Witam,po to co by ich nie zgubić,ja kupiłem na allegro takie gumki to bardzo latały w otworach w płycie i je przykleiłem.MC_Hammer pisze:A tak z czystej ciekawości to spytam (poza samookaleczeniemBuła pisze:Witam,co do gumek,to polecam pod kazda gumkę podlać kropla Kropelki lub Super Glue i po sprawie.) to po co ???
Sorka, ale ja swoje nabyłem normalnie w sklepie, za dwie zapłaciłem coś koło 7-8 zł.Buła pisze:Witam,po to co by ich nie zgubić,ja kupiłem na allegro takie gumki to bardzo latały w otworach w płycie i je przykleiłem.MC_Hammer pisze:A tak z czystej ciekawości to spytam (poza samookaleczeniemBuła pisze:Witam,co do gumek,to polecam pod kazda gumkę podlać kropla Kropelki lub Super Glue i po sprawie.) to po co ???
Tośmy się zrozumieliFazer72 pisze:MC Buła nie przykleił expanderów tylko te małe gumowe guziki co są w otworach w płytę wepchnięte i jak kufer zdejmujesz , to sie do kufra kleją i giną jak przenosisz kufer .
Ja też mam przyklejone
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości