IV Ogólnopolski Zlot VFR-OC.pl

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)

Jestem zainteresowany wyjazdem na 4 zlot VFR w terminie

27-29.07.2007 w okolicach Mr±gowa
37
47%
1 osoba
20
25%
2 osoby
22
28%

Liczba głosów: 79

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » pn 28 maja 2007, 10:40

Pliss ustalcie termin już tak na 100% w ciągu najbliższych 3 tygodni..
Bo tylko wtedy bede mógł miec nadzieje ze uda sie tak grafik w mojej lipcowej pracy ustawić zebym mógł jechac na caly weekend.. Plisss :pwned

Nie wyobrażam sobie żebym mógł nie jechac :eek
:-)

Awatar użytkownika
Karol
klepacz
klepacz

Post autor: Karol » pn 28 maja 2007, 10:41

Fabiq. A może Miejscówka w Nowych Gutach nad Śniardwami. Domki w stylu wczesny gierek. Płytka plaża. Boisko do siatki, windsurging, miejsce na ognicho.
Wszedzie blisko (Giżycko,Św.Lipka. Gierłoż. Piramida w Rapie, Stańczyki. Mrągowo ?????
Co wy na to?????
Chętnie pomogę w organizacji :bye
RClomza.pl

Awatar użytkownika
słoneczko
teksciarz
teksciarz

Post autor: słoneczko » pn 28 maja 2007, 13:14

Karol656 pisze:Fabiq. A może Miejscówka w Nowych Gutach nad Śniardwami. Domki w stylu wczesny gierek. Płytka plaża. Boisko do siatki, windsurging, miejsce na ognicho.
Wszedzie blisko (Giżycko,Św.Lipka. Gierłoż. Piramida w Rapie, Stańczyki. Mrągowo ?????
Co wy na to?????
dobrego masz pomysla
Życie jest klatką - śmierć zagadką

Awatar użytkownika
Pepe VFR
klepacz
klepacz
województwo: mazowieckie

Post autor: Pepe VFR » pn 28 maja 2007, 13:56

Karol 656 Świetny pomysł ja się pisze na to POPIERAM :!: :pwned
Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: lubelskie

Post autor: Hubert » pn 28 maja 2007, 15:14

My się dostosujemy.Byle byście wszyscy byli.

Awatar użytkownika
Groszek
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Groszek » pn 28 maja 2007, 15:39

Karol656 pisze:Fabiq. A może Miejscówka w Nowych Gutach nad Śniardwami. Domki w stylu wczesny gierek. Płytka plaża. Boisko do siatki, windsurging, miejsce na ognicho.
Co wy na to?????
tylko z tych gut do mrągowa wcale nie tak blisko. I droga przepaskudna. Więc wypady na picnic country niekoniecznie byłyby najlepszym pomysłem. Za to go giżycka droga z tamtego miejsca jest bardzo fajna, na motocykl baaardzo przyjemna.
Mi termin 27 - 29.07 niestety odpada jak już mówiłem ze względu na zlot giżycki, więc z oficjalnej listy na te dni niestety muszę się wykreślić. Ale na pewno wpadnę się przywitać i jakby potrzeba było gdzieś oprowadzić to znajdę czas.

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » pn 28 maja 2007, 15:43

Karol656 pisze:może Miejscówka w Nowych Gutach nad Śniardwami
no to musimy sie zgadac i podjechac oblukac i zarezerwowac w razie co, generalnie chodzi aby bylo jak najtaniej bo wiadomo zjechac sie tak daleko to juz sa duze koszta, dlatego ja staram sie wszystko skrecic po znajomosci, niestety pierwsza moja miejscowka odpadla bo pani Adela miala juz raz motocyklystow - Harleyowcow jak to okreslila i zrobili jej taki rozpierdol ze na slowo motor juz ma lzy i przerazenie w oczach, mam jeszcze jedna miejscowke w okolicach szczytna w wiekszym osrodku wczasowym nad sama woda, mialem tam podjechac w ten wikend ale sie nie udalo :/ , jesli macie jeszcze jakies propozycje to dawajcie znac, zgadamy sie jeden dzionek i obskoczymy kilka miejsc
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

Awatar użytkownika
Karol
klepacz
klepacz

Post autor: Karol » pn 28 maja 2007, 15:53

spoko Fabiq. Ja statystycznie jestem tam raz w tygodniu. Zobaczę co i jak i dam znać po niedzieli. Sprawdze terminy, ceny itp
RClomza.pl

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » wt 29 maja 2007, 21:10

Nue Gut ist sehr Gut!

to napisał Heine, albo Goethe, albo jeszcze ktos. Popieram Sehr Gut!!!

Wczesny Gierek :cry łza się w oku kręci. Motocykle WSK, ocet w sklepie bez ograniczeń, telewizor kolorowy Rubin i szczyt marzeń Polaka - mały Fiat.

Karol, a można by tak przyjechac dzień wczesniej? Co by z populacji mazurskiej co lepsze sztuki przed kolegami wyrwać :lol
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » wt 29 maja 2007, 23:50

Mors, nie da sie stary tu juz ja wszystko wyrwalem :) hehehehe ale moge ci cos nagrac ... tylko ciiiii , moze Zuza nie zobaczy :P
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » śr 30 maja 2007, 15:39

A ja się nastawiałem na Picnic Country i przy tym obstaje jeśli chodzi o termin i lokalizacje.

Awatar użytkownika
Arczi
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Arczi » czw 31 maja 2007, 00:22

ppamula pisze:A ja się nastawiałem na Picnic Country i przy tym obstaje jeśli chodzi o termin i lokalizacje.
popieram Piotra

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » czw 31 maja 2007, 00:33

ppamula pisze:A ja się nastawiałem na Picnic Country i przy tym obstaje jeśli chodzi o termin i lokalizacje.
Mrągowo ?
to były czasy....wakacje u wujka.. :evil :evil :evil
Obrazek

Awatar użytkownika
Groszek
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Groszek » czw 31 maja 2007, 00:35

tylko pamiętajcie, że jeżeli chodzi o wstęp na imprezę, to bilety są bezsensowanie drogie.
http://www.allegro.pl/item199658327_bil ... _2007.html
to jest na pierwszy dzień, na sobotę będą na pewno droższe. Alre w samym mieście też jest sporo atrakcji, i przed terenem koncertu też się można pokręcić, a i przez płot scenę widać ;) Z tym, ze tak jak mówię, droga z tych Nowych Gut będzie bardzo nieciekawa przez Mikołajki, a przez Orzysz - Giżycko rewelacja, tylko, ze ponad 80km. Mojego kumpla rodzice mieli kiedyś ośrodek pod Giżyckiem (10km od miasta), bardzo ładny, zadbany, ale z tego co wiem dali komuś w dzierżawę, więc nie mogę mieć już do nich 100% dojścia, ale z tego co pamiętam w zeszłym roku można tam było wynająć domek 5-6-osobowy za chyba 300zł/dobę. dysponowali dwoma domkami + duże pole namiotowe (nie pamiętam cen) nad samym jeziorem. Jeżeli większosć osób byłaby zainteresowana namiotami moge zadzwonić do tego kolegi i popytać. I jeszcze jedna sprawa, o której muszę powiedzieć, że zdarzały się tam kradzieże, z okolicznych wiosek paciarajstwo sie kręci, komuś kiedys tam rower w nocy ukradli, komuś silnik z motorówki. Ale motocykli nie poniosą, więc głowa spokojna ;)

Z tym rowerem tylko dodam, że to jakiś Holender się wybrał na zwiedzanie Europy na rowerze... objechał wcześniej całe Niemcy, Francję, Holandię... dojechał na wschód Polski... i wrócić musiał pociągiem :/
Ostatnio zmieniony czw 31 maja 2007, 00:37 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » czw 31 maja 2007, 00:37

Groszek widzę ,że mamy coś wspólnego Mazury/Gdansk :lol: ja w połowie jestem z Gdańska, w połowie z Mazur :grin:
Obrazek

ODPOWIEDZ