czy jesteśmy..

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
su4beusz
pisarz
pisarz
Imię: Mateusz
Kontakt:

czy jesteśmy..

Post autor: su4beusz » śr 13 kwie 2011, 19:31

if my calculations are correct, when this baby hits 80mph we're gonna see some seriuos SHIT :D
http://www.bikepics.com/members/su4beusz/

jm31
pisarz
pisarz
Imię: Jacek
województwo: mazowieckie

Post autor: jm31 » śr 13 kwie 2011, 20:06

Ładny opis, oby rycerzy nam przybywało i zmieniło się złe traktowanie przez większość użytkowników czterech kółek.

Awatar użytkownika
ivan
klepacz
klepacz
Imię: Mariusz

Post autor: ivan » śr 13 kwie 2011, 21:25

arcziartur chyba coś więcej powinien wiedzieć w tym temacie ;)

Awatar użytkownika
Heno
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Henryk
województwo: pomorskie

Post autor: Heno » śr 13 kwie 2011, 21:34

Dobre :mrgreen:
Uważaj na drodze, bo inni chcą ci zrobić krzywdę.

Awatar użytkownika
Chris-Zg
pisarz
pisarz
Imię: Christian
województwo: lubuskie
Kontakt:

Post autor: Chris-Zg » śr 13 kwie 2011, 21:43

Czerwone są najszybsze!

Awatar użytkownika
RALF
klepacz
klepacz
Imię: Rafał

Post autor: RALF » śr 13 kwie 2011, 21:45

bardzo fajny artykuł :biggrin

Ten pierwszy oczywiście
Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster

Awatar użytkownika
Arnold
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Arnold
województwo: opolskie
Kontakt:

Post autor: Arnold » śr 13 kwie 2011, 21:57

Ja również uważam że pierwszy artykuł jest bardzo fajny. CO do drugiego to nasuwa mi się pytanie. Bo ja jeszcze nie miałem okazji ani zobaczyć, ani usłyszeć o tym żeby motocykliści się gdzieś ścigali. Czy naprawdę inni użytkownicy dróg uważają że jadące obok siebie dwa motocykle się ścigają? Hmm, mam trochę idealistyczną miarkę na ludzi więc może nie widzę realistycznie jeśli chodzi o myślenie społeczeństwa.
Obrazek

Jak głupio pieprzę, to wybaczcie mi, ale jestem po kilku głębszych. :szczerbaty

Awatar użytkownika
RALF
klepacz
klepacz
Imię: Rafał

Post autor: RALF » śr 13 kwie 2011, 21:58

Chris-Zg pisze:No to tak dla rownowagi http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... _daja.html ;-)
stado baranów... nie przeszkadza im picie piwa pod blokami i na klatkach :evil ,Czasem aż strach przejśc obok takiej grupki. A przeszkadza im przepiekny dzwięk motocykla. Nie rozumiem tych ludzi. :cry
Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster

Awatar użytkownika
Groszek
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Groszek » śr 13 kwie 2011, 22:01

Artykuł przytoczony przez su4beusz jest piękny... ale ten przytoczony przez Chris-Zg prawdziwy :) osobiście niestety podzielam zdanie autora drugiego reportażu.

A ja np. nie rozumiem tych baranów, którzy jarają się wyciem swojego wydechu ;) (którego i tak nie słyszą, bo tłumi je kask, zagłusza szum wiatru i skierowane jest w inną stronę niż ich uszy), i mają centralnie w d..ie, że ktoś inny może nie chcieć tego słuchać, bo np. akurat ogląda w tv film o motocyklach, lub usypia dziecko.
Pzdr
Ostatnio zmieniony śr 13 kwie 2011, 23:02 przez Groszek, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
śliniak290
klepacz
klepacz
Imię: Wojciech

Post autor: śliniak290 » śr 13 kwie 2011, 22:53

RALF pisze:stado baranów... nie przeszkadza im picie piwa pod blokami i na klatkach :evil ,Czasem aż strach przejśc obok takiej grupki. A przeszkadza im przepiekny dzwięk motocykla. Nie rozumiem tych ludzi. :cry
RALF - bardzo ładnie i trafnie powiedziane
Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!

Awatar użytkownika
binio
klepacz
klepacz
Imię: Łukasz

Post autor: binio » śr 13 kwie 2011, 23:57

ja tam caly czas nie rozumiem zagrozenia plynacego z jazdy na jednym kole, stoi sobie czlowiek kulturalnie na swiatlach, oczywiscie nie majac przed soba samochodow, rusza na jedyneczce, wolno, postawi na gume i tyle, co w tym niebezpiecznego???
te wszystkie artykuly sa z dupy, najlepiej by bylo gdyby wszystko zrownac do jednego poziomu - samochody z silnikami maks 1.6L i mocy maks 120KM, motocykle z super cichymi wydechami, ogranicznikami mocy do np 80KM i vmax 140km/h.
jak mawial sp Kisiel:
ZEBY WSZYSTKIM BYLO ROWNO TRZEBA WSZYSTKICH WMIESZAC W GOWNO
banda jelopow, glosne wydechy przeszkadzaja, jazda na kole przeszkadza, wyprzedzanie w korkach przeszkadza, wszystko k*** przeszkadza, kupic sobie browar, posadzic dupe przed telewizorem i telenowele ogladac, ot i cale zycie, a cala reszte majaca jakies hobby, czerpiaca radosc z zycia - zmieszac z blotem albo najlepiej pozamykac w wiezieniach

a moze lepiej spojrzec na temat z innej perspektywy - ile wypadkow, w ktorych zginely osoby postronne spowodowaly motocyklisci???? moje zycie, moja sprawa czy sie zabije czy nie

mam wielu znajomych, ktorych motocykle nie jaraja, nie widza w tym nic przyjemnego - ale nikt nie odnosi sie do nich wrogo, fajny basowy wydech, fajny pomaranczowy kolor ( :mrgreen: ), fajnie wyglada jak leci na kole, podobnie z kierowcami na drogach, naprawde nie moge narzekac na warszawskich kierowcow - bardzo rzadko zdarza sie zeby ktos mi nie zjechal na bok gdy chce sie przez korek przecisnac, te artykuly sa pisane pod zakompleksionych debili
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.

"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"

Awatar użytkownika
Arnold
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Arnold
województwo: opolskie
Kontakt:

Post autor: Arnold » czw 14 kwie 2011, 00:04

binio dobrze gada. Polać mu.
Obrazek

Jak głupio pieprzę, to wybaczcie mi, ale jestem po kilku głębszych. :szczerbaty

Awatar użytkownika
VFRKrzysztof
klepacz
klepacz
Imię: Krzysztof

Post autor: VFRKrzysztof » czw 14 kwie 2011, 00:46

Nieeee no ile można o tym samym? Otwieram jeden temat - bleblanie o klechach pedofilach, otwieram drugi temat - klecha dostaje orgazmu. proponuję banować wszystkich, którzy piszą o klechach :mrgreen:
The best is yet to come! :-)

Awatar użytkownika
binio
klepacz
klepacz
Imię: Łukasz

Post autor: binio » czw 14 kwie 2011, 02:13

VFRKrzysztof pisze:klecha dostaje orgazmu
a co, ze niby jak w sutannie to chwila przyjemnosci sie nie nalezy? :mrgreen:
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.

"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"

Jarecki2102
pisarz
pisarz

Post autor: Jarecki2102 » czw 14 kwie 2011, 08:00

no cóż. Niektórym po prostu przeszkadza wszystko, i wiadomo, że wszystkim się nie dogodzi. Sam pamiętam sytuację z przed jakiś 10 lat kiedy jeździłem motorkiem o poj. 400ccm z cichymi seryjnymi wydechami, mieszkałem na Pradze w miejscu o bardzo dużym natężeniu ruchu, poza tym i nieopodal pogotowia gdzie co kilka minut jechała karetka na sygnale.
Mimo tych wszystkich szczegółów, niektórym sąsiadom z okolicznych bloków i tak przeszkadzało, że powoli i po cichu wyjeżdżam i przyjeżdżam prawie co dzień pod garaż gdzie parkowałem. Pozwolę sobie zacytować jeden z argumentów niezadowolonych sąsiadów:"Tam gdzieś w bloku może jacyś ludzie umierają a ty tu motorem jeździsz"
Dajmy więc spokój bo i tak wszystkim nie dogodzimy i zawsze się ktoś znajdzie komu przeszkadzamy.

ODPOWIEDZ