11.03.07 Oldtimerbazar Katowice

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Awatar użytkownika
Shoov
klepacz
klepacz
Kontakt:

11.03.07 Oldtimerbazar Katowice

Post autor: Shoov » wt 06 mar 2007, 14:42

Był ktoś kiedyś na bajzlu w Katowicach? warto jechać?, prawdopodobnie się będe wybierał jak tylko skoluje transport, bo musze plecaczka ubrać. Zastanawiam się tylko czy warto..
Może ktos był albo też się wybiera?

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 06 mar 2007, 22:12

shoo, warto jechać czy warto ubrać? ;-)

Awatar użytkownika
Shoov
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Shoov » wt 06 mar 2007, 23:34

ubierac wiadomo ze nie warto ;) .. bo i po co :biggrin .. tak serio potrzebuje jakas kurtke zanabyc, myslalem o jakim gericku z gore texem najlepiej, rozwazalem ret bika ale kogo bym nie zapytal to slysze tylko napierdalanie wiec sobie dam spokoj, gericka bede szukal sam mam i jestem zadowolony bardzo.. pytanie tylko czy tam jest w czym wybierac.

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » wt 06 mar 2007, 23:42

a jaki chcesz rozm,bo a mam jaka texe do sprzedania.... wlasnie hein g i nawet spodnie.musze poszukac w garazu
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Gienio
klepacz
klepacz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Gienio » śr 07 mar 2007, 00:23

Shoo, jesli chodzi o ubrania i tym podobne rzeczy to do Katowic warto jechac, bo sprzetow jest malo :confused no ale Ciebie akurat ubrania interesuja, bazar jest na hali i przed nia w takim parku, wiec troche tego jest, ja mam nie daleko wiec jak tylko mam wolne w pracy to jezdze, w niedziele mam wolne wiec moze sie wybiore, tak po prostu w roli zwiedzajacego :cool i powiem Ci ze w zeszlym roku bylem na bazarze w Krakowie i bylo bardzo slabo bez porownania gorzej niz w K-ce, ale.... tego dnia po bazarze kupilem VFR wiec dzien jak najbardziej udany :motolove

Awatar użytkownika
Shoov
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Shoov » śr 07 mar 2007, 12:40

Luke a to jakies unisexy, damskie, czy meskie ciuchy? kororowe czy czarne? rozmiar to chyba m-ka.

Gienio to moze sie tam jakoś spikniemy ja juz auto zalatwilem wiec jade na pewno, o której to sie wogóle zaczyna? potrzebuje byc jak najwczesniej ale nie na tyle wczesnie zeby bylo za wczesnie :roll: Co do bajzli w krakowie to fakt ze sa marne bardzo.

Gienio
klepacz
klepacz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Gienio » śr 07 mar 2007, 12:59

nie ma sprawy mozemy sie jakos ugadac na miejscu, jak bedzie pogoda to ja chyba jade sprzetem, mysle ze gdzies kolo 10 bedzie ok, bazar zaczyna sie wczesniej ale chyba nie ma sensu tak wczesnie jechac, na dniach dam Ci dokladnie znac bo jeszcze pogadam z kumplami o ktorej jada, moze jeszcze ktos z Klubowiczow sie pojawi???

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » śr 07 mar 2007, 14:34

chyba uni
kolor czarny z nieb paskami
daj mail to posle foty
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
Shoov
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Shoov » sob 10 mar 2007, 22:15

Z niebieskimi to nie, potrzebuje cos czerwonego albo calkiem czarnego Luke, ale wyslij zdjecia jak masz moze ktoś się znajdzie.
jutro poszperam na bajzlu, a tak bt mam 3 miejsca wolne w aucie wiec jesli ktoś chce się zabrać z Krakowa to zapraszam, bede jutro jechal koło 8ej.

[ Dodano: 2007-03-10, 22:16 ]
mail to shoov@tlen.pl

ODPOWIEDZ