierdołą
nie umiem spalić gumy na RC 46 :razz:

Awatar użytkownika
roads
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: roads » śr 30 maja 2007, 21:11

Jestem pierdołą, i to zamotaną przykład z dziś:

Umówiłem się z Piotrem B a że miałem mało kasy na koncie tel. to powiedziałem mu, że dam mu sygnał komórką jak dojadę. Przebiłem się przez Warszawę sięgam do kieszeni i okazuje się że zapomniałem komórki :biggrin

chcę do klubu :hooray :hooray :hooray

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: mrf » śr 30 maja 2007, 21:36

wczoraj pomyslalem ze pojezdze (mialem cisnienie bo tydzien nie siedzialem w siodle) tylko musialem jeszcze podlaczyc bak i przykrecic jedno lusterko... Do garazu mam 10 minut piechota - poszedlem jak nalezy jezdzic (pelen stroj przy 30*) skrecilem co trzeba i sie okazalo ze zapomnialem kluczykow od moto :P

Chce do klubu :D
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » śr 30 maja 2007, 21:37

maciek 800 pisze:nie umiem spalić gumy na RC 46
Ja też nie umiem i nie umiem stawiać mojej VFR'ki na koło - więc też jestem pierdołą.

roads, mrf, :pwned

Ja często mam podobny temat z kluczykami, zawsze jak wychodzę pojeździć to jestem tak podjarany, że często zapominam kluczyków do moto. :biggrin

Nadaję się do klubu ... :bye

Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: wasyl » śr 30 maja 2007, 22:06

A ja nie umiem jeździć - nadaje się????
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: mrf » śr 30 maja 2007, 22:07

no ja tez nie umiem jezdzic ale myslalem ze to standart :)
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » śr 30 maja 2007, 22:28

Pierwsza wyprawa zakupiona VFrka - wsiadam, zapinam 1 bieg , zgasła...
odpalam, znowu zapinam bieg i... zgasła.... Zaczynam sie denerwować :evil: Odpalam, zapinam bieg i... gaśnie znowu :confused Stojacy obok zupełnie przypadkowy przechodzien mówi - "niech pan sobie stopke boczną złoży"......
:-)

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » śr 30 maja 2007, 23:07

Pozwolę sobie przypomnieć szanownym zgromadzonym, że już od Szybkiego najazdu na Lublin należymy z Wasylem do klubu pierdół, Wasyl nawet jako pierwszy.

SOWA napisał/a: (14.05.2007)
wasyl, może założymy ELITARNY KLUB OSTATNICH? Są dwa ciekawe aspekty:
1. nie można się tu będzie wkupić
2. nareszcie bycie pierdołą będzie w cenie

I proszę nie zapominać o Hubercie, który pierdołą się obwołał też 14.55.2007, zamawiając legitymację nr 666,

Zauważam ciekawą tendencję - Ownersi licytują się w bezkresie pierdołowatości. :faint :razz2 :lol

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » czw 31 maja 2007, 08:37

SOWA pisze: który pierdołą się obwołał też 14.55.2007,
Sowa pobiłeś wszystkich :biggrin to ile u Sów rok ma miesięcy, aż boję się zapytać

ja tez chce być Pierdołą. A kto pierwszy rozwalił sobie nadgarstek w tym sezonie robiąc z VFRy enduro na mokrej trawie? Hę?

"Hę?" - tak mówią wszystkie pierdoły
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Karol
klepacz
klepacz

Post autor: Karol » czw 31 maja 2007, 09:14

a ja nie wyrwałem rzadnej laski w cycach - nadaj e się ???????
RClomza.pl

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » czw 31 maja 2007, 09:36

Karol - to ja Ci nie mówiłem, ze ta blond piękność 90/60/90 ze trzy razy się o Ciebie dopytywała? Alez ze mnie pierdoła, ale czekaj gdzies miałem zapisany jej numer telefonu... zaraz zaraz gdzie to ja go schowalem? W tej koszuli do prania?
:lol

Ojojojoj (to tez z repertuaru pierdół) alez bym zapomniał:

Wracamy z Wasylem z najazdu na Komarówke. Jadę jako avangarda Wasyla bo... wiadomo trzeba mu rozrzedzac powietrze. Mijane puszki błyskają oczodołami. Zwalniamy i taśtamy się jakieś zabójcze 73 i pół km/h. Z lenistwa nie redukuję biegu i mam zapięta za starych dobrych czasów szósteczkę. Strzałka obrotomierza smętnie zwisa jak po dziewiątym numerku w sobotnią noc.
W krzakach stoi radiowóz drabiniasty z nowoczesnym systemem wczesnego namierzania w dłoni młodego posterunkowego.
Na nasz widok - dwie ogniście czerwone hiperstrzały z czarnymi rycerzami nocy siejącymi zgrozę i mord wśród okolicznych mieszkańców i turlający się z prędkościa podmiejskiej wąskotorówki - na twarzy dziarskiego mundurowego pojawia się banan, a gdzież tam banan - toż to prawdziwa chiquita i nadgarstek poruszany tam i nazad sugeruje jednoznacznie -" odwijajcie chłopaki i NA GUMĘ!!!".
Chcąc uczynić zadość tak grzecznej prośbie - zanim pomyslałem o konsekwencjach odwinąłem rollgaz na full open i napiąłem wszystkie mięśnie (łącznie ze zwieraczem) w oczekiwaniu na uderzenie bakiem w pierś i grzmotu z wydechu...
moja piekna zwolniła i przysiadła, a z tyłuusłyszałem dźwięk jaki dziadek wydawał w swoim bujanym fotelu po sutym, acz niezdrowym obiadku Babuni gdy nie zażył obowiązkowego naparu z koperku przeciwko wiatrom. Prrrrrrrrruuuuuuuffffffffff.....
Qrnażeszwmordęjegomać toż ja mam szóstkę i obroty wiertarki ręcznej.
Spaliłem się ze wstydu pod kaskiem, jeszcze przez chwilę kołatała mi się mysl, aby zawrócić i pokazać co moja piękna ma pod głowicą, ale raczej wolałem otworzyć korek wlewu i schować się do baku na jakies 200lat.

a teraz śpiewam sobie na melodię "Jestes szalona..."
everybody klaszczą

"JESTEM PIERDOŁĄ!!!... LA LA LA LA LA
JESTEM PIERDOŁĄ!!!!... ŚALALALA!!!"
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » czw 31 maja 2007, 12:40

Maciek 800 gratulacje za watek. Bo jak sie z boku patrzy, albo przy browarku slucha, to kazdy niby jest zajebisty, daje na gumke grzebiac w nosie i przyciera lewe ucho o asfalta w zakrecie, a Vale to mu buty wiaze. A zycie to nie jebajka. Shit happens.
Moje shity byly takie, ze zaliczylem pod rzad dwie gleby postojowe coraz bardziej wQrwiony "ze no co ku*wa nie jedzie", a nie jechalo bo zapomnialem zdiac blokade... A funfle mieli ubaw. A najbardziej pierdolowato wyszedl mi kiedys start z podporzadkowanej: przecisnalem sie na poczatek kolejki, ustawilem obok rozklekotanego Robura, wyczekalem moment, jedynka, druga noga na podnozek, gaz i... jeb, na bok. Zdechl mi, tylko ten Robur tak klekotal, ze nie zajarzylem. Potem se sprawilem gmole. :nausea

Marek

Post autor: Marek » czw 31 maja 2007, 12:58

Ponieważ nie moge doszukać się aż tak zaszczytnych występkow w swojej przeszlości oświadczam iz prawdopodobnie jestem Pierdołą Skrytym :mrgreen: i jako taki mam prawo do obecności jako honorowy pierdolec oop sorki pierdoła w waszych szeregach :grin:

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » czw 31 maja 2007, 13:28

Marek Pierdoło zapomniałes sie zalogować :evil
:-)

Marek

Post autor: Marek » czw 31 maja 2007, 14:05

"Pierdoła skryty" sie nie loguje bo z nazwy wynika ze się ukrywa, :mrgreen:

ODPOWIEDZ