Battlefield Bad Company 2 PC

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
sams0n
teksciarz
teksciarz
Imię: Szymon
województwo: podlaskie

Post autor: sams0n » śr 16 mar 2011, 23:26

Kawa pisze:Chyba, ze owy pecet-laptop jest juz tak wiekowy, ze bardziej do niego pasuje pojecie "maszyna do liczenia:. :evil
Pytanie czy Mario Bros odpali?

Kawa nie używaj trudnych słów - nie chce mi się zaglądać do słownika o czym piszesz ;-)

Odnośnie BFa to masz mnie w znajomych ale na gg czy w grze? Jakoś nie widzę Ciebie u siebie;)
"Deski nie oddają ciosów"- Bruce Lee

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » czw 17 mar 2011, 06:43

Kolega_PL pisze:....nie znam Was, ale czuje, że to miłość przez Was przemawia ;)
Nawet nie zdajesz sobie sprawę jak tych dwóch facetów się zwalcza i nienawidzi :!:
Większośc z ich niecenzuralnej wymiany postów, wzajemnie się podjudzających musiałem wyciąć z uwagi na dobro innych i demoralizację owych Ownersów.

:biggrin

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: muchaok » czw 17 mar 2011, 10:10

Adwersarzu mój, a zarazem przyjacielu serca mego, nawet nie zdajesz sobie sprawy, w jak wielkim błędzie żyjesz, błędzie graniczącym z obłędem. Zacznijmy od klasyfikacji komputerów osobistych. Odnosząc się do źródła, źródła ludzkiej wygody, a nie patrząc z naukowego punktu widzenia, podział jest ewidentny: http://allegro.pl/komputery ( komputery stacjonarne, laptopy, notebooki, i dalej palmtopy, tablety. Pomimo iż trudno się z Tobą nie zgodzić, że laptop jest typem PeCeTa, z użytkowego punktu widzenia, nie można tych dwóch urządzeń traktować takoż samo. Przede wszystkim ze względu na możliwości obliczeniowe kart graficznych stosowanych w urządzeniach przenośnych. Poza sporem pozostaje umowne, potoczne traktowanie wspomnianych urządzeń. Komputer, mówimy na sprzęt stacjonarny, a laptop – to po prostu latop. Wiadomo czym jest – prostszą, mniej skomplikowaną formą komputera, posiadającą za to niezaprzeczalne atuty, w postaci mobilności jak sama nazwa wskazuje: Laptop – ang. lap – kolana, top – wierzch, góra, szczyt. W wolnym tłumaczeniu można powiedzieć ”na kolanka” nie mylić z nakolannikami ;)
Tak czy inaczej, naukowe podejście do zagadnienia, uważam za przynajmniej nietrafione, czego dzięki mojej powyższej argumentacji ostatecznie i niepodważalnie dowodzę.
Co zaś tyczy się owej wspomnianej „plotki” jak wiadomo, w każdej z nich jest ziarno prawdy.
Poza sporem pozostaje też fakt, iż plotka, podobnie jak kłamstwo powtórzona 100 razy, staje się prawdą. Odnośnie obleśnego zżynania z mojej dysertacji, którą sugerujesz jako źródło swojego plagiatu, jest niemożliwe z dwóch podstawowych przyczyn:
Po 1 i najważniejsze, jako że ja postanowiłem sam napisać swoją dysertację, a nie iść na skróty, niczym Gugeliemo Marconi, który jak wiadomo dzięki najbardziej spektakularnemu plagiatowi w dziejach ludzkości, otrzymał Nagrodę Nobla. Po 34 latach, prawda wygrała. Nikola Tesla wygrał swoje pierwszeństwo.
Po 2 moja dysertacja, zaplanowana jest mimo olbrzymiego szacunku do dziedziny jaką reprezentujesz, z diametralnie odmiennej sfery naukowej. Wobec powyższego, Twoje kąśliwe sugestie, mające na celu pomniejszenie moich zasług naukowych, że wzorowałeś się na mojej pracy, w tej chwili, tu w tym miejscu dementuję.
Wracając do ad rem`u naszej dyskusji, zagrasz w BF na PS3 ?
:eek: :smile: :grin: :lol: :mrgreen:
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Kawa » czw 17 mar 2011, 11:14

Moj Drogi Muszko, z niepokojem zauwazam, ze Twojej argumentacji zdecydowanie nie mozna uznac za naukowa. Metodologia, ktora przyjales niestety nawet na allegro.pl nie moglaby zostac uznana za wartosciowa, a Twoje tezy w powazanym srodowisku absolutnie nie zostalyby potraktowane powaznie. :biggrin
Podsumowujac nasza dyskusje, stwierdzam, moj Drogi Muszko, ze Twoje rozumowanie daleko odbiega od zasad logiki, oraz zauwazam u Ciebie wysoki poziom perseweratywnosci. Wnioski moje prowadza do jednej glownej konkluzji. Trudnosci z osiagnieciem konsensusu w naszej dyskusji zwiazane sa z bardzo niskim poziomem prommili w naszych organizmach. W zwiazku z powyzszym proponuje kontynuowac nasza dyskusje w doborowym towarzystwie Jacka, Johna lub Jima (osobiscie wole Jima :D ). Jestem przekoanany, ze taka dyskusja, jak zwykle bedzie zdecydowanie bardziej owocna.

Z pozdrowieniami

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał

Post autor: C_L_K » czw 17 mar 2011, 11:48

Kawa pisze:zauwazam u Ciebie wysoki poziom perseweratywnosci.
Jak to? A mi moowił, że lubi bez gumy :roll:

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » czw 17 mar 2011, 12:37

Kawa pisze:W zwiazku z powyzszym proponuje kontynuowac nasza dyskusje w doborowym towarzystwie Jacka, Johna lub Jima (osobiscie wole Jima ). Jestem przekoanany, ze taka dyskusja, jak zwykle bedzie zdecydowanie bardziej owocna.
Jak najbardziej uważam tą propozycję, jako pierwsze logiczne wypowiedziane przez Ciebie w tym temacie słowa. Przychylam się do zaproponowanych gości, z tym że proponuje zaprosić ostatnio lubiana gwiazdę naszych intelektualnych potyczek tzw. Rudą Grażynę - tą, co jest extra klasa w słowach piosenki "W Aucie"znanego i lubianego artysty. Dla upewnienia się że wiesz o kim mówię, zamieszczam zdjęcie wspomnianej Grażynki, i sam przyznasz, że ostatnio imprezy - zwłaszcze te gdzie rozbieramy grażynkę są niezwykle udane. A że dziewczyna jest tania i łatwa, tym fajniej i milej, Nie trzeba z nią chodzić, prosić, przekonywać. Myk na stół i niemal sama się rozbiera.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: ppamula » czw 17 mar 2011, 13:12

muchaok pisze:A że dziewczyna jest tania i łatwa, tym fajniej i milej, Nie trzeba z nią chodzić, prosić, przekonywać. Myk na stół i niemal sama się rozbiera.
Mało tego że się sama rozbiera to na dodatek ocieka wilgocią po przetrzymaniu jej w zamkniętym, chłodnym pomieszczeniu :D
A jak wtedy raduje serca swoimi krągłymi kształtami.

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » czw 17 mar 2011, 13:40

Prawda, mógłbym zlizywać jej soki niemal każdego dnia......

Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Kawa » czw 17 mar 2011, 14:31

Ja nie wiem Muszka, piszesz do mnie jakbysmy byli z innego wydzialu trunkow.
Czyli rozumiem impreza w stylu lat 80tych :). Bardzo milo je wspominam oraz imprezy z Ruda Grazyna.
Ale najbardziej wole imprezy z Grazyna pt. bum-bum, u wlochow znane jako bunga-bunga, czyli bedzie ja mozna na stole wystukac do bolu :lol

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: ppamula » czw 17 mar 2011, 15:50

No to ekstra będziecie mieli zabawę.
BattleField czyli Pola Bitewne z Grażyną.
Ciekawę kto kogo będzie zaskakiwał i od której strony..... :mrgreen:

Awatar użytkownika
su4beusz
pisarz
pisarz
Imię: Mateusz
Kontakt:

Post autor: su4beusz » czw 17 mar 2011, 16:08

Kawa pisze:Ja nie wiem Muszka, piszesz do mnie jakbysmy byli z innego wydzialu trunkow.
Czyli rozumiem impreza w stylu lat 80tych :). Bardzo milo je wspominam oraz imprezy z Ruda Grazyna.
Ale najbardziej wole imprezy z Grazyna pt. bum-bum, u wlochow znane jako bunga-bunga, czyli bedzie ja mozna na stole wystukac do bolu :lol

taaak..

a wracając do tematu. w BF mogę grać tylko na ps3, bo mojemu komputerowi bliżej do maszyny do liczenia niż do pcta.
chętnie też zagram w medal of honor (także na ps3), który uważam za majsterszytk scenariuszowo klimatyczny.
if my calculations are correct, when this baby hits 80mph we're gonna see some seriuos SHIT :D
http://www.bikepics.com/members/su4beusz/

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek

Post autor: Achmed » ndz 10 kwie 2011, 19:21

KOniec pier... gramy :mrgreen:
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Kawa » ndz 10 kwie 2011, 19:35

Achmed pisze:KOniec pier... gramy :mrgreen:
Si :biggrin

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » wt 12 kwie 2011, 11:56

No dobra, w którego BF gracie ?? Może zanabędę i spróbuje na tym lapie :D
Skoro nikt nie chce już na PS3 grać :(
BTW, ostatnio zamieszałem ciutek w CS :D. Oczywiście tylko 1,6 ;) żadne source :D
Reflektuje ktos na kilka fragooF ??

Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Kawa » śr 13 kwie 2011, 10:38

muchaok pisze:No dobra, w którego BF gracie ?? Może zanabędę i spróbuje na tym lapie :D
Skoro nikt nie chce już na PS3 grać :(
BTW, ostatnio zamieszałem ciutek w CS :D. Oczywiście tylko 1,6 ;) żadne source :D
Reflektuje ktos na kilka fragooF ??
Jak sama nazwa wskazuje Battlefield Bad Company 2 :biggrin

ODPOWIEDZ