] teraz jest git.
  ] teraz jest git. 

po podłączeniu reglera, przekręcam kluczyk, przełączam tzw. kill switch-a i już wiem, że coś jest nie tak... nie włącza się pompa paliwa, nie ma tego charakterystycznego dźwięku. Co jest do cholery nie tak?! Wcześniej wyjmowałem przekaźniki, które w instrukcji opisane są jako "fuel cut relay" oraz "baro sensor". Może to mieć coś wspólnego z tą pompą? Sprawdziłem bezpieczniki, czy przypadkiem nie było jakiegoś skoku napięcia z powodu nowego regulatora, ale z nimi wszystko jest ok. Z każdym kolejnym dniem coraz bardziej mi się wydaje, że ten motor robi mi to specjalnie... Do tej pory chociaż odpalał, mimo że nie było ładowania, a teraz to już go w ogóle nie ruszę
 po podłączeniu reglera, przekręcam kluczyk, przełączam tzw. kill switch-a i już wiem, że coś jest nie tak... nie włącza się pompa paliwa, nie ma tego charakterystycznego dźwięku. Co jest do cholery nie tak?! Wcześniej wyjmowałem przekaźniki, które w instrukcji opisane są jako "fuel cut relay" oraz "baro sensor". Może to mieć coś wspólnego z tą pompą? Sprawdziłem bezpieczniki, czy przypadkiem nie było jakiegoś skoku napięcia z powodu nowego regulatora, ale z nimi wszystko jest ok. Z każdym kolejnym dniem coraz bardziej mi się wydaje, że ten motor robi mi to specjalnie... Do tej pory chociaż odpalał, mimo że nie było ładowania, a teraz to już go w ogóle nie ruszę 

.
 .  

bo według mnie powinno byc więcej.
  bo według mnie powinno byc więcej.

Tzn...oprócz tych oryginalnych dołożyłeś dodatkowo plus i minus z aku do reglera???Kajzer pisze:ja poprowadziłem dodatkowe przewody od reglera [dosyć grube] na masę i na aku.Od tej pory mam święty spokój Napięcie na klemach zawiera się w granicach 14-14,3v niezależnie od obrotów i obciążenia.

kiedy bedziesz w Grudziadzu?udostepnie Ci co chcesz.daj znacposcig pisze:najgoesze ,że w 3 city znam tylko jednego jegomościa z RC 36 ,ale Figaro musi znaleść czas ,aby podjechac na podmianki....

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości