Nawet na moto mam napisanemanka pisze:,Gregorego bodajże

niedzwiedz_waw pisze:"...pozdrowienia dla wszystkich spotkanych, nie spotkanych, tych co ich widziałem, a chcieli numer telefonu do zdzwonienia się ( w kombinezonie probikera czerwonym![]()
![]()
)...."
Wybacz, ale po wczorajszym wieczorze z "wodą ognistą" i "piłkarzykami z zakładami na pompki(kto był na stacji benzynowej BP ten wie o co chodzi) dzisiaj od rana walczyłem z "bałaganem" w głowie i zapomniałem na śmierć.
Zadzwoniłem tylko do Rudej, ale też nie mogliśmy się dokładnie umówić(zaległem na ławce na deptaku przy moto i podziwialiśmy z bratem "pomysły stylistyczne" w ubraniach przechadzających się osób
Wydaje mi sie, ze sie minelismy przy bocznym wjezdzie. Czerwona VFR z czarnym logiem VFR-OC. Na kurtce na lewym ramieniu miales naszywke VFR-OC, podobnie jak i pasazerka. Pytales podczas jazdy - gdzie stoimy czy cos takiego ? Niestety ciezko bylo sie w tamtym miejscu zatrzymac, bo wszyszcy jechali i sie caly czas przepychali. Zgadza sie ?Fred pisze:Ja spotkałem dzis 2 VFR o nieznajomym pochodzeniu.
Druga z właścicielem - niebieska 800Fi ale nie wiem kto bo jechał
No to zapewne myelco pisze: Wydaje mi sie, ze sie minelismy przy bocznym wjezdzie. Czerwona VFR z czarnym logiem VFR-OC. Na kurtce na lewym ramieniu miales naszywke VFR-OC, podobnie jak i pasazerka. Pytales podczas jazdy - gdzie stoimy czy cos takiego ? Niestety ciezko bylo sie w tamtym miejscu zatrzymac, bo wszyszcy jechali i sie caly czas przepychali. Zgadza sie ?
heeeeh widzisz, ja sie spodziewałem że masz czerwoną - awatar mnie zmylił, teraz widze że tam jest vtrthrillco pisze:Pojechalismy z Silent juz na czestochowe...emil pisze: na BZ rozmawiałem z chłopakami z dwóch ciemnych rc36 i 36II, ale też nie wiem, gdzie znikneli..
Na nastepny rok trzeba poprawic organizacje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości