Co do powitalni - hmm, ale czasami fajnie jest popisac o wszystkim i niczym z kims nowym , nawet po to zeby troche lepiej sie poznac

Podbudowany tą wypowiedzią (dzięki morsie, my zwierzaki musimy się trzymać razemmors pisze:Mnie się dowcip Sowy odnośnie zakupu kartek podobał i jako osobne ogłoszenie nie zaśmiecał Forum. Dokładnie tak go odczytałem jak autor i właśnie w tym dziale okazał dodatkową siłę komizmu.
Morsie, bardzo podoba mi się twoja "kategoryzacja". Tak właśnie należy podejść do tematu. W przeciwieństwie do UxY-iego uważam, że niektóre istniejące tematy można wyczyścić, zwłaszcza te z działów technicznych. Mam nadzieję, że ownersi jakoś przeżyją napad PW o usunięciu OT, tym bardziej że to dla dobra tych tematów. Czytając wypowiedzi, myślę że porblem OT da się opanować a pojedyncze "wpadki" nie będą stanowić dla moderatorów problemu.mors pisze:Jeżeli mogę jeszcze coś dodać.
Mozemy podzielić tematy na:
kat 1. Free Off Top-Less
kat 2. Sometimes
kat 3. Free Aamerican Girl - czyli Wolna Amerykanka
do kat 1. zaliczyłbym bezwględnie:
NASZE MOTOCYKLE (MECHANIKA, ELEKTRYKA,TUNING I PATENTY, INFO I PYT OGÓLNE), oraz z Forum Ogólnego (SPOTKANIA I IMPREZY, GIEŁDA, RADY I PORADY, TRICKI)
tu modulatorzy wycinają ostrą brzytwą lub teksańską piłą mechaniczną wszystkie OT
kat. 2 - VFR Owners Club Poland, Powitalnia
kat. 3 - HUMOR i OFF-TOPIC
Tak i ja sądzę. Działy techniczne powinny być wolne od jaj. Tam istotna jest tylko esencja, tego tam szukamy.Vlaad pisze:uważam, że niektóre istniejące tematy można wyczyścić, zwłaszcza te z działów technicznych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości