Na czym wczesniej jezdziliscie?
- badek
- teksciarz
- Kontakt:
Wg mnie VFR nie nadaje sie na 1 moto. Pomijam sprawę gabarytów i wagi. Zbyt czesto lubi zaskoczyc jak to sportowa fałka. Na suchyn asfalcie przy odkreceniu nieraz zostawi czarna kreche a co dopiero na mokrym. Lepsze na 1 moto jest rzedówka w rozsądnej - 600-750 ccm - pojemności która trzeba pokrecic naprawde wysoko żeby odczuc moc. Kumpel na gsxa 750 F i pomimo 100 KM ten moto do 7 tys jest jak baranek. Nic nie cisnie. I nikomu nie zrobi krzywdy. A w VFR 7 tys obrotów to juz można na gume dac albo ładnego powerslajda zaliczyc 

- Krajan
- klepacz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
dokładnie tak jak badek, pisze.. wcześniej jeździłem "rzędówkami" i jakdąc w bieszczady przed Leskiem są takie fajne winkielki pod górę i z górki, tam nigdy nie odczułem uślizgu kół przy podjeździe czy mokro czy sucho.. a VFR mnie zaskoczyła (właśnie): dwie osoby, pełne sakwy- ciężar spory, lekkie dodanie gazu a tył ujeżdża i powiem że nie spodziewanie serce poczułem w gardle
Ale mimo wszystko VFRka na drugie moto jak najbardziej, tylko opona z tyłu szybko schodzi

Ale mimo wszystko VFRka na drugie moto jak najbardziej, tylko opona z tyłu szybko schodzi

- szatan
- klepacz
- Kontakt:
Oj musisz musisz , na sucho musisz a na mokro to juz nie wspomne , VFR ma kopa z niskich obrotów a to moze byc niepezpieczne czasami.
Dzisiaj zalałem mojej jakies paliwo co sie zwie Verva98 chyba i normalnie mnie zaskoczyło , chciałem se przycisnąć i krecha została ;] paliwko wg mnie wymiata , VFR zapierd...... na nim niesamowicie , NO ale 4,50 za litr
Dzisiaj zalałem mojej jakies paliwo co sie zwie Verva98 chyba i normalnie mnie zaskoczyło , chciałem se przycisnąć i krecha została ;] paliwko wg mnie wymiata , VFR zapierd...... na nim niesamowicie , NO ale 4,50 za litr

Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
- badek
- teksciarz
- Kontakt:
GSX 750 F z 1992 roku 106 KM......... czemu ma nie jeździć ? Pewnie że to nie R1 ale powyżej 10 tys idzie.MadziX pisze:bez urazy ale gsx750 f w ogóle jeździ ??badek pisze:Kumpel na gsxa 750 F i pomimo 100 KM ten moto do 7 tys jest jak baranek. Nic nie cisnie. I nikomu nie zrobi krzywdy. A w VFR 7 tys obrotów to juz można na gume dac albo ładnego powerslajda zaliczyc![]()
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
"Jutro miałem" (wiem ze głupio brzmi) okazje zrobić na Firebladzie trase Wawa-Poznań i musiałem odmówic bo akurat jutro mam 3 zaliczenia
A juz myslalem ze bede mógł sie wypowiedziec na temat Fireblada
No i dups , musiałem odmówić bo przypomniałem sobie ze juz jutro ten &^$&^*^ wtorek
wrrrrrrrrrrrrrrr

wrrrrrrrrrrrrrrr

- Groszek
- klepacz
- Kontakt:
jeździłem fazerem kolegi. FZ6 2004 rok. Wyglada niegorzej niz VFR a prowadzi sie nieporownywalnie lzej. W zakrecie po prostu robi natychmiast to o czym Ty zdazysz zaledwie pomyslec. A VFR niestety czasem trzeba przekonywac sila, zeby jechala tam gdzie Ty chcesz. Ale np ochrona przed wiatrem (mowie o gornych partiach ciala, bo wiadomo, ze od lampy w dol Fazer nie ma owiewek) w VFR duzo lepsza.
- Pepe VFR
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Ja jako pierwsze moto miałem kawegpz 500 jak dla mnie rewelacja na początek lepsza od suzuki gs, ale to akurat maje zdamie przejęchałem sezon i podjołem jedną z najleprzych decyzji w życiu kupiłem VFR-ke
Osobiście uważam że na pierwsze moto troche za mocna no i troche waży.
No chyba że VFR 400 to musi być super pierwsze moto

Osobiście uważam że na pierwsze moto troche za mocna no i troche waży.
No chyba że VFR 400 to musi być super pierwsze moto

Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!