VFR 1200
- adi610
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Racja MadziX ale może jak nie będzie popytu na manetki za 1000 zł to Honda pójdzie po rozum do głowy, ewentualnie zrobi manewr typu PROMOCJA W HONDZIE AKCESORIA O WARTOŚCI 3000zł GRATIS. Nie wiem czy to zabieg marketingowy czy faktycznie są aż tak dobre. Poza tym tak jak napisałaś można zawsze założyć Oxford a za 15 funtów. Masz oczywiście dużo racji, ale jeżeli moto faktycznie prowadzi się tak dobrze to moim zdaniem warto odpuścić sobie oryginalne akcesoria na poczet frajdy.
- Art
- klepacz
- Imię: Artur
tak jest!!!MadziX pisze:otóż to, tak samo zresztą jak podgrzewane manetki i inne turystyczne gadzety...Olek pisze:Do tej pory centralna podstawka była w standardzie ..... za tą kasę moto które również służy do turystyki powinno mieć centralną podstawkę w standardzie.
w takim układzie rzeczywiście lepiej zakupić bmw k1200 - ma to wszystko w standardzie, plus regulacja zawieszenia - bez konieczności używania narzędzi - wystarczy przekręcićświetna sprawa
W tym roku zamierzam własnie wskoczyc na takowy.
Ma dokładnie wzystko co potrzeba do długich i szybkich podróży.
Honda Hondą - ale ceny to mają jak BMW

Beyond the Grabówek sky
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
manetki, stópki, kuferki itp. a doczytałem, że jeden wałek rozrządu
i szklankowe popychacze dla zaworów dolotowych
z drugiej strony jak jeden wałek daje radę - to po co drugi?... po co przepłacać?
o jedną rzecz mniej, która może ise popsuć
ale jak wyjęli jeden wałek to czemu masa wzrosła o 30kg?
czym jeszcze mnie Honda-san zadziwi?
CENĄ

i szklankowe popychacze dla zaworów dolotowych

z drugiej strony jak jeden wałek daje radę - to po co drugi?... po co przepłacać?

o jedną rzecz mniej, która może ise popsuć

ale jak wyjęli jeden wałek to czemu masa wzrosła o 30kg?

czym jeszcze mnie Honda-san zadziwi?
CENĄ

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Mundek
- pisarz
- Kontakt:
Nie wiem, czy zauwazyliscie, ale chlopaki za "Swiata Motocykli" chyba mocno sie spieszyli, zeby artykul wypchnac jak najszybciej (konkurencja, czyli "Motocykl" opisal nowa VFR o miesiac szybciej) i walneli byka. W tabelce z danymi technicznymi napisali, ze za naped kola tylnego odpowiada lancuch
Chyba bylo copy-paste plus zmiana najwazniejszych danych, a o wale napedowym zapomnieli, bo przeciez VFR kojarzy sie z lancuchem jako napedem tylnego kola....
A swoja droga panowie z "Motocykla" jezdzili VFR z automatem....

A swoja droga panowie z "Motocykla" jezdzili VFR z automatem....
Pzdr Mundek!
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
ADI mam taką nadziejęadi610 pisze:Racja MadziX ale może jak nie będzie popytu na manetki za 1000 zł to Honda pójdzie po rozum do głowy, ewentualnie zrobi manewr typu PROMOCJA W HONDZIE AKCESORIA O WARTOŚCI 3000zł GRATIS. .

Art - byliśmy na wyjezdzie w Norwegii z dwiema bliźniaczymi bmw k1200 - ich właściciele tylko je zachwalali, że najlepsze moto do turystyki, mocne, wygodne itd itp...jedyne co mnie śmieszy w k1200 to tylna lampa - no jak nic dupka pawiana

- Art
- klepacz
- Imię: Artur
he heMadziX pisze:Art - byliśmy na wyjezdzie w Norwegii z dwiema bliźniaczymi bmw k1200 - ich właściciele tylko je zachwalali, że najlepsze moto do turystyki, mocne, wygodne itd itp...jedyne co mnie śmieszy w k1200 to tylna lampa - no jak nic dupka pawiana

mnie to raczej kojarzy sie z okem cyklopa

jakby nie patrzeć- to za taki motocykl z pełna regulacją zawieszenia, z wałem , komputerem, 167 KM trzeba zapłacic ok 25 tyś. A ta cena jest rewelacyjna ( pisze o cenie motocykla z USA- gdyz mam okazję z tamtąd kupić)
pozdro
Beyond the Grabówek sky
te 25 tys to za 1200 czy 1300 bo jak to drugie to tez sie zainteresuje tematem usaArt pisze:he heMadziX pisze:Art - byliśmy na wyjezdzie w Norwegii z dwiema bliźniaczymi bmw k1200 - ich właściciele tylko je zachwalali, że najlepsze moto do turystyki, mocne, wygodne itd itp...jedyne co mnie śmieszy w k1200 to tylna lampa - no jak nic dupka pawiana
mnie to raczej kojarzy sie z okem cyklopa
jakby nie patrzeć- to za taki motocykl z pełna regulacją zawieszenia, z wałem , komputerem, 167 KM trzeba zapłacic ok 25 tyś. A ta cena jest rewelacyjna ( pisze o cenie motocykla z USA- gdyz mam okazję z tamtąd kupić)
pozdro
vitek na wiosne >>> viewtopic.php?t=8360