Cztery strony swiata w jeden liked

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)

Czy jeste¶ zainteresowany uczestnictwem w rajdzie "Twarda Dupa"

Tak, biorê udzia³
18
60%
Niestety, nie
12
40%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » wt 13 mar 2007, 13:30

SOWA
dobry prawnik powinien wydębic parę groszy za uszczerbek na zdrowiu. Szczególnie jak masz obdukcje od doktórki.

Ale ja mam problem. Nie mogę spoważniec. Umówiliśmy się z Wasylem, ze jak któryś z nas spoważnieje to drugi ma upoważnienie żeby iśc do znajomego leśniczego z półlitrem co by tego spoważniałego zastrzelił.

A JA CHCĘ ŻYĆ!!!! JESTEM JESZCZE MŁODY!!!

a tak BDŁ (Baj De Łej) przyganiał kocioł garnkowi :razz: ja też mam obdukcję - " poSOWUS śmiechujis permanentus" oraz "doyarus zajebistus smiechodrgawkus"

mój prawnik to aż się trzesie z rozkoszy - chłopaki oj będziecie sprzęty wyprzedawac na odszkodowania :biggrin

A TAK CAłKIEM POWAżNIE: USTALMY TERMIN W DOWOLNY SPOSóB -możemy nawet rzuci monetą

[ Dodano: 2007-03-13, 13:35 ]
SOWA pisze:Ostatnio musiałem odwiedzić doktorkę
ja też lubię chodzic do doktórek.
Uwielbiam jak mówią: "proszę się rozebrac do pasa", a ja strasznie głupio wyglądam w samej marynarce :biggrin
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 13 mar 2007, 19:08

mors pisze:"doyarus zajebistus smiechodrgawkus"
TAK, TAK. Tę chorobę również przechodziłem i to bardzo ciężko, jednak ostatnio epidemia jakby nieco zelżała, ku memu ogólnemu niezadowoleniu, gdyż fajnie się chorowało na tę zarazę. A zaraźliwa i zakaźna jest jak cholera. Doyar!!! wracaj na forum bo k...wicy można dostać od tego nadmiaru zdrowia. :lol

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » czw 15 mar 2007, 21:35

mors pisze:pochędożyć w kwiatach paproci
O, Brachu! Zawsze! Tylko potem w ramach gry konczacej trzeba sobie wzajemnie kleszcze z dupsk i innych czlonkow wyssawac - taka intymna czynnosc, jak iskanie.

No, wyposazylem sie w sloik wazeliny kosmetycznej, moge pisac dalej:
SOWA pisze:Doyar!!! wracaj na forum bo k...wicy można dostać od tego nadmiaru zdrowia.
Morsie, Sowo - Mentorzy! Gdziez mi tam do Was! :oops: Mialem kiedys ladne dlugie baki, ale dawno pozrywane, przepukline nosze w chlebaku przezornie zakladanym przed lektura, oddaje rowniez stolca zanim wejde na Forum w trosce o tapicerke krzesla zagrozona naglym zartem ktoregos z Was! I wiecie co? Bardzo sobie to cenie :pwned Wracam zatem na Forum po chwilowej nieobecnosci spowodowanej zapracowaniem i oddaje sie perwersyjnej przyjemnosci czytania Waszych Niezrownanych Wypowiedzi :silent (Kufa, chyba mi sie za duzo wazeliny nabralo...)

No dobra, jak juz sobie posmarowalismy, to wracajmy na szlak, choc od resztek wazelinki slisko byc moze. Nic to, grunt ze Dupy z Zelaza!
Przylaczam sie do Rommiego: czekamy na kolejne propozycje terminow! No to dawac, zainteresowani, dawac! Zeby potem nie bylo lamentow, ze chcialem, ale wtedy to nie moge.

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pt 16 mar 2007, 08:12

Jeszcze tylko jeden maleńki off topuś.
HURRRRAAA, Doyar znowu można pochorować, ale to fajne. Sorka nie mogę już pisać, bo ze śmiechu mi jakoś drży ekran monitora i w rozdygotaniu i ukłułem się długopisem w oko.
Masochizm daleko posunięty. Czytając ten nektar kapiący na me skołatane serce (nadmiar wazelinki przejąłem i sie przydał) sam siebie wpędzam do grobu. Jak ja to lubię. :evil

Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: wasyl » wt 03 kwie 2007, 07:47

Nawet gdyby była kasa i czas, obawiam się że moje umiejętności są za cienkie aby podołac temu wyzwaniu.

Po treningu byc może w przyszłym roku-z przykrością stwierdzam!!!!!!!!!! :cry
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » wt 03 kwie 2007, 13:31

Wasyl, nie Perwol! Ja wiem, ze twierdzisz, ze
Jestem skromnym człowiekiem
ale nie przesadzaj z ta skromnoscia. Ja to nawet nie wiem, jak wypadam na tle Ownersuf - dotychczas lecialem raz tylko, z Lukiem z Koszelowki, w deszcz z plecaczkiem i to ja bylem kotwica, a on zapie*dalacz - a sie nie przejmuje. Trza jechac i szlus. najwyzej sie uda dowiesc ze czterech stron swiata zrobic w liked sie nie uda :cool Nie zostawiamy rannych.

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » czw 05 kwie 2007, 12:33

Wracając do tematu i do terminu, czy macie już na celowniku jakiś konkretny termin. Padły propozycje ale nikt się do nich nie ustosunkował - poza osobami, które je proponowały. :razz:
Chciałbym poznać termin jak najwcześniej, żebym mógł ewentualnie coś pokombinować z jakimś L4 :mrgreen:

poważnie to chciałbym uprzedzić Koszalin kiedy przyjeżdzamy.
Ja trzyamam się terminu: 3. 27.04 - 1.05 (2 dni urlopu) zahacza o liked pierwszomajowy

CO JEST - NIKT TU JUŻ NIE ZAGLĄDA ??? CZY TEMAT JESZCZE AKTUALNY ??? CZY O CZYMŚ NIE WIEM ???

Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
województwo: lubelskie
Kontakt:

Post autor: Jacko » czw 05 kwie 2007, 12:58

Było coś wspominane żeby nie był to weekend pierwszo-majowy z powodu dużego natężenia ruchu.
Dla mnie wszystko jedno aby nie 3.06.2007 :mrgreen:

Rommi ja zaglądam :razz:

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » czw 05 kwie 2007, 13:24

doyar pisze: Nie zostawiamy rannych.
znaczy, że co?... killim? :biggrin

też uwazam, że to majowa przejażdżka jak łódką po Tamizie z ciotką Gladys w miłe popołudnie...

Wasyl - bedziemy wyjeżdzać 2 h przed zapier.alaczami i zjezdżać 2 h po nich - to daje 4h + nasze dwa h to razem 6h. 6hx110km/h = 660km

znaczy damy radę :evil
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » czw 05 kwie 2007, 15:40

ja to sie chyba podlacze tylko na jakis kawalek no chyba ze sie VFR sprzeda to pojade na cale...
termin mi obojetny - zalety mojego zawodu ;)
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert

Post autor: Hubert » czw 05 kwie 2007, 18:26

Właśnie weekend majowy to lipa.W tym roku jest to cały tydzień.Potem są Wdzydze 18-05 więc może koło 10-06 przed wakacjami i nie ma żadnych świąt będzie spokojnie i ciepło.Dzisiaj o 7 rano w Lublinie było 1,5 na minusie.Jacek 3 -06 nie może a ja bez niego nie jadę :mrgreen: Powiedzcie co sądziceie o terminie 8-10 czerwca?

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » czw 05 kwie 2007, 19:19

Hubert - to jest bardzo dobry termin (ja bez Jacko tez nie jadę) tak jak Ballantines to najlepsza whisky na świecie :lol

a czy odnośnie trasy, taktyki i ilości dni wszystko ustalone?

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert

Post autor: Hubert » czw 05 kwie 2007, 19:45

Ja myślę ,że jednak trzy dni będą najlepsze tak jak to Marek ostatnio powiedział.Ma rację albo rybki albo pipiki jak powiedział były prezydent.nie chcę się jednak wypowiadać za innych.Myślę ,że 700 km dziennie jest wykonalne.

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » pt 06 kwie 2007, 00:13

Panowie, no to ja znow proponuje podrzucac konkrety pod glosowanie, a nie dywagacje, ze mozeby. W ostatnim losowaniu padly:
1. 07.06 - 10.06 (1 dzien urlopu) Boze Cialo
2. NIE 3.06 !!!
3. 27.04 - 1.05 (2 dni urlopu) zahacza o liked pierwszomajowy
4. NIE 24.06 !!!
uzupelnione ostatnio o:
5. NIE 18.05 bo Wcyce
6. 10.06 zaproponowal Hubert
Nowe propozycje..?

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » pt 06 kwie 2007, 01:53

ja jestem za!!! :lol

ODPOWIEDZ