Wyglada to tak:
http://www.youtube.com/watch?v=8r26AwT7PTM
Niezle, nie?

Bardzo głupi pomysłbinio pisze:A tak na marginesie to fajne filmiki mozna nagrac, np rozjechnie dziecka na jednym kole
Jeszcze nie doczytałem do końca postu, a już pomyślałem tak samo. To jest jak zabawa w rosyjską ruletkę. Prędzej czy później trafi na pełną komorę.binio pisze:Jedziesz sobie do pracy, patrzysz a tam dziecko, to po hamulcach, za 300m znowu dziecko i znowu po hamulcach, za 300m znowu dziecko - a ch** nie bede zwalnial przez obrazkiem - je*, bylo prawdziwe
To i ja się wtrące, jakoś zauważyłem, dwie strony (jak zawszeGroszek pisze:no a poza tym to też moż3e być interpretowane jako pewien rodzaj znaku poziomego - tak jak strzałka, czy linia pozioma
To wcześniej czy później się tak skończy, mózg się przyzwyczaja i nie reaguje jeśli wcześniej zanotował, że to tylko "obrazek"SOWA pisze:A co w sytuacji gdy np. o zmroku na jezdni znajdzie się dziecko a nadjeżdżającym kierowcą będzie osoba, która wie, że w tym miejscu jest obrazek?
i to ma być argument za nierejestrowanymi poziomymi znakami informacyjnymi ?Groszek pisze:no jasne... ograniczenia prędkości też są...
To nie zartuj w ten sposobSOWA pisze:Za chwilę ktoś wymyśli, by obrazki "wybiegały" na jezdnię. Ale to już żart.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości