Nawet na moto mam napisanemanka pisze:,Gregorego bodajże
Jasna Góra 2010-04-18
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- orzyl
- klepacz

- Imię: Piotrek
- Kontakt:
niedzwiedz_waw pisze:"...pozdrowienia dla wszystkich spotkanych, nie spotkanych, tych co ich widziałem, a chcieli numer telefonu do zdzwonienia się ( w kombinezonie probikera czerwonym![]()
![]()
)...."
Wybacz, ale po wczorajszym wieczorze z "wodą ognistą" i "piłkarzykami z zakładami na pompki(kto był na stacji benzynowej BP ten wie o co chodzi) dzisiaj od rana walczyłem z "bałaganem" w głowie i zapomniałem na śmierć.
Zadzwoniłem tylko do Rudej, ale też nie mogliśmy się dokładnie umówić(zaległem na ławce na deptaku przy moto i podziwialiśmy z bratem "pomysły stylistyczne" w ubraniach przechadzających się osób
spoko, jeszcze nie raz będzie okazja
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- Fisher
- pisarz

- Kontakt:
Tak się złożyło że i mnie przywiało dzisiaj na Jasną Górę ze szwagrem i naszymi kobietami
Dwie vfry, obie tak samo ciemnozielone, moja rc46 i szwagra rc36I. Tyle że my przyjechaliśmy na miejsce dopiero o 12.00. Ludu było od groma. Szukałem i szukałem "naszych" ale jakoś nikogo nie wpadłem. Trochę vfrek było, np. poznałem sprzęt Orzyla, pokazywałem żonie na jego sprzęcie jak będą wyglądały crash pady w mojej niuni 
Organizacja taka sobie, chociaż to i tak dobrze że nie doszło do czegoś poważnego przy tylu sprzętach. Mam nadzieje że spotkamy się na Halo Południe
Organizacja taka sobie, chociaż to i tak dobrze że nie doszło do czegoś poważnego przy tylu sprzętach. Mam nadzieje że spotkamy się na Halo Południe
- elco
- klepacz

- Imię: Tomek
- Kontakt:
Przepiekna pogoda, masa motocykli, calkiem sporo VFR-ek, ale wlasciciele gdzies pouciekali 
Z uwagi na wielkosc tej imprezy i caly ten zgielk organizacja jakiejs malej zbiorki to nie lada wyzwanie. Mysle, ze jeszcze bedzie wiele okazji, zeby sie poznac.
Z uwagi na wielkosc tej imprezy i caly ten zgielk organizacja jakiejs malej zbiorki to nie lada wyzwanie. Mysle, ze jeszcze bedzie wiele okazji, zeby sie poznac.
Wydaje mi sie, ze sie minelismy przy bocznym wjezdzie. Czerwona VFR z czarnym logiem VFR-OC. Na kurtce na lewym ramieniu miales naszywke VFR-OC, podobnie jak i pasazerka. Pytales podczas jazdy - gdzie stoimy czy cos takiego ? Niestety ciezko bylo sie w tamtym miejscu zatrzymac, bo wszyszcy jechali i sie caly czas przepychali. Zgadza sie ?Fred pisze:Ja spotkałem dzis 2 VFR o nieznajomym pochodzeniu.
Druga z właścicielem - niebieska 800Fi ale nie wiem kto bo jechał
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.
No to zapewne myelco pisze: Wydaje mi sie, ze sie minelismy przy bocznym wjezdzie. Czerwona VFR z czarnym logiem VFR-OC. Na kurtce na lewym ramieniu miales naszywke VFR-OC, podobnie jak i pasazerka. Pytales podczas jazdy - gdzie stoimy czy cos takiego ? Niestety ciezko bylo sie w tamtym miejscu zatrzymac, bo wszyszcy jechali i sie caly czas przepychali. Zgadza sie ?
- emil
- stary wyjadacz

- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
heeeeh widzisz, ja sie spodziewałem że masz czerwoną - awatar mnie zmylił, teraz widze że tam jest vtrthrillco pisze:Pojechalismy z Silent juz na czestochowe...emil pisze: na BZ rozmawiałem z chłopakami z dwóch ciemnych rc36 i 36II, ale też nie wiem, gdzie znikneli..
Na nastepny rok trzeba poprawic organizacje
następnym razem trzeba sie zebrać na odludziu, inaczej znowu sie rozdzielimy pewnie.
pozdro
- dragoo
- klepacz

- Imię: Jarek
I my sie doczłapaliśmy jakoś. Pozdro dla Wszystkich których spotkaliśmy
yyy - kolega od niebieskiego vitka (wybacz ze nie pamietam nicka
), Fred, Gacol, Gregory, Emil i Pani Emilowa
500km poszło i przy okazji odwiedziliśmy z ekipą Opole
Organizacje wypadałoby faktycznie poprawić... potrzebujemy wodza - tego który zdecyduje gdzie i kiedy...bez odwołania - takiego zabrakło
PS: Foty niedlugo...
500km poszło i przy okazji odwiedziliśmy z ekipą Opole
Organizacje wypadałoby faktycznie poprawić... potrzebujemy wodza - tego który zdecyduje gdzie i kiedy...bez odwołania - takiego zabrakło
PS: Foty niedlugo...
Ostatnio zmieniony pn 19 kwie 2010, 20:10 przez dragoo, łącznie zmieniany 1 raz.