Wypraszam sobie - GPS został w domu a mapy nie wożęHefajstos pisze:nawet jak mają GPS i mapę

To jak już będziecie krążyć po kraju, to zajedźcie po mnie i po Żybisakiciol pisze:Jeszcze się zastanowimy czy przyjedziemyHefajstos pisze:Adam_tomasz nie wiesz o tym, że jak Kiciol i Argail razem gdzieś jadą to nawet jak mają GPS i mapę to i tak się zgubią...
Mam nadzieje, że do mnie traficie...
OK Panowie - ustalmy zatem, 14.30 Kwilcz - od strony Poznania patrząc - Pierwsze światła w prawo - tam zaparkujcie w jakimś widocznym miejscu, żebyśmy się nie szukaliArt Leffe pisze:Argail, my się zjawimy w Kwiliczu. Nie opłaca się nam jechać do Poznania i wracać. Do Pniew mamy bliżej a potem to już kilka km i będziemy na miejscu. Planujemy dotrzeć tam na około 14.30
Mówisz i masz!Argail pisze:zdjęcia z Pultera z wiadomo czym poproszę!
Zdajecie sobie sprawę, jak ciężko zdobyć uzywany kibel??Hefajstos pisze:Ogólnie rzecz biorąc, opowieść w jaki sposób kibel został zdobyty zakrawa na odznaczenie Argailiego orderem za pomysłowość.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości