Cztery strony swiata w jeden liked

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)

Czy jeste¶ zainteresowany uczestnictwem w rajdzie "Twarda Dupa"

Tak, biorê udzia³
18
60%
Niestety, nie
12
40%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jacek
województwo: lubelskie
Kontakt:

Post autor: Jacko » pt 06 kwie 2007, 07:16

ja też jestem za!!! :lol

[ Dodano: 2007-04-06, 07:19 ]
aaa no i myśle, że szczegóły możemy dogadać na Bemowie :mrgreen:
Bo tak w oczy, przy browarkach (znaczy sie nie browarki w oczy tylko w inną dziurę :mrgreen: ) najlepiej sie konwersuje (ojjj też trudne słowo jak to Mors pisał :razz: ) Więc posiedzimy i podyskutujemy. Wieczorkiem oczywiście. :biggrin

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » pt 06 kwie 2007, 08:21

ale czy my w Sowim Gnieździe będziemy w stanie wyartykułować /trudne słowo/ coś bardziej konstruktywnego /jeszcze trudniejsze słowo/ jak: "Sowa - dawaj następną krzynkę i gdzie są do cholery te dziewczyny!" :lol
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » wt 10 kwie 2007, 01:25

mors pisze:ale czy my w Sowim Gnieździe będziemy w stanie wyartykułować /trudne słowo/ coś bardziej konstruktywnego /jeszcze trudniejsze słowo/ jak: "Sowa - dawaj następną krzynkę i gdzie są do cholery te dziewczyny!"
Mam nadzieje, ze poleci wlasnie po takim scenariuszu i nic nie ustalicie beze mnie :twisted:

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 10 kwie 2007, 08:41

doyar pisze:i nic nie ustalicie beze mnie
Patrzcie jaki uparty. Doyar, przecież tłumaczymy ci wszyscy, że dziewczyna nie zając i obyś się nigdy nie pomylił.

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » śr 11 kwie 2007, 00:26

Tulejt, Bracie. Juz raz sie pomylilem :???:

[ Dodano: 2007-04-22, 20:35 ]
doyar pisze:mors napisał/a:
ale czy my w Sowim Gnieździe będziemy w stanie wyartykułować /trudne słowo/ coś bardziej konstruktywnego /jeszcze trudniejsze słowo/ jak: "Sowa - dawaj następną krzynkę i gdzie są do cholery te dziewczyny!"

Mam nadzieje, ze poleci wlasnie po takim scenariuszu i nic nie ustalicie beze mnie
czy polecialo po jakims scenariuszu wogle? Halo, halo, uczestnicy - "turnus mija, ja niczyja"... Bedzie ta zelazna dupa, czy nie bedzie..?

doyar

Post autor: doyar » ndz 22 kwie 2007, 22:39

Liked majowy za tydzien, glosowania nie bylo, mnustwo innych imprez odwraca uwage od dupy, nic z tego nie bedzie, nie pojedziemy, baba mnie bije, nie dotykaj mnie, tak bede lezal!!!! Buuuu... :(

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » ndz 22 kwie 2007, 23:04

Kto nie pojedzie?! My nie pojedziemy?! My ze szwagrem po pijaku nie takie twarde dupy Rometem robiliśmy!

Dawac mi tu terminy - pakowac dupy w troki i jazda. Rozgrzewka juz była - ja mam ponad 6tys w 1.5 miesiąca. Twardsza juz nie będzie... Nie wymiekać!

Bohaterów?! Prądem?!...
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » pn 23 kwie 2007, 22:46

No to ja jako skromny pomyslo-dawca Zelaznej Dupy reasumuje. Terminy zaproponowane byly:
1. 07.06 - 10.06 (1 dzien urlopu) Boze Cialo
2. NIE 3.06 !!!
3. 27.04 - 1.05 (2 dni urlopu) zahacza o liked pierwszomajowy A TO JUZ ZARAZ!
4. NIE 24.06 !!!
5. NIE 18.05 bo Wcyce CHYBA, ZE BEDA PRZESUNIETE.
6. 10.06

Wracam po dlugim likedzie (zakladam, ze skoro zaczyna sie on za 3 dni a w temacie cicho, to termin upadl..?) i jesli niczego konstruktywnego nie bedzie w kwestii terminu, to wyznaczam. Dosc bylo bicia piany od zimy. Howgh. :cool

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 24 kwie 2007, 08:17

wyznacz - i kuniec!!! Trza jechać

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: lubelskie

Post autor: Hubert » wt 24 kwie 2007, 20:44

Ja bardzo przepraszam ale po Bemowie i Częstochowie doszedłem do wniosku że wymiękam.Jastem za cieniki a to jest dla mnie za dużo kilometrów.Pojadę po Was do Hrubieszowa i przeprowadzę dobrą drogą do Lublina.Przykro mi, że nie dam rady ale taka jest natura.U mnie jemy pijemy i śpimy.Z Hrubieszowa do Lublina jest około 100 km.
Spanie jest żarcie się zrobi.Piwko się wypije i się posłucha jak to się leciało przyjaciołom.

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » czw 03 maja 2007, 14:09

Hubert pisze:...Jastem za cieniki a to jest dla mnie za dużo kilometrów...
Hubert, jak juz wcześniej bylo wspomniane nie musisz jechać całej trasy - mozesz tyle ile chcesz. Nikt przeciez Ciebie do niczego nie zmusza.

Wracając do terminu - bardzo proszę o ustalenie jak najszybciej takowego. :meditate
Chciałbym uprzedzić "Koszalin", że nadjeżdzamy ... motoride: motoride: motoride:

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » czw 03 maja 2007, 14:20

chyba umarlo to smiercia naturalna.... :/ a napewno czesci zadeklarowanych uczestnikow
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » czw 03 maja 2007, 14:56

LukeVFR pisze:chyba umarlo to smiercia naturalna.... :/ a napewno czesci zadeklarowanych uczestnikow
Luke, czyżbym czegoś nie wiedział - ktoś umarł :shock: - tak to zrozumiałem. ;-)
Najwyżej sam pojadę ... :lol

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » ndz 06 maja 2007, 22:08

Jak zapowiedzialem - wrocilem po dlugim likedzie i niniejszym wyznaczam.
And the winner izzzzz....

od 07 czerwca (czwartek) do 10 czerwca (niedziela).
Spotykamy sie rano (ale nie za wczesnie, zeby kazdy zainteresowany zdazyl dotrzec z domciu) w Piatku pod pomnikiem Geograficznego Srodka Polski (chyba maja tam taki, nie?) i walimy: polnoc - zachod - poludnie - wschod, po drodze smarujac sobie wzajemnie dupy kremem na celulitasa. Prosze sie potwierdzac, albo pisac gdzie kto sie podlaczy (chodzi mi o miejsca geograficzne).

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » śr 16 maja 2007, 20:23

Pozwolę sobie odświeżyć temat.
Termin ustalony - dobre i to.
Jak wcześniej było głośno i każdy tu zaglądał tak teraz jak zbilża się termin cisza?
Tak więc proszę osoby, które wcześniej się deklarowały na twardą dupę o znak sygnał, czy nadal chcą brać w tym udział (w ankiecie jest ich 15 szt.).
Nowe osoby, które dołączyły niedawno do naszego formu i chcą wziąc w tym udział też są mile widziane.

Chciałbym również ustalić godzinę wyjazdu z miejscowości Piątek.
Pozwole sobie zacytować Morsa:
mors pisze:Pozwolę sobie zacząć konkretyzować trasę na podstawie autoMAPY:

tag eins (pierwyj dien):

Piątek(miejscowość)- skrzyżowanie dróg 702-703 - g.7:30 START (fanfary orkiestry dętej Ochotniczej Straży Pożarnej w Piątku, chirliderki, przemówienie burmistrza, szampan itp)
Kutno - droga 702 - E30/A2/
Krośniewice - E30-E75/A1/
Włocławek - E75
Toruń - E75 (przez miasto ,albo obwodnicą) tu wita Was mors słynnymi poznańskimi piernikami
Chełmno -E75 [220km] tankowanie
Warlubie - E75 - 214(proponowany zjazd przez Bory Tucholskie na Skórcz i Starogard Gdański))
droga 214-222 [250km]
Skórcz - 222
Starogard Gdański - 222
Gdańsk - Obwodnica Trójmiasta - S6
Gdynia - S6 - E28
Reda E28-216
Puck - 216
Władysławowo 216-215

ROZEWIE 215 [385km]
pierwszy cycek zaliczony podziwiamy Bałtyk i latarnię !!!

Jaszczembia Góra 215
Karwia 215
Minkowice 215-213
Żarnowiec 213 (największa polska elektrownia wodna szczytowo-pompowa 4x175MW) szczytowa dla Pań, pompowa dla Panów
Poraj 213 [444km] ZAPRASZAM na OBIAD [piękny pałacyk z hotelem, wspaniałe kaszubskie żarcie - zupa kacówka] odpoczynek

Słupsk 213-E28 [492km] tankowanie
Koszalin E28 [560km] [tankowanie wieczorne] NOCLEG
Uważam, że zbiórka w Piątku około 7.30 jest mało prawdopodobna. Może o 9.00 będzie lepiej?
Chciałbym również zauważyć, że po przejechaniu 560 km nie będziemy wcale wyglądać :lol a nie chciałbym, aby po dojechaniu do Koszalina wyglądało to tak:
"dzień dobry - raczej dobry wieczór "i wszyscy w kimę. :eek
Szykuje się tam niezła impreza więc fajnie byłoby troszkę posiedzieć przy ognisku, grillu, piwku :silent ... itp.

Czekam na wasz odzew, to już za trzy tygodnie :shock: !!!

ODPOWIEDZ