Jak w temacie mam dylemat, czy kupić kolejny raz Pilot Road 2 czy zmienić na sportowe Pilot Power 2 ct,
jeżdżę jak wszyscy czasem szybciej czasem wolniej

Bedzie Ci sie jezdzilo zaje... Wrzucilem PP2CT miesiac temu i pojechalem na kaszebe. Do tej pory zadna z moich opon nie dawala tak dobrze odczuc ze jest przyklejona do jezdni. Po prostu czuc ze sie trzyma (strasznie nie chce napisac feedbackSzozdul pisze:Wlasnie jakos nie przepadam za Pirelli i chce MichałkiTylko zastanawiam się jak bedzie mi sie jezdzilo na pilot power 2 ct
To chyba sie skuszekatan pisze:Bedzie Ci sie jezdzilo zaje... Wrzucilem PP2CT miesiac temu i pojechalem na kaszebe. Do tej pory zadna z moich opon nie dawala tak dobrze odczuc ze jest przyklejona do jezdni. Po prostu czuc ze sie trzyma (strasznie nie chce napisac feedbackSzozdul pisze:Wlasnie jakos nie przepadam za Pirelli i chce MichałkiTylko zastanawiam się jak bedzie mi sie jezdzilo na pilot power 2 ct
)
Jezeli chodzi o nagrzewanie to przy 20stC wystarczylo okolo 3km zeby zlapala temperature robocza, obrazowo to jak wyjezdzalem z garazu (lazurowa / gorczewska) lapalem uslizg, a przy skrecaniu z lazurowej w polczynska juz byla gotowa do zabawy![]()
Ponadto, nawet na zimnej gumie ciezko jest zerwac przyczepnosc na nawierzchni ... takiej sliskiej garazowej-betonowej, gdzie dunlopem d208 robilem piekne czarne smugi![]()
Polecam bardzo te gumy.
Zdro!
Tomek
2 CTscibor pisze:No to jakie ja w końcu mam opony? Pilot Road 2 czy 2CT?
Czyli masz opony z 2007 roku przód z 51 tygodnia 2007 roku a tył z 43 tygodnia 2007 roku. Opony zajebiste, ale z praktyki to Ci powiem za jakiś czas bo u mnie ostatnio poniżej 0 stopni więc nie ryzykuje (rydzykuje). Pozdrawiam i do spotkania na szosie.scibor pisze:Podepne sie pod temat bo mam dylemat. Przyjrzalem sie Heldze na kolanach i stwierdzam, ze mam opony Michelin Pilot Road 2 2CT. No ale... no bo na boku opony jest napisane Pilot Road 2, a na krawedzi tej sluzacej do zamykania opony, czyli tej z bieznikiem, jest jeszcze 2CT. No to jakie ja w koncu mam opony? Pilot Road 2 czy 2CT? Nawiasem mowiac obie jak nowki, przod 5107 tyl 4307.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość