Bo tylko wtedy bede mógł miec nadzieje ze uda sie tak grafik w mojej lipcowej pracy ustawić zebym mógł jechac na caly weekend.. Plisss

Nie wyobrażam sobie żebym mógł nie jechac

dobrego masz pomyslaKarol656 pisze:Fabiq. A może Miejscówka w Nowych Gutach nad Śniardwami. Domki w stylu wczesny gierek. Płytka plaża. Boisko do siatki, windsurging, miejsce na ognicho.
Wszedzie blisko (Giżycko,Św.Lipka. Gierłoż. Piramida w Rapie, Stańczyki. Mrągowo ?????
Co wy na to?????
Chętnie pomogę w organizacji
tylko z tych gut do mrągowa wcale nie tak blisko. I droga przepaskudna. Więc wypady na picnic country niekoniecznie byłyby najlepszym pomysłem. Za to go giżycka droga z tamtego miejsca jest bardzo fajna, na motocykl baaardzo przyjemna.Karol656 pisze:Fabiq. A może Miejscówka w Nowych Gutach nad Śniardwami. Domki w stylu wczesny gierek. Płytka plaża. Boisko do siatki, windsurging, miejsce na ognicho.
Wszedzie blisko (Giżycko,Św.Lipka. Gierłoż. Piramida w Rapie, Stańczyki. Mrągowo ?????
Co wy na to?????
Chętnie pomogę w organizacji
no to musimy sie zgadac i podjechac oblukac i zarezerwowac w razie co, generalnie chodzi aby bylo jak najtaniej bo wiadomo zjechac sie tak daleko to juz sa duze koszta, dlatego ja staram sie wszystko skrecic po znajomosci, niestety pierwsza moja miejscowka odpadla bo pani Adela miala juz raz motocyklystow - Harleyowcow jak to okreslila i zrobili jej taki rozpierdol ze na slowo motor juz ma lzy i przerazenie w oczach, mam jeszcze jedna miejscowke w okolicach szczytna w wiekszym osrodku wczasowym nad sama woda, mialem tam podjechac w ten wikend ale sie nie udaloKarol656 pisze:może Miejscówka w Nowych Gutach nad Śniardwami
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości