strzeżcie się szpiegów internetowych- FACEBOOK, wasze zdanie
- Damo 88
- klepacz
Co do Facebooka Parę dni temu osoba kupiła Z reklamy zamieszczonej tam produkt .
Haker przechwycił dane i zrobił zakupy na kwotę 1400 zł oczywiści nie od razu w przeciągu 3 dni nie było potwierdzenia po sprawdzeniu konta ( nie zaksięgowane ). Obecnie konto zostało zablokowane a transakcje anulowane , pieniądze wróciły
.
Metoda płatności wpisanie danych z karty , Możliwości płacenia PayPal nie było..
Haker przechwycił dane i zrobił zakupy na kwotę 1400 zł oczywiści nie od razu w przeciągu 3 dni nie było potwierdzenia po sprawdzeniu konta ( nie zaksięgowane ). Obecnie konto zostało zablokowane a transakcje anulowane , pieniądze wróciły

Metoda płatności wpisanie danych z karty , Możliwości płacenia PayPal nie było..
Jeżeli Rozwiązałeś problem nie Zapomnij Odpisać .
- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
Nie rozumiem fenomenu FB. Czy nie ma innej drogi komunikacji? Po co ktoś ma wiedzieć, że lubię to albo co robię i gdzie byłem ostatnio. Dla mnie to czysty ekshibicjonizm. Poza tym jaka to strata czasu siedzieć ciągle na FB i oglądać jakieś głupoty, co kto napisał czy jaką ma switaśną focię
. Dobre to dla gimnazjalistów którzy za wszelką cenę chcą pokazać całemu światu swoją osobowość.
Podsumowując nie mam konta na FB i mieć nie będę!

Podsumowując nie mam konta na FB i mieć nie będę!
- sams0n
- teksciarz
- Imię: Szymon
- województwo: podlaskie
Nie rozumiem was.. wy mówicie o czymś co na fb nie istnieje to WY decydujecie kto to ogląda i co ogląda. To nie zabawka i każdy nie powinien się tym zajmować;) . Wypowiadacie się najwidoczniej o czymś z czego nigdy nie korzystaliście.
Co do oglądania zdjęć jest sporo filmików o motocyklach wybranych przez znajomych oraz to co chciałbyś pokazać innym np niektóre rzeczy są w dziale humor u nas na forum.
Ja tutaj nikogo nie przekonuję dla mnie fb nie jest stratą czasu oglądam prawie tyle samo co tutaj.. tylko on ma jedną wadę niewiele osób rozmawia tam o mechanice;P
Co do oglądania zdjęć jest sporo filmików o motocyklach wybranych przez znajomych oraz to co chciałbyś pokazać innym np niektóre rzeczy są w dziale humor u nas na forum.
Ja tutaj nikogo nie przekonuję dla mnie fb nie jest stratą czasu oglądam prawie tyle samo co tutaj.. tylko on ma jedną wadę niewiele osób rozmawia tam o mechanice;P
"Deski nie oddają ciosów"- Bruce Lee
- SNOOP85
- pisarz
- Imię: Kamil
Dla mnie nk,fb, fotka, czy np. sympatia.pl to nic innego niz sprzedawanie swojej prywatności i dziwna wciaż dla mnie nie zrozumiała moda pokazywania siebie jak z najlepszej strony innym użytkownikom takich portali za niedługo ktoś powie że modne jest pokazanie sie na ---> www.wiocha.pl <---
Mamy w Polsce miliony bohaterów codziennie uwalniających wódkę ze szkła
- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
to nie wina tych portali, a ludzi którzy nie potrafią z nich korzystać!
proszę bardzo... http://www.facebook.com/porzylowski
co oo mnie wiecie, będąc nie zalogowanym do FB ?
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- dragoo
- klepacz
- Imię: Jarek
Jakakolwiek aktywność w internecie daje innym pogląd na to jacy jesteśmy i kim jesteśmy. Czy to forum zrzeszające małą grupę osób czy facebook, każdy kto znajdzie nasze wpisy na jednej z tych dwóch stron ma możliwość "inwigilacji" w mniejszym lub większym stopniu - kwestja rejestracji.
Po za tym kompletnie nie rozumiem, skąd taka nagonka na Facebooka. Takie czasy nastały, że człowiek mimowolnie dzieli się swoją prywatnościa i bynajmniej nie tylko po to by pokazać innym "jak to mi się mamona z nieba leje" albo "jak to kupiłem już czwarte moto w tym sezonie" . Wszystko zależy od ludzkiej mentalności i jeśli ktoś w realu jest buc to i w wirtualu bucem pozostanie. Jeśli nie chcemy się ujawniać i przenikać w życie publiczne to równie dobrze musielibyśmy zabarykadować się w domu i pozabijać dechami okna, byleby tylko ktoś nas nie zobaczył w nowych ciuchach, z nowym telefonem, w nowym samochodzie lub na nowym moto. Ale i wtedy możemy się zdzwić jak mikrofalówka nas poinformuje, że sąsiad kupił nową lodówkę, a pralka zaalarmuje, że proszek się skończył i musimy podać swoje dane tak by sklep nam proszek przywiozł. No niestety... XXI wiek
Każdy ma swój rozum i jeśli chce pokazać innym d*pe w nowych stringach to jego sprawa. Jeśli chce pokazać zdjęcie ekipy z ostatniego zlotu - tak by ludzie tam będący obejrzeli - to też nasza sprawa. Co kto woli...
Mnie FB nie gryzie
Po za tym kompletnie nie rozumiem, skąd taka nagonka na Facebooka. Takie czasy nastały, że człowiek mimowolnie dzieli się swoją prywatnościa i bynajmniej nie tylko po to by pokazać innym "jak to mi się mamona z nieba leje" albo "jak to kupiłem już czwarte moto w tym sezonie" . Wszystko zależy od ludzkiej mentalności i jeśli ktoś w realu jest buc to i w wirtualu bucem pozostanie. Jeśli nie chcemy się ujawniać i przenikać w życie publiczne to równie dobrze musielibyśmy zabarykadować się w domu i pozabijać dechami okna, byleby tylko ktoś nas nie zobaczył w nowych ciuchach, z nowym telefonem, w nowym samochodzie lub na nowym moto. Ale i wtedy możemy się zdzwić jak mikrofalówka nas poinformuje, że sąsiad kupił nową lodówkę, a pralka zaalarmuje, że proszek się skończył i musimy podać swoje dane tak by sklep nam proszek przywiozł. No niestety... XXI wiek

Każdy ma swój rozum i jeśli chce pokazać innym d*pe w nowych stringach to jego sprawa. Jeśli chce pokazać zdjęcie ekipy z ostatniego zlotu - tak by ludzie tam będący obejrzeli - to też nasza sprawa. Co kto woli...
Mnie FB nie gryzie

- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Dokładnie!dragoo pisze:Jakakolwiek aktywność w internecie daje innym pogląd na to jacy jesteśmy i kim jesteśmy. Czy to forum zrzeszające małą grupę osób czy facebook, każdy kto znajdzie nasze wpisy na jednej z tych dwóch stron ma możliwość "inwigilacji" w mniejszym lub większym stopniu - kwestja rejestracji.
Mnie FB nie gryzie
Pokazać to jedno, a oglądać to drugie. Ilu z nas zakłada konto z ciekawości.
Moim zdaniem. Ja nie krytykuję tych którzy nie mają konta, a więc dlaczego Ci co nie mają krytykują tych co mają??
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- sams0n
- teksciarz
- Imię: Szymon
- województwo: podlaskie
Tyle samo co z książki telefonicznej:D no i że lubisz Króla Juliana:)orzyl pisze:to nie wina tych portali, a ludzi którzy nie potrafią z nich korzystać!
"Deski nie oddają ciosów"- Bruce Lee
- Mariano 25
- bywalec
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt: