11.03.07 Oldtimerbazar Katowice
- Shoov
- klepacz
- Kontakt:
11.03.07 Oldtimerbazar Katowice
Był ktoś kiedyś na bajzlu w Katowicach? warto jechać?, prawdopodobnie się będe wybierał jak tylko skoluje transport, bo musze plecaczka ubrać. Zastanawiam się tylko czy warto..
Może ktos był albo też się wybiera?
Może ktos był albo też się wybiera?
- Shoov
- klepacz
- Kontakt:
ubierac wiadomo ze nie warto
.. bo i po co
.. tak serio potrzebuje jakas kurtke zanabyc, myslalem o jakim gericku z gore texem najlepiej, rozwazalem ret bika ale kogo bym nie zapytal to slysze tylko napierdalanie wiec sobie dam spokoj, gericka bede szukal sam mam i jestem zadowolony bardzo.. pytanie tylko czy tam jest w czym wybierac.

-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Shoo, jesli chodzi o ubrania i tym podobne rzeczy to do Katowic warto jechac, bo sprzetow jest malo
no ale Ciebie akurat ubrania interesuja, bazar jest na hali i przed nia w takim parku, wiec troche tego jest, ja mam nie daleko wiec jak tylko mam wolne w pracy to jezdze, w niedziele mam wolne wiec moze sie wybiore, tak po prostu w roli zwiedzajacego
i powiem Ci ze w zeszlym roku bylem na bazarze w Krakowie i bylo bardzo slabo bez porownania gorzej niz w K-ce, ale.... tego dnia po bazarze kupilem VFR wiec dzien jak najbardziej udany 

- Shoov
- klepacz
- Kontakt:
Luke a to jakies unisexy, damskie, czy meskie ciuchy? kororowe czy czarne? rozmiar to chyba m-ka.
Gienio to moze sie tam jakoś spikniemy ja juz auto zalatwilem wiec jade na pewno, o której to sie wogóle zaczyna? potrzebuje byc jak najwczesniej ale nie na tyle wczesnie zeby bylo za wczesnie
Co do bajzli w krakowie to fakt ze sa marne bardzo.
Gienio to moze sie tam jakoś spikniemy ja juz auto zalatwilem wiec jade na pewno, o której to sie wogóle zaczyna? potrzebuje byc jak najwczesniej ale nie na tyle wczesnie zeby bylo za wczesnie

-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
nie ma sprawy mozemy sie jakos ugadac na miejscu, jak bedzie pogoda to ja chyba jade sprzetem, mysle ze gdzies kolo 10 bedzie ok, bazar zaczyna sie wczesniej ale chyba nie ma sensu tak wczesnie jechac, na dniach dam Ci dokladnie znac bo jeszcze pogadam z kumplami o ktorej jada, moze jeszcze ktos z Klubowiczow sie pojawi???
- Shoov
- klepacz
- Kontakt:
Z niebieskimi to nie, potrzebuje cos czerwonego albo calkiem czarnego Luke, ale wyslij zdjecia jak masz moze ktoś się znajdzie.
jutro poszperam na bajzlu, a tak bt mam 3 miejsca wolne w aucie wiec jesli ktoś chce się zabrać z Krakowa to zapraszam, bede jutro jechal koło 8ej.
[ Dodano: 2007-03-10, 22:16 ]
mail to shoov@tlen.pl
jutro poszperam na bajzlu, a tak bt mam 3 miejsca wolne w aucie wiec jesli ktoś chce się zabrać z Krakowa to zapraszam, bede jutro jechal koło 8ej.
[ Dodano: 2007-03-10, 22:16 ]
mail to shoov@tlen.pl