TORUŃ 2010 - III ZIMOWY VFROADS ZLOT 26-28.02.2010
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
Jedźcie na kimę do fortów 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Dopiero w domu,na chwilę bo imprezę rodzinną trza zaliczyć.
Czy jestem miękką pipą,może i jestem
,ale uważam bez względu na wszystko(szybka ewakuacja nocna sprzętu grającego)i (poranna KAC EWAKUACJA,z fortów własnej dupy)... integracja była pierwszorzędna,OWNERSY I OWNERSICE stanęli na wysokości zadania i zabawa była fantastyczna....oczywiście do czasu hihihi...
Koledzy muzycy i wszyscy Ci , którzy dołożyli choć cegiełkę własną do tego, abyśmy mogli posłuchać tych wspaniałych dźwięków I głosów....WIELKI SZACUNEK I DZIĘKUJE W IMIENIU SWOIM I SWOJEJ WSPANIAŁEJ KOLEŻANKI,Z KTÓRĄ MIAŁEM OKAZJĘ INTEGROWAĆ SIĘ RÓWNIEŻ
......nie przypuszczałem,że w Toruniu będę miał okazje zostać protoplastą największego w historii wiadereczka(ok.20L) do spożywania BAZY ...TAKIE MAŁE AFTER PARTY....zorganizowane na korytarzu w gronie najwytrwalszych....ja nie dorwałem do końca,ale rano zauważyłem nasz święty gral(wiaderko ok.20L-wypełnione do 1/3 BAZĄ Z COLKĄ)STAŁO PUSTE POD MOIMI DRZWIAMI....
Koledzy a już myślałem ,że tylko VIKINGI spożywają BAZĘ W w ten sposób
Kończąc swoja przydługą opowieść z TwierdzyIV......DZIĘKUJE I CZEKAM NA WIĘCEJ....co złego to nie ja , co dobrego to też ja.....PROTOPLASTA ŚWIĘTEGO WIADRA,ZWANEGO Z POTOCZNEJ NAZWY OWNERSBAZOWIADERKO
Czy jestem miękką pipą,może i jestem

Koledzy muzycy i wszyscy Ci , którzy dołożyli choć cegiełkę własną do tego, abyśmy mogli posłuchać tych wspaniałych dźwięków I głosów....WIELKI SZACUNEK I DZIĘKUJE W IMIENIU SWOIM I SWOJEJ WSPANIAŁEJ KOLEŻANKI,Z KTÓRĄ MIAŁEM OKAZJĘ INTEGROWAĆ SIĘ RÓWNIEŻ

Kończąc swoja przydługą opowieść z TwierdzyIV......DZIĘKUJE I CZEKAM NA WIĘCEJ....co złego to nie ja , co dobrego to też ja.....PROTOPLASTA ŚWIĘTEGO WIADRA,ZWANEGO Z POTOCZNEJ NAZWY OWNERSBAZOWIADERKO
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
Ładnie koleżanki i koledzy
Ciekaw jestem gdzie ja następnym razem będę stepował???!!!
Że też MOTÓR tak chciał, że ta impreza mnie ominęła
Pozdro dla wszystkich twardofajecznych

Że też MOTÓR tak chciał, że ta impreza mnie ominęła

Pozdro dla wszystkich twardofajecznych

Chyba jedność miejsca się nieco zmieniłamors pisze:od samego początku - I Zlot VFRoads w 2008 było to swobodne spotkanie Ołnersów z jednością miejsca i czasu i tak pozostanie.

- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
To i ja od siebie trochę.
Miło było Was zobaczyć krótko ale zawsze.
Miejscówka jak zwykle bomba, zaliczony hejnał tradycyjny z Fabikiem, muzakanty się spisali.
Wiadereczko powiedz przecie kto najwięcej chleje na świecie?
Gabik chodzić z bębenkiem o 5 rano to wręcz zaszczyt, myślisz że komuś przeszkadzało?
Oficjalnie składam donos iż o godzinie 5 zamknięto salę nr 7 w celach
spania lub i nie. Został złamany regulamin gdyż na zlotach nie ma spania.
Jak sie bawić to się bawić drzwi rozje..... nowe wstawić .
Miło było Was zobaczyć krótko ale zawsze.
Miejscówka jak zwykle bomba, zaliczony hejnał tradycyjny z Fabikiem, muzakanty się spisali.
Wiadereczko powiedz przecie kto najwięcej chleje na świecie?

Gabik chodzić z bębenkiem o 5 rano to wręcz zaszczyt, myślisz że komuś przeszkadzało?
Oficjalnie składam donos iż o godzinie 5 zamknięto salę nr 7 w celach

Jak sie bawić to się bawić drzwi rozje..... nowe wstawić .

Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!