k.
nie jest to przypadkiem tak że musisz serwisować motonga w "ASO" aby nie stracić gwarancji?lu73k pisze:pierwszego przeglądu po 1000km
To chyba chodzi Ci o filtr powietrza,bo oleju są ok,sam na takich zrobiłem 30 tys na 2 VFR-ach i wszystko ok.KolczyK pisze:Z HIlpho słyszałem złe historię. Stosowałbym oryginał lub zamiennik MEIWA.
Każdy leje to co mu pasuje.Panasonix82 pisze:Olej to tylko Motul 300V 10w40.
SG to wrecz badziewie,najtanszy olej mineralny ma klase SJ,a to o 2 wyzejKlarkson pisze:300V ma API SG co jak na syntentyk nie jest porywającym wynikiem
Temat olejów był już tu na wszystkie strony wałkowany. Więc można skorzystać z archiwum jeśli ktoś ma potrzebę.PBWroc pisze:Ja mam MOTUL 7100 MA2 10W40 i na opakowaniu mam API SG/SH/SJ/SL -czyli spełnia wszystkie te klasy,
O to pierwsze słyszę.KolczyK pisze:Buła słyszałem niestety o rozwarstwieniu się olejowych.
podziel sie ta historia bo ja podobnie jak PETER uzywam tych filtrow od kilku ladnych lat,moi koledzy rowniez i nikt jeszcze problemow nie mialKolczyK pisze:Z HIlpho słyszałem złe historię
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 223 gości