[ Dodano: 2007-04-06, 07:19 ]
aaa no i myśle, że szczegóły możemy dogadać na Bemowie

Bo tak w oczy, przy browarkach (znaczy sie nie browarki w oczy tylko w inną dziurę

Mam nadzieje, ze poleci wlasnie po takim scenariuszu i nic nie ustalicie beze mniemors pisze:ale czy my w Sowim Gnieździe będziemy w stanie wyartykułować /trudne słowo/ coś bardziej konstruktywnego /jeszcze trudniejsze słowo/ jak: "Sowa - dawaj następną krzynkę i gdzie są do cholery te dziewczyny!"
czy polecialo po jakims scenariuszu wogle? Halo, halo, uczestnicy - "turnus mija, ja niczyja"... Bedzie ta zelazna dupa, czy nie bedzie..?doyar pisze:mors napisał/a:
ale czy my w Sowim Gnieździe będziemy w stanie wyartykułować /trudne słowo/ coś bardziej konstruktywnego /jeszcze trudniejsze słowo/ jak: "Sowa - dawaj następną krzynkę i gdzie są do cholery te dziewczyny!"
Mam nadzieje, ze poleci wlasnie po takim scenariuszu i nic nie ustalicie beze mnie
Hubert, jak juz wcześniej bylo wspomniane nie musisz jechać całej trasy - mozesz tyle ile chcesz. Nikt przeciez Ciebie do niczego nie zmusza.Hubert pisze:...Jastem za cieniki a to jest dla mnie za dużo kilometrów...
Uważam, że zbiórka w Piątku około 7.30 jest mało prawdopodobna. Może o 9.00 będzie lepiej?mors pisze:Pozwolę sobie zacząć konkretyzować trasę na podstawie autoMAPY:
tag eins (pierwyj dien):
Piątek(miejscowość)- skrzyżowanie dróg 702-703 - g.7:30 START (fanfary orkiestry dętej Ochotniczej Straży Pożarnej w Piątku, chirliderki, przemówienie burmistrza, szampan itp)
Kutno - droga 702 - E30/A2/
Krośniewice - E30-E75/A1/
Włocławek - E75
Toruń - E75 (przez miasto ,albo obwodnicą) tu wita Was mors słynnymi poznańskimi piernikami
Chełmno -E75 [220km] tankowanie
Warlubie - E75 - 214(proponowany zjazd przez Bory Tucholskie na Skórcz i Starogard Gdański))
droga 214-222 [250km]
Skórcz - 222
Starogard Gdański - 222
Gdańsk - Obwodnica Trójmiasta - S6
Gdynia - S6 - E28
Reda E28-216
Puck - 216
Władysławowo 216-215
ROZEWIE 215 [385km]
pierwszy cycek zaliczony podziwiamy Bałtyk i latarnię !!!
Jaszczembia Góra 215
Karwia 215
Minkowice 215-213
Żarnowiec 213 (największa polska elektrownia wodna szczytowo-pompowa 4x175MW) szczytowa dla Pań, pompowa dla Panów
Poraj 213 [444km] ZAPRASZAM na OBIAD [piękny pałacyk z hotelem, wspaniałe kaszubskie żarcie - zupa kacówka] odpoczynek
Słupsk 213-E28 [492km] tankowanie
Koszalin E28 [560km] [tankowanie wieczorne] NOCLEG
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości